Tuinmeubelen in de aanbieding

Vind jij het ook zo lekker om in de tuin te zitten en dan het liefst zo comfortabel mogelijk, maar ook sfeervol? Nu is de tijd om weer naar tuinmeubels te gaan shoppen. Als het nog even doorgaat kun je er nog tot en met oktober van genieten.

Loungen en eten in de tuin

Een boekje lezen in de tuin met een kopje koffie in je hand, of ’s avonds een lekker wijntje? Ik zit graag in onze lounge set. De kussens werden echter de afgelopen weken soms al zo gauw zo warm, dat ik er alleen ’s avonds nog lekker in zat. Wij hebben eigenlijk nog wel een zonnescherm of iets dergelijks nodig, zeker met zo’n zomer en voorjaar als deze. We wonen in een nieuwbouwwijk met de tuin op het zuiden. Er zijn simpelweg nog niet genoeg grote bomen om schaduw te geven. Dus wij redden ons met een grote parasol. Welke overigens ideaal is, want hij is erg groot en dekt daarmee mooi altijd de eettafel af. Sinds april eten we al in de tuin, ontbijt, lunch en diner!

Sale

Na de kleding zijn nu de tuinmeubelen aan de beurt om in de aanbieding te gaan. Een tuinset kan flink aan de prijs zijn, dus ideaal om dat nu te kopen. Als je niet van de nieuwste collecties bent, dan is dit het perfecte moment voor jou om je tuintje helemaal Pinterestwaardig te gaan maken. Een tip: Tuinmeubelshop.nl met Tuinstoelen en nog veel meer voor je tuintje, in de uitverkoop.

Mijn tuin is nu vooral erg dor door de vele zon. De buien mogen de plantjes wel weer een beetje helpen. We hebben rustig aan gedaan met sproeien, maar dat is met name ons grasveld niet erg ten goede gekomen.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *