Baby Shower Glove onder de douche

What's on mama's mind - Baby Shower Glove PinguinBegin dit jaar schreef ik over de Baby Shower Glove. Met deze extra lange washand maakte ik kennis op de Negenmaandenbeurs in februari. De handige, zachte en leuke badstof handschoen heeft dit jaar ook de Baby Innovation Award gewonnen. Hij is verkrijgbaar in drie kleuren: de roze hippo, de blauwe pinguïn en de beige zeehond.

Eindelijk was ik dan in de gelegenheid om deze echt zelf uit te proberen met mijn kleintje. Mijn zoontje was al een stukje ouder toen hij er mee kennis maakte en hij speelt er vooral mee in bad. Wat ook een succes is.

Maar bij mijn dochtertje gebruiken we hem echt waarvoor hij bedoeld is; om te zorgen dat ze niet uit onze armen glibbert onder de douche, want die kleintjes zijn soms best lastig vasthouden in het water.

Naast dat de Baby Shower Gloves er onwijs schattig uitzien, zijn ze ook echt handig. Doordat je de washand om je onderarm schuift en nat laat worden, zuigt deze zich vast. Bij mijn dunne armpje hangt hij wel wat los, maar dat is niet erg. Doordat hij nat is zakt hij nauwelijks af.

Wanneer je je baby nu met deze arm vastpakt heb je extra grip. Je kleintje glibbert een stuk minder, wat een veilig idee geeft. Ik vind het een fijn en zeker gevoel.

Die eerste weken is het beter voor haar huid om niet te vaak in bad of onder de douche te gaan. Dus houden wij het op 1 a 2 keer per week. Ze vindt het douchen heerlijk.

Ik schuif de Baby Shower Glove What's on mama's mind Baby Shower Glove waaierover mijn hand en onderarm en houd deze onder de douche. Doordat de handschoen nat wordt zuigt deze zich vast aan m’n huid. Ik laat papa ons dochtertje aan mij aangeven. Het douchen met ons kleine meisje doen we in het begin samen, althans het aan- en teruggeven. Wel zo veilig. Dan kan ze lekker warm in een handdoek worden gebracht en ook na het douchen weer snel worden ingepakt.

Terwijl ze op mijn arm onder de douche ligt, sluit ze haar oogjes en geniet ze zichtbaar van het warme water. Wij genieten daar dan weer van.

Ik ben enthousiast en gebruik hem graag. Dit geldt ook voor papa. Ook hij vindt het zo een veiliger gevoel. Je hebt veel minder het gevoel dat je kleintje wegglibbert uit je armen. Ze zijn nog zo klein en kwetsbaar in het begin en douchen kan daardoor heel spannend zijn.

Het is een zeer geslaagd Sinterklaas- of kraamcadeau.

Wil jij ook een lieve, leuke, schattige en handige Baby Shiwer Glove? Neem dan een kijkje op de website van Invented 4 kids. Hij kost € 13,95.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *