Trap er niet in!

Oeps! Stap je in de poep, haha. Niet echt natuurlijk, maar wel in een drol gemaakt van klei. Ik vertel je graag over “Trap er niet in”. Het spel dat zelfs een nominatie te pakken had voor de verkiezing Speelgoed van het jaar in de categorie 4 en 5 jaar.

Trap er niet in Hasbro gaming poepspel

Trap er niet in

Een grote boodschap voor de kleintjes: Trap er niet in is een superkomisch spel dat helemaal draait om een draaischijf en hondenpoepjes. Ontspan ouders, want de drolletjes in dit spel zijn onschuldig van aard; de kids maken ze zelf van klei en een vormpje. Met een blinddoek om moeten de kleintjes één voor één het parcours aflopen en de bruine rakkers zien te ontwijken. Hoewel het natuurlijk veel leuker is als je er juist WEL in trapt. Intussen bepaalt de draaischijf hoeveel drolletjes er liggen, hoeveel stappen je moet zetten en of de andere spelers de drolletjes mogen weghalen, toevoegen of verplaatsen. Biggeltranen van het lachen gegarandeerd. Want wat is er op deze leeftijd nou leuker? Heb je het beste de kakkies ontweken, dan win je het spel. Maar eigenlijk is iedereen hier winnaar,  natuurlijk!

Trap er niet in Hasbro gaming poepspel

Hilarisch spel

Mijn kinderen ontdekten dit spel tijdens de Verkiezing Speelgoed van het jaar in Nemo Amsterdam. Het allerleukste vonden zij om juist wel op de drollen te stappen. Hoezo een blinddoek om? We willen ze juist zien er plat stampen met onze voeten. O, o, o die poepjes werden opnieuw gemaakt, met de bijgeleverde mal, maar meteen alweer vertrapt door mijn kids. Maar ze hadden lol en dat is belangrijk. Wie heeft er nog spelregels nodig?

Trap er niet in Hasbro gaming poepspel

Inmiddels hebben ze het spel zelf en nu is het toch wel heel leuk om hem volgens de regels te spelen. Je doet de blinddoek om en ooo waar zouden de drollen liggen? Heerlijk die klei onder de blote voetjes. Geen zorgen overigens over dat het overal aan vast plakt, want dat gebeurt bij ons helemaal niet. Tot nu toe hebben we al duizend keren in de drollen getrapt, gok ik zo, en is de klei nog steeds net zo mooi als in het begin. Is de drol plat? Dan duw je hem weer in het drollenmalletje en je hebt weer een prachtig poepexemplaar.

Trap er niet in Hasbro gaming poepspel

Wat ik reuze slim vind van Hasbro Gaming bij het maken van dit spel, dat ze echt nagedacht hebben over de details. Het malletje zorgt dat je altijd mooie drollen maakt en dit ook snel kan doen. Zonder mal, had je poep er nooit zo echt uitgezien. En de blinddoek is ook slim gemaakt, de hele blinddoek is door het klittenband beplakbaar, zo is deze nooit te groot of te klein. Ook staan er ogen op de blinddoek en dat is dan weer hartstikke komisch. Het spel is terecht genomineerd!

Leeftijd : 4+
Consumentenrichtprijs : € 27,99

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Trap er niet in Hasbro gaming poepspel
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Een gedachte over “Trap er niet in!

  • 8 januari 2019 om 19:28
    Permalink

    Ik wil het heeel graag winnen want mijn dochter heeft de bijnaam poepsieella omdat ze altijd in de poep staat ?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *