Verhalenverteller Talking turle van Alecto

Wij hebben op mijn zoontjes kamer een verhalenverteller, die gezellig verhaaltjes voorleest. Ohja, het is trouwens een schildpad! Whoee, dat klinkt cool toch? Onze kleuter vindt van wel, al vindt hij vooral de liedjes er fijn om naar te luisteren.

talking turtle alecto

Talking Turtle: Het alles-in-één hulpje

Deze vriendelijke schildpad helpt kinderen bij hun slaapritueel. Het is een unieke combinatie van een nachtlampje, slaapliedjes en natuurlijke geluiden-speler en een verhalenverteller in combinatie met app.

Met de Talking Turtle heb je een vriendelijke schildpad die je kindje helpt bij het rustig en prettig in slaap vallen. De mogelijkheid om slaapliedjes, natuurlijke geluiden en zelfs verhalen af te spelen maakt deze schildpad de ideale steun bij het slaapritueel. Voorzien van nachtlampje met 2 intensiteiten en een timer van alle gemakken voorzien.

Je hebt keuze uit 10 voorgeprogrammeerde Nederlandse sprookjes of kunt deze zelf in spreken via de speciale app. Wie wil er nu niet in slaap vallen met de vertrouwde stem van papa of mama. Neem op afstand je verhaaltje op en stuur deze via wifi naar de Talking Turtle om af te spelen. Creëer je eigen playlist in de app. Kies die sprookjes, slaapliedjes en geluiden die het beste bij jouw kindje passen.

alecto talking turtle

Specificaties:

– 10 Voorgeprogrammeerde Nederlandstalige slaapverhaaltjes
– Neem eigen verhaaltjes/slaapliedjes op via de gratis app
– Speel zelf ingesproken “voor het slapen gaan” verhaaltjes af
– Spreek bestaande verhalen opnieuw in met je eigen stem
– Maak je eigen playlist met verhalen, slaapliedjes en geluiden via de app
– Keuze uit 25 slaapliedjes en 20 natuurlijke geluiden
– Soft glow nachtlampje schildpad
– Geheugen voor 72 minuten audio
– Timer (30 – 45 – 60 minuten)
– Eenvoudige bediening
– Direct wifi
– Volume instelbaar
– Voor iOS 8.1 / Android 4.3 en hoger

Hoe gaat dat in zijn werk die pratende schildpad?

talking turtle

Op mijn zoontjes kamer staat de schildpad. We zetten altijd voor het slapen gaan een muziek aan, op de talking turtle staan een heleboel melodietjes. Je kan aangeven hoe lang de schildpad muziek maakt (30 minuten, 60 minuten…). Of je laat hem gewoon aanstaan, tot je hem zelf ene keer uitdoet. Meestal zet ik hem op 30 minuten, dan slaapt mijn zoontje wel. Er zit ook een nachtlampje op, geluiden (zoals de zee) en een stand om verhaaltjes voor te lezen. Daar is het dus helemaal om te doen. Want, er worden verschillende verhaaltjes voorgelezen. Het leuk eraan is, dat je dankzij een app, de verhaaltjes zelf kunt inspreken. Op de app zie je het verhaaltje in tekst en kun je als een soort “karaoke” de verhaaltjes zelf inspreken. Zo heb je niet meer de stem (de op die van Marc Marie Huijbregts lijkt,, zou het hem zijn?) van de talking turtle, maar je eigen stem en misschien kan je wel vragen of papa, opa, oma, de oom of wie dan ook voor hem verhaaltjes kan inspreken. Zo kan hij naar jouw stem luisteren of die van opa, oma etc. Mist hij opa en oma? Dan luistert hij toch even een verhaaltje?

Ik vind de talking turtle erg leuk en hij is supermakkelijk in gebruik.

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Talking turtle alecto
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *