Treasure X Aliens

Een Alien opensnijden en daar een schattenjager uithalen? Dat klinkt best gruwelijk, maar het is Treasure X Aliens. Gelukkig is het speelgoed en is het minder angstaanjagend dan het klinkt. Het draait om het uitpakken van speelgoed in de combinatie met slijm. Net als dat de meiden graag L.O.L. Surprise poppen uitpakken en daar fancy poppetje uithalen, halen de stoere jongens en meisjes schattenjagers uit een Alien.

Treasure X Aliens ontleed de alien

Ontleed de alien!

Red de schatjager en vind de schat! Vind jij een echte edelsteen?

Treasure X is bestond al, maar is nu dus terug met aliens, slijm en meer! Het verhaal achter Treasure X Aliens. Intergalactische schatjagers zijn opgegeten door de aliens tijdens de zoektocht naar een waardevolle edelsteen, de meest zeldzame schat in het universum!

Ontleed de alien, red de schattenjager en ontdekt buitenaardse schatten vanover de hele melkweg. Vind jij de zeldzame edelsteen?

Bekijk Treasure X Aliens op YouTube

Wij namen het mee op vakantie, daar werd de Alien ontleed op de keukentafel. Eerst open je de toren, door deze uit het plastic te pakken en de Alien eruit te halen. Er loopt een snijlijn over de buik en er is een plastic mesjes en pincet inbegrepen. Over de snijlijn open je de Alien en klap je het plastic voorkantje open. Daaruit zie je slijm en een verpakte schattenjager. Ook deze pak je eerst weer uit het plastic voordat je ziet wat er in zit.Met het pincet peuter je de schattenjager uit het slijm.

De kinderen vinden het vermakelijk om te doen. Een verrassing die je uitpakt, waarin nog meer verassingen zitten. H

Treasure X Aliens ontleed de alien

Verzamelen en sparen

Er zijn wel 18 schatjagers om te verzamelen. 12 levels van avontuur.

Single pack: vanaf januari 2020: richtprijs vanaf € 19,99
Mini Alien ei: verkrijgbaar vanaf mei 2020: richtprijs vanaf € 6,99

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *