Transformers Power Charge Bumblebee

Heb jij een Transformerfan in huis? Een stoere zoon of dochter die graag met auto’s en robot speelt? Die kan vast zijn lol op met de nieuwe Bumblebee Transformer. We hebben een groot fan van auto’s en robots in huis. Dus onze kleuter was direct verkocht toen hij Bumble Bee ontmoette. De films kent hij nog niet, maar de transformers kent hij zeker wel!

Transformer bumble bee

Bee ready voor spannende avonturen

Op 20 december dendert de zesde film uit de Transformers reeks de bioscopen binnen. Dit keer draait het allemaal om het meest geliefde karakter, Bumblebee! Het avontuur brengt je terug naar de jaren ’80 en Bumblebee wordt als een echte klassieke Volkswagen Kever van de schroothoop gered. Zo heeft elk avontuur een begin…Voor wie het filmavontuur thuis wil beleven, presenteert Hasbro dit najaar de ultieme Transformers: Power Charge Bumblebee. Deze knalgele Transformer van formaat verander soepel van robot naar auto en weer terug.

Transformer bumble bee als auto

Energon

Laat je niet misleiden door het onschuldig uiterlijk van het Kevertje, want De Transformers Power Charge Bumblebee ontpopt zich helemaal tot een échte Transformer. In het hart van deze Transformer zit een krachtige kern van Energon verscholen. Die kern maakt het mogelijk voor Bumblebee om te strijden, racen en…te zingen.

Transformer bumble bee

Bumblebee rapt

Zelfs de meest gestroomlijnde Autobots stuiten weleens op weerstand. Dan help je je bot een handje door zijn Power Charge-kern te draaien! Doe je dat in robotmodus, dan geef je de lichteffecten en teksten die Bumblebee spreekt een flinke boost. Je hoort hem zelfs rappen en scratchen! Bumblebee zapt langs radiozenders om nieuwe aardse taal te ontvangen. Doe alsof hij de geluidsfragmenten uit zijn radio gebruikt om met zijn vrienden te praten, net als in de film. Als je zijn strijdmasker omlaag doet, komt zijn kenmerkende Stinger Sword tevoorschijn. Zo is deze dappere bot helemaal klaar voor de strijd tegen de Decepticons.

Volkswagen Kever

Is het tijd om te transformeren? In 17 stappen tover je Bumblebee om tot een schitterende VW Kever vol geluidseffecten. Zorg dat de Power Charge-kern geactiveerd blijft door de wagen heen en weer te bewegen, want anders zal Bumblebee zijn kracht verliezen. Wie wil deze ultieme Bumblebee nou niet onder de kerstboom vinden? Ready, set, go!

Transformer bumble bee

Transformers Power Charge Bumblebee

Onze reviewer was bijna 5 jaar, maar hij kan er zeer goed mee uit de voeten. Hij had al eerder met Transformers gespeeld. Maar Bumble Bee ontbrak nog in zijn collectie. Dit is wel zijn favoriet. Hij speelt er heel veel mee, maar vindt de autovorm het leukst. Dan racet hij ermee over de grond. Het is voor hem heel eenvoudig om hem om te schakelen van Gele kever naar grote robot. Het is erg leuk speelgoed en mooi groot. Heel leuk dat er zoveel opties opzitten, zoals het rappen en praten.

Details

Voor grote en kleine Transformers fans vanaf ongeveer 6 jaar (maar wij vinden hem ook prima geschikt voor jongere kinderen).
Hij is 28 cm hoog en heeft meer dan 25 geluidseffecten en zinnen.
Consumentenrichtprijs: € 69.99

 

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Bumblebee power charge
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *