Uitbreiding Pokémon Sword & Shield

Een tijdje terug schreef ik een over alles wat je moet weten van Pokémonkaarten. Na het lezen van de blog begrijp je misschien ook waarom je kinderen zo graag Pokémonkaarten krijgen of misschien niet, haha! In mei 2020 schreef ik over een mooie uitbreiding Pokémon Sword & Shield Rebel Clash. Inmiddels is de Vivid Voltage geintroduceerd en extra leuk. Ik mag 8 boosterpacks weggeven van Pokemon Sword and Shield – Vivid Voltage. Lees hieronder in deze blog hoe je meedoet.

In de nieuwe set van Pokemon Sword and Shield – Vivid Voltage wordt een nieuw soort kaart geïntroduceerd, namelijk Amazing Pokémon. Deze kaart toont een Legendarische of Mythische Pokémon zoals Celebi met op de achtergrond een heldere regenboog die doorloopt tot buiten het kader, in holo-vorm en met geëtste details. Trainers kunnen zich alvast verheugen op het verzamelen van en het spelen met deze nieuwe Amazing Pokémon-kaarten, die voorzien zijn van een speciaal zeldzaamheidssymbool.

Winactie Pokémon Sword & Shield Vivid Voltage

Pokémon sword & shield vivid voltage

Win: 8 pakjes met 10 pokémonkaarten Pokémon Sword & Shield Vivid Voltage (Booster packs)
Wanneer: 21 t/m 28 januari 2021
Hoe: Laat hieronder in een reactie weten dat je meedoet. Bekijk de disclaimer voor de voorwaarden van winacties op de blog.

Nieuwe Pokémon TCG-uitbreiding Sword & Shield—Vivid Voltage

pokemon vivid voltage

Zarude maakte zijn opwachting in de nieuwste Pokémon TCG-uitbreiding Sword & Shield—Vivid Voltage van The Pokémon Company International. Deze is nu wereldwijd verkrijgbaar bij deelnemende winkels.

Amazing Pokémon

In Sword & Shield—Vivid Voltage wordt bovendien een gloednieuwe kaart geïntroduceerd: Amazing Pokémon. Op deze kaart worden Legendary of Mythical Pokémon afgebeeld met op de achtergrond een heldere regenboog die tot buiten het kader reikt. Tevens zijn er holografische, geëtste details en een speciaal zeldzaamheidssymbool te zien. De complete uitbreiding bevat onder meer 6 Amazing Pokémon, 6 Pokémon VMAX, waaronder Pikachu VMAX, Orbeetle VMAX en Coalossal VMAX in hun Gigantamax-vormen, 11 Pokémon V en 13 full-art Pokémon V.

Pokemon kaarten Sword & Shield

Uitbreiding Sword & Shield—Rebel Clash

Tientallen onlangs ontdekte Pokémon uit de regio Galar vinden hun weg naar de nieuwe Pokémon Trading Card Game-uitbreiding Sword & Shield—Rebel Clash, die wereldwijd op 1 mei door The Pokémon Company International uitgebracht wordt.
 
Sword & Shield—Rebel Clash is verkrijgbaar in booster packs, themadecks, Elite Trainer Boxes en speciale collecties. De uitbreiding introduceert nieuwe Pokémon V en Pokémon VMAX, zoals Toxtricity VMAX op basis van Gigantamax Toxtricity uit de videospellen Pokémon Sword en Pokémon Shield.
 
Bovendien kunnen Trainers zich verheugen op de volgende nieuwe belangrijke kaarten voor hun Pokémon TCG-verzameling:

 • 16 Pokémon V, waaronder Toxtricity V, Dubwool V, Boltund V en Sandaconda V, plus 14 full-art Pokémon V
 • 7 Pokémon VMAX, waaronder de eindevoluties van de eerste partner-Pokémon van Galar, Copperajah VMAX en Dragapult VMAX
 • Meer dan 15 Trainer-kaarten en 4 full-art Supporter-kaarten
 • 4 nieuwe Special Energy-kaarten
Pokemon kaarten Sword & Shield

 
Zodra Sword & Shield—Rebel Clash uitgebracht is, zullen kaarten hieruit ook beschikbaar zijn in de Pokémon TCG Card Dex-app. Hiermee kun je eenvoudig online browsen en kaarten uit de Pokémon TCG-series Sword & Shield en Sun & Moon ontdekken.
 
Spelers van de Pokémon TCG kunnen daarnaast Sword & Shield—Rebel Clash al vóór de lancering spelen door mee te doen aan een van de vele try-outtoernooien die van 18 tot 26 april gehouden worden bij deelnemende onafhankelijke winkels. Op pokemon.com/locator vind je deelnemende winkels bij jou in de buurt.
 
Ga voor meer informatie over Pokémon TCG: pokemon.com/uk/pokemon-tcg/

Pokémon sword & shield vivid voltage

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

92 gedachten over “Uitbreiding Pokémon Sword & Shield

 • 28 januari 2021 om 20:37
  Permalink

  Oh onze boys zijn dol op Pokemon!! Wat zullen ze blij met me zijn als ik deze win voor hun 😄

  Beantwoorden
 • 28 januari 2021 om 11:50
  Permalink

  Oh jongens… hier word je toch blij van?! Nou ja… ikzelf een heel klein beetje, maar mijn kinderen een berg! Ik doe dan ook graag mee!

  Beantwoorden
 • 28 januari 2021 om 10:31
  Permalink

  Dat is nog eens een toffe prijs voor de kinderen!

  Beantwoorden
 • 26 januari 2021 om 09:42
  Permalink

  Zo gaaf voor mijn zoon. Ik snap er helemaal niks van, maar Blastoise, Pikachu, Charmender, Carmeleon, Squirtle, Bulbasaur, Ivysaur en Jigglypuf vliegen hier dagelijks door de kamer heen. Denkbeeldig gelukkig, maar hij zou maar wat blij worden van de kaarten

  Beantwoorden
 • 26 januari 2021 om 07:15
  Permalink

  Onze jarige job van vandaag is een heel grote Pokemon fan, dus ik doe graag mee

  Beantwoorden
 • 25 januari 2021 om 16:24
  Permalink

  leuk voor mijn kleinzoontjes zullen hier zeer blij mee zijn, grote fans van pokémon

  Beantwoorden
 • 25 januari 2021 om 16:22
  Permalink

  doe zeer graag mee voor mijn kleinzoontjes, grote fans van pokémon

  Beantwoorden
  • 28 januari 2021 om 21:26
   Permalink

   Hier kan ik mijn zoon die zo zijn best doet met zijn huiswerk heel blij mee maken. Helaas moeten ze naar de noodopvang dus zou hem wel wat extra’s gunnen!

   Beantwoorden
 • 25 januari 2021 om 16:04
  Permalink

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje van 5. Hij en zijn Pikachu knuffel en Pokémon kaarten zijn onafscheidelijk!

  Beantwoorden
 • 25 januari 2021 om 13:49
  Permalink

  Ik doe heel graag mee voor mijn grote pokemon fan hier in huis. Die deze 2 lockdowns al heel wat uurtjes met zijn kaarten heeft gespeeld. Dus een uitbreiding zou van harte welkom zijn!

  Beantwoorden
  • 25 januari 2021 om 16:28
   Permalink

   Mijn kinderen LEVEN echt op pokemon. Er bestaat momenteel niks anders. En aangezien minn jongste binnenkort jarig is, is dit een fantastisch cadeau!

   Beantwoorden
  • 25 januari 2021 om 13:10
   Permalink

   Super! Hier drie jongens en na een wat rustigere periode zijn ze weer helemaal into Pokémon! Ook leuk om het thuisonderwijs wat te stimuleren😁

   Beantwoorden
 • 25 januari 2021 om 11:31
  Permalink

  Leuk zeg!! Ik doe graag mee voor de dochter van mijn beste vriendin, die pokemon weer helemaal leuk vindt!

  Beantwoorden
  • 25 januari 2021 om 17:31
   Permalink

   Wauw, dat is een hele gave set voor vele pokemonfans. Onze oudste zoon is gek op die kaarten dus ik doe heel graag mee!

   Beantwoorden
 • 25 januari 2021 om 11:25
  Permalink

  Voetbalplaatjes sparen vindt Thomas niets aan. Maar die Pokémon plaatjes hebben een enorme aantrekkingskracht. Loop ik in een speelgoed winkel dan of bij de boekenwinkel dan wil hij graag zijn zakgeld omzetten in plaatjes.

  Beantwoorden
 • 25 januari 2021 om 09:26
  Permalink

  ja doe heel graag mee aan deze supermooie en supergave pokemon pakket winactie wou dit supermooie in supergave pokemon pakket wel willen winnen daarom doe ik ook heel graag mee aan deze supermooie in supergave pokemon pakket winactie heb namelijk een handicap in een beperking in heb nog nooit wat gwonnen altijd pech met winacties hoop dat ik op 28,januari geluk heb in deze spupermooie pokemon pakket winnen mag

  Beantwoorden
 • 25 januari 2021 om 09:21
  Permalink

  ik doe graag mee voor mijn grote pokemon fan jarno die bijna jarig is. zijn favoriet is togedemaru, daar heeft hij ook een knuffel van. verder pikachu, jigglypuff zijn ook favorieten.

  Beantwoorden
 • 25 januari 2021 om 08:52
  Permalink

  jazeker doe ik mee aan deze geweldige in supermooie actie voor dit supermooie pokemon pakket ben een supergrote pokemon fan hoop heel misschien dat ik op 28,januari mijn geluksdag wordt in heel misschien deze supermooie pokemon pakket mag winnen heb namelijk een handicap in een beperking in nog nooit wat gewonnen

  spannend voor mij

  Beantwoorden
 • 25 januari 2021 om 00:52
  Permalink

  Ook hier maar een gokje wagen voor een grote Pokemon fan! Gotta catch ‘em all!

  Beantwoorden
 • 24 januari 2021 om 19:56
  Permalink

  ik doe heel graag mee aan deze winactie maar ik wordt er steeds uit gegooit sta nog niet tussen de reacties komt het omdat ik een handicap in een beperking heb dat ik misschien wat fout doe heb nog nooit wat gewonnen

  Beantwoorden
 • 24 januari 2021 om 18:47
  Permalink

  jazeker doe ik ook heel graag mee aan deze supermooie in supergave winactie voor de supermooie in supergave pokemon kaarten winactie heb namelijk een handicap in een beperking in heb nog nooit wat gewonnen altijd pech met winacties hoop dat ik deze supermooie en supergave pokemon kaarten mag winnen helemaal voor mijzelf hoop dat ik op 28,januari superblij wordt

  mvg
  hindrik

  Beantwoorden
 • 24 januari 2021 om 18:12
  Permalink

  ik doe ook heel graag mee aan deze supermooie in supergave pokemon kaarten actie maar waarom wordt ik telkens geweigerd sta nog helemaal niet bij heb vanmiddag ook al gereageerd kmt het misschien dat ik een handicap in een beperking heb

  Beantwoorden
 • 24 januari 2021 om 18:05
  Permalink

  heel graag doe ik mee aan deze supermooie en supergave pokemon kaarten hoop dat ik deze supermooie pokemon kaarten mag winnen

  Beantwoorden
 • 24 januari 2021 om 16:06
  Permalink

  ik doe heel graag mee aan deze supermooie in supergave actie om deze supermooie pokemon kaarten te winnen voor mijzelf heb namelijk een handicap in een beperking in heb nog nooit wat gewonnen altijd pech met winacties ben een hele supergrote pokemon fan hoop dat ik deze suprmooien in supergave pokenmon kaarten mag winnen zou ik superblij worden

  Beantwoorden
 • 24 januari 2021 om 15:57
  Permalink

  ik doe heel graag mee aan deze supermooie actie wou heel graag deze supermooie pokemon kaarten willen winnen heb namelijk een handicap in een beperking in ben een hele supergrote pokemon fan hoop dat ik deze supermooie pokemon kaarten winnen mag

  mvg
  hindrik

  Beantwoorden
 • 24 januari 2021 om 15:14
  Permalink

  Ik doe erg graag mee voor de jongens, zou geweldig zijn om voor ze te winnen

  Beantwoorden
  • 18 februari 2021 om 11:11
   Permalink

   Ik doe graag mee voor mijn zoontje, hij is dol op Pokémon

   Beantwoorden
 • 24 januari 2021 om 13:43
  Permalink

  ik doe graag mee. hier zijn ze fanatieke verzamelaars. Pikachu is de enigste die ik elke keer hoor

  Beantwoorden
 • 24 januari 2021 om 11:29
  Permalink

  de kinderen zijn verzot op pokemon kaarten, dus waag ik graag mijn kans! Happy kids , Happy mama 😉

  Beantwoorden
 • 24 januari 2021 om 10:01
  Permalink

  Voor de kleinkinderen ,zijn enorme fan van pokemon

  Beantwoorden
 • 24 januari 2021 om 09:13
  Permalink

  gaaf, mijn zoontje is gek op pokemon! dit zou een heel leuke verassing zijn!

  Beantwoorden
 • 24 januari 2021 om 07:28
  Permalink

  Hey, bij deze wil ik graag mijn kans wagen voor mijn zoon die er verzot op is!

  Beantwoorden
 • 24 januari 2021 om 01:58
  Permalink

  Graag die ik mee voor deze winactie, omdat ik een grote fan van Pokémon. Hier ben ik mee opgegroeid. Pikachu is mijn lievelings Pokémon. Gave actie, hoop dat ik win ^_^

  Beantwoorden
 • 23 januari 2021 om 20:22
  Permalink

  Ik doe eens mee voor mezelf! Vind het geweldig om de pakjes te openen. Heeeeel voorzichtig,.. En dan helemaal blij te zijn! Hoop dat als ik win de Rainbow Pikachu eruit haal. Dan ga ik heel hard dansen want die mis ik nog!

  Beantwoorden
 • 23 januari 2021 om 18:30
  Permalink

  ik doe graag mee. de kids zijn er gek op…. en eigenlijk vind ik het zelf ook wel heel erg leuk 😉

  Beantwoorden
 • 23 januari 2021 om 15:09
  Permalink

  Graag doe ik mee aan deze win actie van Pokémon, hiermee ben ik opgegroeid.
  Ik spaarde in 2000 toen ik tien jaar oud was al Pokémon kaarten. Ik was gek op Pikachu, die vond ik erg schattig en lief. Zou mooi zijn om deze uitbreiding te winnen. Een must voor iedere Pokémon fan.

  Beantwoorden
 • 23 januari 2021 om 13:53
  Permalink

  Mijn zoontje is Pokémon fan, maar geef mij maar een Poké bowl hoor mmmmmmmmmmm.

  Bijna hetzelfde toch 😉

  Beantwoorden
 • 23 januari 2021 om 13:22
  Permalink

  Heel graag doe ik mee aan deze winactie, mijn neefje is helemaal gek van Pokemon kaarten. Hij weet er heel veel van en wanneer hij weer eens nieuwe kaarten krijgt is hij nog altijd zo enthousiast als toen hij begon met sparen

  Beantwoorden
 • 23 januari 2021 om 09:12
  Permalink

  Eerlijk gezegd snap ik niet wat er zo leuk is aan pokemon kaarten, maar vermoedelijk hadden mijn ouders hetzelfde gevoel bij alle verzamelingen die er vroeger waren. In ieder geval weet ik zeker dat ik mijn zoontje heel veel plezier zou doen met pokemon kaarten. Hij vindt het heerlijk om ze op volgorde te leggen van waarde, ruilen met anderen, etcetera.

  Beantwoorden
 • 23 januari 2021 om 05:17
  Permalink

  Mijn neefje is helemaal gek van Pokemon, ik loot graag mee voor hem.

  Beantwoorden
 • 22 januari 2021 om 22:57
  Permalink

  Ruilen, delen en spelen. Thomas is er uren mee in de weer. Al de krachten kent hij bijna uit zijn hoofd van zijn plaatjes. Leuk om weer nieuwe kaarten aan zijn verzameling toe te voegen.

  Beantwoorden
 • 22 januari 2021 om 22:17
  Permalink

  Ik snap er de ballen niet van maar mijn kinderen doen er een moord voor 🙂

  Beantwoorden
 • 22 januari 2021 om 22:09
  Permalink

  Ik ken een groot fan die dit heel leuk zou vinden

  Beantwoorden
 • 22 januari 2021 om 20:22
  Permalink

  Wat een gave prijs. Mijn partner is gek op pokemon!

  Beantwoorden
  • 22 januari 2021 om 23:53
   Permalink

   Ik doe graag mee. Mijn oudste is er helemaal weg van.

   Beantwoorden
  • 23 januari 2021 om 20:15
   Permalink

   Ik waag heel graag een kansje voor mijn zoon. Een Pokémon fan vanaf het eerste uur.

   Beantwoorden
 • 22 januari 2021 om 16:01
  Permalink

  Mijn beide zoons zijn helemaal fan van pokemon.😊
  Ik loot graag mee voor hen.

  Beantwoorden
 • 22 januari 2021 om 14:47
  Permalink

  Mijn zoontje heeft momenteel bijna niemand om zijn kaarten mee te ruilen. Nieuwe kaarten zijn dan altijd welkom. Ik doe graag mee om hem te verassen.

  Beantwoorden
 • 22 januari 2021 om 14:40
  Permalink

  Mijn bijleskind doet super hard zijn best en houdt van Pokémon, ik zou hem hier graag blij mee maken na een bijles!

  Beantwoorden
 • 22 januari 2021 om 13:53
  Permalink

  Hier zou ik mijn zoon enorm blij mee maken. De rage is hier nog lang niet voorbij, maar door de sluiting van school door de lockdown staat het ruilen en spelen wel op een lager pitje. Dit zou een mooie beloning zijn voor het thuiswerken, hij doet erg zijn best maar mist school en vooral zijn vriendjes.

  Beantwoorden
  • 22 januari 2021 om 20:30
   Permalink

   Jaaa superleuke winactie! =D
   Pokémon was echt de allerleukste serie uit mijn jeugd… zó’n magische tijd was dat! Nu spaart mijn nichtje ze. Ik doe graag mee voor haar!

   Beantwoorden
 • 22 januari 2021 om 13:02
  Permalink

  Mijn dochter is verzot op Pokémon; ze gaat ook altijd mee boodschappen doen, omdat ze dan weet dat zij op het pleintje op mij mag blijven wachten. Dat pleintje is zo’n Pokéstop (of trainingscentrum) en dus komen daar altijd veel Pokémon Go spelers bij elkaar.
  Ze heeft wel wat kaarten, maar persoonlijk vind ik die duur in aanschaf; dus wellicht kan ik er hier enkele voor haar winnen.

  Beantwoorden
 • 22 januari 2021 om 12:05
  Permalink

  Ik heb thuis drie stuiterende Pokemonfans, hoe gaaf zou het zijn als ik ze hier mee kan verrassen! Leuke prijs hoor, ik doe graag mee voor mijn ‘Pokeboys’. 😉

  Beantwoorden
 • 22 januari 2021 om 10:59
  Permalink

  Daar zullen de kinderen heel erg blij mee zijn. “Gonna cathem all!”

  Beantwoorden
 • 22 januari 2021 om 10:34
  Permalink

  Ik heb twee kids die heel blij zouden worden als mams zou mogen winnen, dus ik maak heel graag kans 😉

  Beantwoorden
 • 22 januari 2021 om 10:04
  Permalink

  Leuk leuk leuk, ik doe graag mee voor Tijn, mijn kleinzoon.

  Beantwoorden
 • 22 januari 2021 om 09:52
  Permalink

  Bijna 31 jaar maar vind het nog steeds kei leuk om die pakjes open te maken!

  Beantwoorden
 • 22 januari 2021 om 09:43
  Permalink

  Lijkt me helemaal te gek om deze te winnen voor mijn kleinzoon.

  Beantwoorden
 • 22 januari 2021 om 09:29
  Permalink

  Wow, dit is echt een mega leuke winactie, ik zal mijn zoon hier zo blij mee maken. Ik doe graag mee en zal duimen hier.

  Beantwoorden
 • 22 januari 2021 om 09:07
  Permalink

  Mijn zoontje Bart is een enorme Pokemon fan, ik doe daarom heel graag mee! 🤞🏼🍀

  Beantwoorden
 • 22 januari 2021 om 08:37
  Permalink

  kleinzoon tije gaat vast helemaal uit zijn plaat als oma met dit mooie pakket voor zijn neus staat, verras hem maar met dit schitterende exemplaar #duimenmaar

  Beantwoorden
 • 22 januari 2021 om 08:03
  Permalink

  Ik wil graag meedoen voor mijn dochters die opgegroeid zijn met Pokemon en ze spelen ook al een hele tijd het spel op hun smarttelefoon. Wat zou het leuk zijn om hun hiermee te verrassen.

  Beantwoorden
 • 21 januari 2021 om 23:09
  Permalink

  Hoewel ik zelf er nog steeds weinig van snap is onze dochter van 9 jaar er helemaal gek op de Pokémon kaarten en ik weet zeker dat ze helemaal wild wordt mochten wij dit winnen.

  Beantwoorden
 • 21 januari 2021 om 22:04
  Permalink

  Deze rage snap ik niet helemaal. Maar mijn zoon maak ik super blij met een pakje kaartjes. Hij heeft een mooi album en kan ze elke keer op een andere manier sorteren. En verzint er allerlei spelletjes mee met zijn broertje.

  Beantwoorden
 • 21 januari 2021 om 21:20
  Permalink

  Wat een mooi pakket is dit. Super leuk om er samen mee te spelen en te genieten. Vriendjes en vriendinnetjes kunnen er ook aan meedoen ( doen ze nu ook al met de andere kaartjes) Heerlijk om zo te delen met elkaar. Ze kunnen er echt van genieten. Ik doe nee wij doen heel graag mee aan deze super leuke actie.

  Beantwoorden
 • 21 januari 2021 om 20:25
  Permalink

  Met Pokemonkaarten maak ik mijn kleinkinderen dolblij en vooral omdat het album met plaatjes van mijn kleinzoon spoorloos verdwenen is op de kinderopvang. Wat zou hij blij zijn.

  Beantwoorden
 • 21 januari 2021 om 20:14
  Permalink

  Wow zo gaaf voor mijn mannetje Jari wie bijna jarig is

  Beantwoorden
  • 22 januari 2021 om 21:06
   Permalink

   Leuk, ik doe graag mee voor de kids van mijn werk. Als beloning kunnen ze een pokemon kaart verdienen.

   Beantwoorden
 • 21 januari 2021 om 20:00
  Permalink

  Omg , hier een dame die gek is of nee verslaafd is van pokemon, mama kent er minder van maar voor haar jonge dame waag ik graag een kansje , een fiere mama

  Beantwoorden
  • 21 januari 2021 om 20:02
   Permalink

   Deze papa wil graag een kansje wagen voor zijn 10jarige dochter Sharona .. haar favoriete pokemon is alvast pikachu❤

   Beantwoorden
   • 21 januari 2021 om 20:42
    Permalink

    Ik doe mee voor een groot pokemon fan.. Pikachu, baltazar, jigglepuff enz ze vind ze allemaal fantastisch.. Duimen maar

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *