Traktaties zijn hip

Bij een verjaardag horen ook traktaties. En traktaties zijn het beste als ze niet alleen lekker, maar ook leuk zijn. Mee eens? Lees dan vooral verder.

Nu ben ik zelf best creatief, maar wat ik toch allemaal voorbij zie komen op het twitteraccount van Geraldien van Hippe Traktaties (@Hippetraktaties) dat is helemaal te gek. Voor elk kind, elk thema, elk jaargetij, kortom voor iedereen zit er wel wat tussen. Geniet ervan! (Ohja lees ook de p.s. van dit bericht voor een top actie).

Omdat ik wel een winterpersoon ben en de kleine in de winter jarig is heb ik een overzicht gemaakt van wintertraktaties. Bekijk hier de leuke, creatieve en hippe ideeën. Welke kies jij?

What's on mama's mind - Hippetraktaties Olaf FrozenDit is natuurlijk een topper. Frozen is momenteel super populair, dus met Olaf als traktatie maak je zeker indruk. Je treft hem hier: Hippe Traktaties Olaf.
De pinguïn. Dat is een persoonlijke favoriet. Past perfect bij de winter en wat is er grappiger dan een waggelende pinguïn? De pinguïn vind je hier: Hippe Traktaties Pinguïn.What's on mama's mind - Pinguin Hippen Traktaties
What's on mama's mind - Sneeuwpop Hippe TraktatiesBij winter hoort sneeuw, bij sneeuw hoort... Juist een sneeuwpop! Ga hier naar de sneeuwpop.
Ik ben gek op uiltjes. Ik heb ze in de kerstboom, op de muur in de kinderkamer en zelfs op de Maxi-Cosi hoes. Maar hij kan dus ook op je traktatie. Ohja, ze zijn er in verschillende kleuren. Bekijk hier de uil: Hippe Traktaties uil.What's on mama's mind - Uiltje blauw Hippe Traktaties

Hier bekijk je het winteroverzicht van Hippe Traktaties.
Of voor de hele website van Hippe Traktaties klik je hier.

En om het traktatieplaatje compleet te maken, ook dit bestel je bij Hippe Traktaties:

What's on mama's mind - uitdeelzakje uil Hippe traktaties
Traktatiezakje uil
What's on mama's mind - Frozen compleet Hippe Traktaties
Complete traktatie Frozen
What's on mama's mind - uitdeeleendjes Hippe Traktaties
Uitdeel eendjes

Veel ideeën gewenst en hiep hiep hoera!

P.s. Een super actie van Hippe Traktaties speciaal voor mijn lezers. Als je iets bestelt op de website en bij opmerkingen “What’s on mama’s mind” vermeldt, dan ontvang je een leuke attentie bij je bestelling. Geldt op bestellingen tot april 2015!

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *