Verwen niet alleen je kind maar ook jezelf met leuke schoenen

Ben je alweer druk aan het inslaan uit de najaarscollecties? Of ben je nog aan het saleshoppen? Vergeet je niet ook om wat moois voor jezelf te kopen?

Schoenen Shoesme wintercollectie

Ken je dat? Dat je een dag vrij hebt en besluit om eens goed te gaan shoppen, naar de kapper te gaan en even een lekkere kop koffie te gaan drinken met een vriendin? Dat je dan vervolgens met tassen voor nieuwe kleding thuis komt, voornamelijk voor je kinderen? Wat is dat toch met ons, moeders? Vergeten we onszelf niet een beetje soms?

Vroeger woonden wij in de stad, toen liep ik regelmatig naar de stad. Dat deed ik ook toen de eerste geboren werd nog, heel regelmatig. Hij in de kinderwagen en toen hij groter werd ook lopend, maar altijd even een paar winkels in en wat drinken op terras. Nu wonen we net buiten het centrum en loop je er niet zomaar meer even heen. Sindsdien ben ik wel een echte online shopper geworden. Ik vind het alleen altijd zo vervelend dat de pakketjes altijd bezorgd worden op een moment dat ik net even boodschappen ben doen of gewoon net even niet thuis ben. Terwijl ik best veel thuis ben, maar dan komen de pakketjes bij de buren. Daar voel ik mij altijd bezwaard over, ken je dat? Ik ben altijd blij al de postbode een lading pakjes voor de buren bij mij aflevert. Dat compenseert het weer even een beetje, haha.

What's on mama's mind Little Label

Ben jij een echte sale shopper die nu gauw nog wat haalt voor de laatste weken zomer (het kan best tot 1 oktober zomers weer zijn, dus why not!)? Nog een paar mooie zomerse sandalen misschien. Wellicht ook alvast voor volgend jaar. Voor je kinderen is dat niet altijd mogelijk, want welke maat ze over een jaar zitten, dat valt eigenlijk niet in te schatten, vind ik. Maar je kunt nog mooie even in de sale een paar mooie schoenen voor volgend jaar op de kop tikken. Bij Schuurman schoenen bijvoorbeeld hebben ze mooie aanbiedingen in een final sale.

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *