Valentijn gratis post met lippenstift kus

Wie kent hem nog, de gratis kaart versturen met Valentijnsdag. Deze blog over Valentijn gratis post met lippenstift kus wordt veelvuldig gevonden via Google zag ik. Verstuur gratis je kaart of brief met Valentijn door er een kus op achter te laten, met je mooiste lippenstift. Geen postzegelplakken, maar smakken. Het klinkt zo fijn en het was zo leuk. In 2019 zijn ze echter met de actie gestopt. Wel heb ik een superleuke winactie voor je online vanaf 14 februari 2020. Een Dooky Heart Hook tassenhaak, maar bekijk ook de andere winacties die nu online staan!

Dooky heart hook tassenhaak
Dooky Heart Hook tassenhaken

Gratis Valentijnskaart versturen met kus

In 2018 heeft Postnl nog de actie om gratis je Valentijnspost te versturen voor Valentijnsdag. Een kus op je kaart of brief met een flinke dot lippenstift op het postzegelvakje vervangt de postzegel. Smakken in plaats van pakken. 

  • Plaats een lippenstiftkus op het postzegelvakje van je envelop of kaart.
  • Schrijf het adres op van jouw valentijn
  • Dit mag alleen een adres binnen Nederland zijn.
  • Doe je kus op de bus op dinsdag 13 februari 2018, vóór 17.00 uur.

De postbezorger bezorgt jouw kaart op Valentijnsdag!

Lees de actievoorwaarden op de website van PostNL.

Deel jouw valentijnskaart via #geefliefde #nietplakkenmaarsmakken

Hoe deel jij je liefde? Laat het PostNL weten via social media met #geefliefde. Heb je een valentijnskaart met een kus gestuurd of heb je er een ontvangen? Deel het op social media via #nietplakkenmaarsmakken.

Valentijnskaart niet meer gratis versturen

Helaas dus voor jou. Je geliefde kun je niet meer gratis een kaartje sturen. Dat wordt dus een appje met een kusemoji of niet? Voor 91 cent heb je hem alsnog verstuurd, dus niet meer smakken, maar gewoon weer postzegels plakken. Al wil je er niet van weerhouden om je kaart nog wat extra’s mee te geven met een lippenstift kus, maar je kan hem er niet meer gratis mee versturen. Tenzij je vriend of vriendin de postbode is, wellicht.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *