Unicorn Princess Nintendo Switch, PlayStation 4 of Xbox One

Spelletjes spelen aan tafel of aan de spelcomputer, er is het wel echt het weer voor deze week. Lekker warm binnen met warme chocomel en overgebleven pepernoten. Misschien versier jij de kerstboom al? Wij hebben in elk geval al een cadeautje voor onder de kerstboom, maar ook al stiekem even uitgeprobeerd. The Unicorn Princess voor de Nintendo Switch.

Unicorn Princess Nintendo Switch

Unicorn Princess

Unicorn Princess is een spel voor op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One. Aangezien wij een Switch hebben, speelden we hem daarop.

Verken de wereld vanaf de rug van je paard en help de bewoners van je dorp. Sluit vriendschap met Unica de eenhoorn en probeer de droomwereld te redden door al je missies te volbrengen! De droomwereld is maar één stap verwijderd van jouw dorp! Jij bent de enige die Unica kan helpen de wereld te redden!

Unicorn Princess Nintendo Switch

The Unicorn Princess biedt een open wereld om te verkennen op de rug van één van de zes beschikbare paarden. Personaliseer jouw personage en paard met te gekke accessoires en volbreng 15 missies verdeeld over twee werelden.

The Unicorn Princess is sinds 14 november 2019 beschikbaar voor Xbox One, PlayStation®4 en Nintendo Switch™.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *