Vaderdag cadeau

Vaderdag is dit jaar op 21 juni 2020 ben jij al op een idee voor een Vaderdag cadeau gekomen? Ga je origineel een mok bedrukken of wordt het een tegoedbon? We vierden Moederdag afgelopen 10 mei 2020 thuis, door Corona konden we niet lekker buiten de deur eten en werden knutselwerkjes door de kinderen thuis gemaakt, in plaats van op school. Vaderdag is dit jaar dus op zondag 21 juni, waarbij volgens de huidige situatie wel weer een terrasje bezocht kan worden. Zij het met inachtneming van de 1,5 meter en hygiëne regels.

Toekan knutselen
Knutselen voor vaderdag

Cadeautips voor een Vaderdag cadeau

Vind je het lastig om een Vaderdag cadeau uit te zoeken? Een persoonlijk cadeau werkt natuurlijk maar al te goed. Jonge kinderen kunnen lekker aan de knutsel. Maakten we vroeger nog een asbak van klei, zullen we tegenwoordig eerder wat minder ongezonds voorbereiden. Al gaan er ook een hoop vaders een bierpakket krijgen, denk ik, haha.

Top 3 meest gegeven vaderdag cadeaus

Ik deed mijn eigen onderzoekje via Instagram voor Vaderdag cadeaus. Naast de vele knutselwerkjes werden de volgende cadeaus het vaakst genoemd.

  1. Sokken
  2. Boxershorts
  3. Boek

Originele cadeaus voor Vaderdag

Wil je iets origineels? Dat kan ik mij voorstellen, maar dat heb je niet altijd zomaar bedacht. Je kan een mok bedrukken met een tekening gemaakt door jouw kind(eren) of een heel lieve foto. De meeste vaders zijn wel gek op een kop koffie. Die kan dan mooi pronken in het thuiskantoor. Bijvoorbeeld met een tekening van mama op de mok, zodat papa altijd naar mama kan kijken, want doet doet hij natuurlijk graag.

knutselen vaderdag

Een fotoalbum; een fotoalbum doet het ook altijd goed, maak bijvoorbeeld een terugblik met van elk jaar de afgelopen jaren een foto. Voor je eigen vader wordt dat wellicht wat lastig, maar het is wel voor een geweldig resultaat. Maak je het voor de vader van je kinderen, dan is het leuk als ze er ook tekeningen in kunnen maken. Scan de mooiste tekeningen in en voeg ze toe aan een digitaal fotoalbum.

Is de vader in kwestie gek op barbecueën of koken? Koop dan een paar houten spatels en laat ze door je kinderen beschilderen. Die komen goed van pas met het mooie weer de hele tijd en het is heel makkelijk, doordat het een perfect canvas is voor een kunstwerkje!

Mocht je er echt niet uitkomen, dan is een tegoedbon natuurlijk ook een goede suggestie. Dan weet je zeker dat hij iets uitzoekt dat hij graag wil hebben. Uiteraard wel extra leuk verpakt in een knutselwerkje. En vergeet het ontbijt op bed natuurlijk niet.

Restaurant Eten en Drinken Groesbeek

Vaderdag de komende jaren

Hieronder een overzichtje voor in de agenda’s de komende jaren. Dan mis je geen enkele vaderdag. Tot 2025 heb je hierbij de zondag waarop het feestje voor de vaders gevierd mag worden.

Zondag 20 juni 2021 – Vaderdag 2021
Zondag 19 juni 2022 – Vaderdag 2022
Zondag 18 juni 2023 – Vaderdag 2023
Zondag 16 juni 2024 – Vaderdag 2024
Zondag 15 juni 2025 – Vaderdag 2025

Bekijk ook knutseltips op de blog:

Last-minute Moederdag knutselwerkjes maken
Lente knutsels
Knutselen met lege wc-rolletjes
Knutsel challenge

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *