Bij een verjaardag hoort een verjaardagskaart

What's on mamas mind kaartjepostennl 2Ik ben gek op kaartjes. Er zijn zulke leuke kaarten om te versturen. Als er iemand jarig is dan zal ik een verjaardagskaart sturen.

Begin van deze maand werd mijn zoontje twee jaar. Hij kreeg heel leuke verjaardagskaartjes. Toevallig kwam er gisteren nog een op de mat. Die was een klein beetje vertraagd (zeg maar gerust 10 dagen).

Wat extra leuk is, is dat hij inmiddels heel bewust is van het krijgen van post. Hij kijkt als hij binnen komt of net uit bed is, direct naar de deurmat of er post ligt. Vol enthousiasme roept hij “post, post, post!”. Uiteraard wil hij ook direct de envelop openscheuren. Of het nou een brief van de belasting of een kaartje is.

De brief van de belasting wordt wel gauw daarna op de grond What's on mama's mind kaartjepostengegooid en hij rent vrolijk door naar zijn duplo of ander speelgoed. Gelijk heeft hij, want die lettertjes zijn maar saai! Het enthousiasme voor de brievenbus heeft ook een andere kant. Zo duwt hij ook van alles via de brievenbus naar buiten. Laatst had hij mijn creditcard uit mijn portemonnee gehaald en naar buiten geduwd. Toen ik daar achter kwam vond ik in de brievenbus zelf een heleboel visitekaartjes en andere pasjes uit mijn portemonnee. Haha, wat een boef he? Ik veeg nu elke dag even met mijn vinger door de brievenbus, zit er wat tussen dat er niet hoort?

Van kaarten wordt hij enthousiast, vooral als er beesten op staan. We zijn laatst naar de dierentuin geweest en daar zag hij de pinguïns. Die vond hij fantastisch. Een “pina” is een pinguïn voor hem, ik reken het voorlopig nog goed. Toen hij dan ook een verjaardagskaart met een Pina kreeg, was helemaal gelukkig. Hij pakt hem nog steeds elke dag van het dressoir en roept vol enthousiasme “pina”.

Alleen daarom al vind ik het zelf weer extra leuk om verjaardagskaarten te sturen, vooral aan kinderen. Je voelt je toch extra jarig met een verjaardagskaart. Zelf voeg ik ook graag een kaartje toe aan een cadeautje.

Kaartjeposten.nl heeft onlangs de hele website vernieuwd en ik kan je vertellen: het is erg mooi geworden.

What's on mama's mind kaartjeposten verjaardag

Je kunt de kaarten naar eigen smaak personaliseren en dat is een leuke optie. Je verstuurt ze eenvoudig via de site. Maar je kunt ook een setje (vanaf 2 kaarten) bestellen. Die optie heb ik ook uitgeprobeerd, want zoals ik al zei; voeg ik ook graag een kaartje toe bij het geven van een cadeautje. Ik had ze de volgende dag al in huis. Super service dus.

Met een baby’tje erbij, ben ik best wel aan huis gebonden, dus het is ideaal dat je ook online setjes met kaarten kunt bestellen. Dan heb ik altijd wat in huis, voor als ik weer een verjaardag heb. Dat zijn er deze maand overigens een heleboel! Neem je ook een kijkje tussen de verjaardagskaarten?

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

2 reacties op “Bij een verjaardag hoort een verjaardagskaart

  Maurice

  (15 januari 2016 - 13:55)

  Leuk geschreven artikel!
  (zo’n zoontje wil iedereen ….. dan maar een keer een vermiste creditcard)

   mamasmind

   (15 januari 2016 - 17:36)

   haha thanks Maurice 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *