Transformers, the last knight

Had jij ook Transformers vroeger? Of speelde je met poppen of duplo? Half juni ging de film The Transformers: The Last Knight in première in de Nederlandse bioscopen. Nostalgie alom. Hoewel mijn kinderen met hun 1,5 en 3,5 jaar nog wel wat te jong zijn voor de Transformers is het in menig huishouden alweer gevuld met de stoere actiefiguren die van het ene in het andere moment van vorm kunnen veranderen.

Transformers last knight

Transformers The Last Knight

Mensen en Transformers zijn in oorlog, Optimus Prime is verdwenen. Die is namelijk alle uithoeken van het universum aan het afzoeken naar zijn schepper Unicron. De enige manier om onze toekomst te redden ligt verstopt in de verborgen geschiedenis van de Transformers op aarde.
Gebaseerd op de bioscoopfilm brengt Hasbro een hele nieuwe serie actiefiguren uit: de stoere Knight Armor Turbo Changer figuren, met onder andere Bumblebee, Optimus Prime en de Decepticons. Alle figuren verander je in 1 tot 3 snelle stappen om van vorm.

Transformers last knight

Actiefiguren voor kids vanaf 6 jaar

Wat een stoere transformer hebben wij gekregen van Hasbro. Maar mijn zoontje is er nog wel wat te jong voor, althans voor deze. Hij keek in de doos en zei “nee, deze is niet voor mij, deze is voor mama”. De grote Dinosaures rex kop is nu nog wat imponerend, maar vooral heel stoer. Maar niet voor jongetjes van drie. Mijn zoontje vindt de transformers die van een robot naar auto veranderen wel geweldig. Want alles met auto’s is nou eenmaal geweldig. We hebben bij mijn ouders zelfs nog een aantal Transformers van vroeger waar hij regelmatig mee speelt.

Grimlock Transformer

Het Grimlock figuur verandert van robot naar T-rex, met stoere wapens en enorme tanden.

Transformers last knight

Dino’s zijn leuke speeltjes en daar kan jaren mee gespeeld worden op deze manier. Onze grote stoere neef van 7 jaar wordt dan ook heel erg blij gemaakt met deze Transformer.

Hoewel mijn zoontje het nog spannend vindt, valt het best mee hoor. De dino is wel de stoerste van allemaal, maar voor jongetjes van zes jaar vooral heel gaaf! De andere Transformers, zoals Bumblebee, zijn minder spannend en ook al leuk als je kids nog wat jonger zijn. Deze verandert van robot in gave gele sportwagen.

Transformer Bumblebee

 

 

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *