Vaderdagidee: overhemd

Zondag, 24 juni 2018, is het Vaderdag! Dus als jij afgelopen Moederdag in de watten bent gelegd, vergeet dan vooral niet dat het zondag tijd is om je partner nog wat meer in het zonnetje te zetten, dan je altijd al doet. Tekeningen en knutselwerken van de kids worden uitgedeeld, maar kom jij ook met wat moois op de proppen? Worden het sokken, bier of iets anders supermannelijks? Of worden het een mooie bosbloemen en ontbijt op bed, met croissantjes en aardbeien.

Iets anders: wat dacht je van een mooi overhemd? Ik werd geholpen bij “mijn” Vaderdagcadeau, want wij kregen een mooi overhemd van Hemd voor hem. Voor mijn partner dan, mijn vader krijgt een ander cadeautje. Ik vond het wel een goed moment om dit overhemd als idee te tippen voor Vaderdag. There we go:

Overhemd

Kledingsmaak ik zo persoonlijk, houd  je van slim fit of juist van een wijd model, houd je van kleur of draag je alleen wit. Houd je van een streepje of stipje erop, of liever effen? Over smaak valt niet te twisten, maar de site heeft genoeg keuze. Gelukkig weet jij wel een beetje wat jouw man, vriend mooi vindt, dus dat zit wel goed. Anders neus je even tussen zijn andere hemden in de kledingkast.

Het overhemd dat hier straks in de kast hangt is de: Seidensticker Slim Fit overhemd, lichtblauw (gestreept contrast).

Ook zo’n overhemd? Deze kost € 59,95.

happy socks

Sokken

Een ietwat ander budget, maar zeker niet minder leuk: sokken. Er zijn veel leuke merken sokken, van zwart of grijs tot roze met aardbeien. Happy socks vind ik zelf erg leuk, vanwege de vrolijke kleurtjes. Sinterklaas had ons dit jaar voor het hele gezin Happy Socks gebracht, haha. Ik had zelf matching pairs uitgezocht met de kinderen. Vader en zoon en moeder en dochter hebben nu dus dezelfde sokken, haha.
Met Sinterklaas, maar dus ook met Vaderdag ook een prima cadeau idee.

lacoste boxer

Boxershort

Een boxer kan je natuurlijk ook mee aankomen, de boxers van Muchomalo vind ik er leuk, lekker kleurrijk. Maar die van Lacoste zijn ook mooi. Benieuwd waar jij voor gaat, a.s. zondag!

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Hemd voor hem
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *