Van de Boom: Groene Thee Citrus siroop

Hou je net als ik van groene ijsthee? En wanneer je dat bestelt op een terrasje, willen je kinderen dan ook altijd een slokje? Bij mij wel en daarom vinden zij deze limonade siroop dan ook superlekker. Een tip van flip: Groene Thee Citrus siroop. Ik kreeg een pakketje thuis gestuurd om te proberen en ik wilde het jullie niet onthouden, want het is echt heel lekker.

groene thee siroop

Groene Thee Citrus siroop

Van de Boom maakt heerlijke limonadesiropen, sappen en diverse waters met een smaakje. Volgende week wordt het assortiment uitgebreid met een Groene Thee Citrus siroop! Omdat de zomer er aan komt (eindelijk!) wordt het weer tijd voor een heerlijk zomerdrankje.

Wist je dat? In Nederland is ijsthee, na cola, het meest gedronken alcoholvrije drankje.

groene thee siroop

De siroop is op zich al erg lekker, maar leent zich ook zeer goed voor een heerlijke mocktail (Een mocktail is een alcoholvrije cocktail) of een zomers kindvriendelijk drankje. Deze limonade siroop is dan ook ideaal om in huis te hebben. Lekker en makkelijk te maken of om mee te kunnen nemen naar het park of strand. Perfect voor jong én oud!

Kopen kan je de siroop in de supermarkt, bijvoorbeeld bij de AH.

Lees ook

Zin een feestje? Maak een regenboog kwarktaart, simpel en lekker!
Pannenkoeken van banaan

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *