Win voor Valentijn Lost my name twee keer

What's on mama's mind lost my nameWin: Een boek van Lost my name: “Wat een pech, mijn naam is weg” voor jou en een andere mama.
Wanneer: 6 februari tot en met 13 februari 2016 om 23.59 uur. Op 14 februari (Valentijnsdag) worden de twee gelukkigen bekend gemaakt.
Hoe? Deze winactie staat in het teken van Valentijnsdag. Reageer op facebook welke mama de leukste mama is van het universum en waarom. Tag deze mama. Like & Share! Samen met Lost my name kiezen we de winnaar van de leukste/origineelste post. Jij en degene die je hebt genoemd winnen ALLEBEI het boek.

Lost my name:
Lees mijn blog over het boek “Wat een pech, mijn naam is weg“, om te weten waar het boek precies over gaat. In het kort: Wil jij een echt magisch boek voor je kleintje? Dan is dit boek ook echt wat voor jou. In dit boek speelt jouw kleintje namelijk de hoofdrol. Het boek wordt helemaal gepersonaliseerd voor hem, met zijn naam. Samen met de magische figuren uit het verhaal ga je op zoek naar alle letters uit zijn naam.

Met Valentijn worden de twee gelukkigen bekend gemaakt op Facebook en op mijn blog!

Please follow and like us:

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

4 reacties op “Win voor Valentijn Lost my name twee keer

  Fleur V

  (9 februari 2016 - 23:01)

  Ik heb al veel gelezen over dit boek! Het lijkt me superleuk om aan mijn dochter te geven

  Aniek

  (7 februari 2016 - 08:46)

  Ik doe mee!

  Miekske Dingens

  (6 februari 2016 - 23:12)

  Ooooh! Wat onwijs leuk! Ga direct meedoen

  Lynn

  (6 februari 2016 - 21:18)

  Ons zoontje dat op 31.01 is geboren heeft eentje cadeau gekregen van zijn meter. Ik zou er ook graag eentje willen voor ons zoontje van 2.5j.
  Ideaal deze actie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *