Overhemd voor Vaderdag

Een tijdje terug maakte ik een blog met Vadercadeautips, het werd tijd om deze weer te updaten, nu Vaderdag er weer aankomt. Wordt het een overhemd voor Vaderdag, zoals wij deden?

Wanneer is het Vaderdag?

Wij hebben geluk dat het altijd eerst een keer Moederdag wordt, dat moment is een mooie reminder voor ons om Vaderdag niet te vergeten. Ik heb hierbij de zondagen waarop het de komende jaren Vaderdag is ook alvast voor je op een rijtje gezet. Noteer ze vast, dan kan je vooruit..

Zondag 21 juni 2020
Zondag 20 juni 2021
Zondag 19 juni 2022
Zondag 18 juni 2023
Zondag 16 juni 2024
Zondag 15 juni 2025

Verwend met Moederdag, help wat nu?

Heeft je man zich uitgesloofd, o jee, dan moet je aan de bak. Dus als jij afgelopen Moederdag in de watten bent gelegd, vergeet dan vooral niet dat het binnenkort weer tijd is om je partner nog wat meer in het zonnetje te zetten, dan je altijd al doet. Tekeningen en knutselwerken van de kids worden uitgedeeld, maar kom jij ook met wat moois op de proppen? Worden het sokken, bier of iets anders supermannelijks? Misschien wordt het een mooie bosbloemen en ontbijt op bed, met croissantjes en aardbeien.

Iets anders: wat dacht je van een mooi overhemd? Ik werd geholpen bij “mijn” Vaderdagcadeau, want wij kregen een mooi overhemd van Hemd voor hem. Voor mijn partner dan, mijn vader krijgt een ander cadeautje. Ik vond het wel een goed moment om dit Profuomo overhemd voor Vaderdag als idee te tippen. There we go:

Overhemd voor Vaderdag

Kledingsmaak ik zo persoonlijk, houd  je van slim fit of juist van een wijd model, houd je van kleur of draag je alleen wit. Houd je van een streepje of stipje erop, of liever effen? Over smaak valt niet te twisten, maar de site heeft genoeg keuze. Gelukkig weet jij wel een beetje wat jouw man, vriend mooi vindt, dus dat zit wel goed. Anders neus je even tussen zijn andere hemden in de kledingkast.

Het overhemd dat in 2018 in kast kwam te hangen voor Vaderdag is de: Seidensticker Slim Fit overhemd, lichtblauw (gestreept contrast). Dit jaar een Profuomo Slim Fit overhemd.

Ook zo’n overhemd? Deze kost € 59,95.

happy socks

Sokken

Een ietwat ander budget, maar zeker niet minder leuk: sokken. Er zijn veel leuke merken sokken, van zwart of grijs tot roze met aardbeien. Happy socks vind ik zelf erg leuk, vanwege de vrolijke kleurtjes. Sinterklaas had ons dit jaar voor het hele gezin Happy Socks gebracht, haha. Ik had zelf matching pairs uitgezocht met de kinderen. Vader en zoon en moeder en dochter hebben nu dus dezelfde sokken, haha.
Met Sinterklaas, maar dus ook met Vaderdag ook een prima cadeau idee.

lacoste boxer

Boxershort

Een boxer kan je natuurlijk ook mee aankomen, de boxers van Muchomalo vind ik er leuk, lekker kleurrijk. Maar die van Lacoste zijn ook mooi.

Benieuwd waar jij voor gaat, a.s. zondag! De knutselwerkjes voor Moederdag kun je overigens ook perfect inzetten voor Vaderdag.

 

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Hemd voor hem
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *