Verjaardagsoutfit peuter Noppies

Het is bijna zover, over een week dan wordt onze jongste alweer 2 jaar oud. Mijn dochtertje verheugt zich al enorm op haar verjaardag, want dan is er natuurlijk een feestje. Slingers, ballonnen en taart! Wat wil je nog meer op je verjaardag? Nou, deze moeder weet het wel, een mooie outfit!

Noppies kinderkleding

Noppies maakt erg leuke kinderkleding, die goed past bij hoe ik mijn dochtertje graag kleedt. Ik kan wel zeggen bij wat mijn dochtertje leuk vindt, maar hoewel mijn dochtertje met haar bijna 2 jaar zichzelf natuurlijk al reuze groot voelt, kies ik haar kleding uit. Er is veel keuze bij Noppies voor mijn dochtertje rokjes en jurkjes; stoer, maar ook lief. Leuke shirts en mooie vesten. De najaarscollectie van dit jaar heeft het allemaal.

Verjaardagsoutfit met rokje

Rokje, met legging en shirtje.

De set die ik hier toon bestaat uit:

  • Donkerblauwe rok Inkster.
  • Legging Inzago is evenzo donkerblauw en heeft goudkleurige stippen. Matchts perfect met een hoop outfits uit de najaarscollectie van Noppies, maar combineert ongetwijfeld ook met een hoop items die al in je dochters kledingkast hangen.
  • Off white longsleeve Irgoli met een print van sterren en planeten. Op de borst een goud en zwart sterretje en een planeet. De lange mouwen zijn ideaal voor nu, vooral omdat het nog niet heel koud is, maar een t-shirtje wel te fris is.
  • Wordt het toch wat kouder, dan kan het mooie donkerblauwe vest Indiana erop.

Doordat het rokje nog wat ruim zat heeft mijn dochtertje hem hieronder aan met een ander Noppies rokje, uit de collectie van vorig jaar. Die past ze gelukkig nog goed.

De laarsjes zijn van Shoesme.

Witte of blauwe longsleeve?

Geen wit maar blauw met roze? De longsleeve Irgoli met sterren en planeten is er ook in het donkerblauw. Gemaakt van zachte materialen voor een comfortabele fit. Het shirt heeft lange mouwen, een iets langer achterpand en is licht afgerond aan de onderkant.

De kleding van Noppies is erg comfortabel voor je kleintje doordat het makkelijk aan en uit gaat, geen te strakke naden of onhandige krappe kraagjes. Shirts zijn makkelijk over het hoofd aan te doen en dat vind ik belangrijk. Mijn dochtertje vindt het erg vervelend als ze lang maar het gezichtje in het shirtje zit tijdens het aantrekken en die krijg je vervolgens niet gauw meer in die specifieke outfit. Dat vergeet ze niet, Haha.

Daarnaast ben ik erg enthousiast over de kwaliteit. Ook na veelvuldig wassen zijn haar Noppies kleertjes nog mooi. Dit outfitje is echter nog maar amper aan de wastest bij ons thuis onderworpen, want dit het verjaardagscadeautje van Noppies!

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zo ver!

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *