Twistiti – Educatieve horloges vanaf 3 jaar

Ken je het merk Twistiti al? Zij hebben educatieve horloges om kinderen tussen de 3 en 6 jaar te leren om klok te kijken en het begrip ‘tijd’ beter te leren begrijpen. Kinderen zijn er op die leeftijd namelijk al ‘druk’ mee bezig: ‘Wanneer gaan we? Hoe laat gaan we eten? Hoe lang duurt het nog’?. Dat vond ik mega interessant klinken, dus ik was ook meteen heel benieuwd.

De kleurrijke horloges werken niet met cijfers maar met symbolen. De Twistiti leerwijze en uurwerken worden gebruikt door een breed netwerk van deskundigen in verschillende sectoren, waaronder kindergeneeskunde en onderwijs.

Kortingscode Twistiti

Met de code: mamasmind15
Krijg je tot en met 31 december 2023 15% korting op je horloge op de Website van Twistiti

twistiti kinderhorloge met symbolen

Twistiti kinderhorloge

Het horloge komt in een mooi doosje en ik ben onder de indruk van de kwaliteit, het is een heel mooi stevig horloge. Het bandjes is rekbaar en past goed. Het horloge is erg aantrekkelijk is voor jonge kinderen, dankzij de leuke printjes. Je kan de bandjes, dankzij het verwisselbare staafjessysteem gemakkelijk verwisselen.

De horloges van Twistiti zijn niet alleen heel erg mooi, ze zijn superhandig om dat je zo je kindje helpt als het gaat om tijd doordat het op en visuele manier is weergegeven. Er zijn Twistiti – Educatieve polsuurwerken voor kinderen vanaf 3 jaar, maar ook voor oudere kinderen vanaf 6 jaar en vanaf 9 jaar. Hierbij staan er wel getallen op de horloges.

Extra leuk vind ik de mogelijkheid om de bandjes te verwisselen. Zo heb je ineens een compleet ander horloge om je arm. In het horloge zit geen nikkel. Dat is voor mijzelf altijd belangrijk, want ik ben allergisch voor nikkel, dus ik let daar bij mijn kinderen ook op.

Ook kan het horloge tegen water, je kan er mee zwemmen en zonder zorgen door de regen lopen of uitgebreid je handen wassen.

Hoe werkt het?

dino horloge

De tijd leren is ingewikkeld en lukt pas echt rond de leeftijd van 6 tot 8 jaar. Kinderen stellen zich echter al van kleins af aan vragen over het verstrijken van de tijd. Op de Twistiti wijzerplaat zijn de 12 uren vervangen door 12 kleuren. De minuten staan in groepjes van 5 zoals op school, weergegeven door symbolen van leuke dieren. Zo leren de kinderen in hun eigen tempo de basisprincipes van het kloklezen. Lees hier meer over de Twistiti methode.

Zo kunnen ouders in de loop van de dag gemakkelijker communiceren over wat er komen gaat.

“Wanneer mag ik naar buiten?”
“Als de grote wijzer op de olifant staat”

Dieren Dino – 3+ jaar

dino horloge

Voor kinderen die gek zijn op dino’s is het dino polsbandje van dit horloge natuurlijk geweldig.

  • Waterbestendig tot 50 meter: uw kinderen kunnen er de hele dag van genieten, zelfs aan het zwembad!
  • Gemakkelijk vervangbare “easy clip” bandpennen.
  • “Glow in the dark” dieren die ’s nachts licht geven!
  • Nauwkeurig en betrouwbaar Japans kwartsuurwerk.
  • Wijzerplaat met kleuren in zeefdruk, fijner en kleurrijker dan een gewone bedrukking.
  • Roestvrijstalen behuizing met glazen cover.
  • Product met 2 jaar omnium garantie.
  • Past op polsen met een omtrek van 13 cm tot 17 cm

De verkoopprijs van het dino kinderhorloge is (op moment van schrijven) € 54,90.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *