Verjaardagskleding eerste verjaardag

What's on mama's mind van SmeerdijkAls je kleintje 1 jaar wordt, krijgt hij of zij natuurlijk de mooiste outfit aan. Voor mijn dochtertje werd dit supermooie shirtje bezorgd van Van Smeerdijk. Zou dit onderdeel van de verjaardagsoutfit worden, volgende week? Ik denk het wel!

Jullie hebben vast al een paar gastblogs gelezen van mijn gastblogger (en naamgenoot) Kim. Zij heeft een webshop Van Smeerdijk, waar ze onder andere dit soort shirtjes maakt. Als verrassing kreeg mijn dochtertje er dus ook een. De tekst op het tshirt kun je zelf kiezen, net als de kleur van de opdruk.

 

De verjaardagsoutfit
Op je verjaardag zie je er natuurlijk op je paasbest uit. Dat houdt voor mij een feestelijke outfit in. Een

What's on mama's mind rokje z8
foto: z8.nl

leuk rokje met shirtje en mooie schoentjes of in mijn dochters geval nog slofjes.

Ik vind het erg leuk om dit shirtje op een mooi tule rokje te dragen. Zoals deze van z8.nl. Vervolgens een mooie legging eronder en slofjes van Shoesme!

 

Komt helemaal goed zo. Het feest kan beginnen! Alleen dan is er wel een risico. Want bij het ontbijt kan het al misgaan. Geen jam of appelstroop op brood. Ongekleurd eten, een droge boterham met kaas misschien?

Slofjes shoesmeWellicht moeten we wat reserve verjaardagskleding gaan uitzoeken. Het rokje hier op de foto hebben wij trouwens in het donkerblauw. Met leuke lichtroze legging en lichtroze slofjes eronder. De slofjes zijn ideaal, want ze begint nu toch steeds meer los te staan en stapjes aan de hand te zetten. Met de slofjes glijdt ze niet uit en is wel lekker warm voor haar.
Gaat ze loslopen op haar eerste verjaardag? Het zou maar zo kunnen.

Over Van Smeerdijk
Kim maakt speenkettingen, bijtringen, kraamkado’s in de vorm van rompers en kussens en t-shirts voor What's on mama's mind verjaardagsoutfit 1verjaardagen, vrijgezellenfeesten, carnaval of bedrijfsuitjes. Maar ook vazen met logo of ander glaswerk, auto of motor stickers en muurstickers. Al je ideeën kan je bij haar kwijt, bijna alles kan op stof overgebracht worden maar ook op glas of kunstof. Ook kan je strijkapplicaties bestellen zodat je zelf creatief aan de slag kan. Bestellen kan via facebook, instagram en via de webshop. Gewone bestellingen zijn binnen 3 dagen klaar grotere met een week aangezien Kim ook nog vier dagen per week ernaast werkt. Ze houdt altijd goed contact met de klant voor alle wensen. “Het is een beetje uit de hand gelopen hobby”, zegt ze zelf en “hopelijk ooit zo groot dat ik meer thuis kan gaan werken”.

Facebook: van.smeerdijk
Instagram: van.smeerdijk

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

4 reacties op “Verjaardagskleding eerste verjaardag

  babsie6@hotmail.com

  (12 oktober 2016 - 11:30)

  gefeliciteerd.. wat een super leuk artikel.en veel succes Moeders.

   mamasmind

   (12 oktober 2016 - 14:17)

   haha thx !!

  Diana jansen

  (12 oktober 2016 - 06:24)

  Super leuk hoor !!

   mamasmind

   (20 oktober 2016 - 12:35)

   dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *