Transformers; All Spark Technology geeft Transformers levenskracht

Transformers speelden we vroeger al mee en nu wordt er wederom mee gespeeld. Mijn zoontje die veel interesse heeft in auto’s heeft zijn eerste transformers gekregen. Hij had al gauw door hoe het werkt en hij vond optimus prime helemaal gaaf; de grote vrachtwagen. Tegenwoordig zit er zelfs techniek in de Transformers, die er voor zorgt dat je transformer niet alleen van gedaante veranderd, maar ook geluid- en lichteffecten heeft. Wij hebben Optimus prime en Autobot hound uitgeprobeerd.

All Spark Technology Transformers

Dit najaar introduceerde Hasbro een unieke ontwikkeling voor Transformers: de All Spark Technology. Met deze technologie breng je de Transformers uit de nieuwste Transformers film The Last Knight echt tot leven.
Als je de Power Cube in de borst van je favoriete Transformer steekt, gaat hij tegen je praten! Ook activeert de Power Cube geluids- en lichteffecten die specifiek bij deze Transformer horen. Nooit eerder had je de macht om je Transformers figuren zo realistisch tot leven te brengen.

 

transformers

De Allspark Technology is erg fancy en stoer. Het is extra leuk om de geluiden te horen tijdens het spelen. Hetzelfde geldt voor een ambulance of brandweerauto waar mijn zoontje mee speelt. Als er geen geluid uit komt, dan is het niet leuk. Dus tegenwoordig wordt er van speelgoed wel verwacht dat het geluid maakt.

De leeftijd voor de Transformers is 6+, maar mijn zoontje van bijna 4 jaar speelt er met veel plezier mee. Dus het kan al wel, maar ik kan mij voorstellen dat het voor kinderen van een jaar of 6 of 7 nog gaver is. Vooral de autofiguren doen het denk ik goed bij het wat jongere spul.

Hier begint het mee: Transformers The Last Knight Power Cube Starter Pack

Met de Power Cube Starter Pack breng je Optimus Prime helemaal tot leven. Als je de Cube in de Transformer steekt reageert hij op jouw bewegingen met licht, geluidseffecten en tekst. Met deze technologie worden spannende actiescènes wel heel echt. Naast Optimus Prime zelf bevat de set ook de Allspark Tech Power Cube en een USB lader.

transformers

Transformers The Last Knight All Spark Tech figuren

Het Power Cube starterspakket al bemachtigd? Breidt deze dan eenvoudig uit met de andere figuren uit de Transformers film: Bumblebee, Hound, Drift en Barricade. Deze figuren zijn los verkrijgbaar en met de Power Cube uit het starterspakket kun je ze ook tot leven wekken en hun eigen persoonlijkheid, zinnetjes en geluidseffecten activeren. De figuren zijn 14 centimeter groot en in 5 stappen transformeer je ze van robot naar voertuig. Let op: Het starterspakket met de Power Cube is nodig om ook de andere los verkrijgbare figuren te kunnen activeren.

Wij hebben naast het starterspakket met Optimus prime ook Hound. Hound is een stoere vrachtauto, de groengrijze op de bovenstaande afbeelding. Hound is cool, maar optimus prime wordt hier thuis het stoerst bevonden. Wij zijn fan!

Sale

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *