Verzorgingsproducten Utrekram

Ik maakte vorig jaar kennis met het mooie merk Urtekram, producten vanuit Scandinavië (Denemarken) vol natuurlijke ingredienten. Nu testte ik producten uit de nieuwe lijn: Green Matcha en mondverzorgingslijn Bio9.

Urtekram green matcha

Green Matcha Urtekram

Green Matcha is groene thee vanuit Japan. De Green Matcha huidverzorgingslijn van Urtekram bevat de Japanse groene theebladeren. De nieuwe biologische producten beschermen je huid tegen vuil van buitenaf met biologische, vegan en dierproefvrije ingredienten.

De lijn bevat verkwikkende crèmewas, handzeep, diepreinigende shampoo, en handcreme.

De producten zijn heel fijn en zacht. Het erg fijn als je een merk kan vinden met zulke mooie natuurlijke ingredienten.

Urtekram bio 9

Mondverzorgingsproducten

Binnen de Bio 9 lijn heb ik twee mondverzorgingsproducten uitgeprobeerd. De Fresh mint tooth paste, voor wittere tanden (wel nodig met al die kopjes koffie die ik drink) en de strong mint mouthwash.

URTEKRAM® Bio9® Fresh Mint Whitening Toothpaste met apatiet is ontwikkeld om het glazier op de tanden te versterken, naast de natuurlijke bescherming die de tandpasta van Urtekram biedt.

Bio9® geeft 9 sterke voordelen:

  • Whitening effect
  • Tegen gaatjes
  • Tegen plak
  • Verfrist de adem
  • Versterkt het glazuur
  • Herstelt microbioom
  • Regelt tandplak
  • 100% natuurlijk
  • Geen SLS, conserveringsmiddelen en fluoride

Het mondwater werkt ook goed, meteen geen vieze smaak meer in je mond en je tanden worden nog beter gereinigd dan met alleen tandenpoetsen. De producten zijn een echte verfrissende aanrader. Mijn tanden lijken ook al wel echt witter te worden! Nog vaker mee poetsen dus!

Kindertandpasta Urtekram

Urtekram kindertandpasta

Ook aan de kindertanden is gedacht bij Urtekram. Poetsen is belangrijk, al vanaf dat ze baby zijn en hun eerste tandjes krijgen.

Een klassieker en een smaak die altijd aanwezig was in onze originele kindertandpasta. Venkel verleidt en maak een spel van het poetsen van de kindertanden.

De tandpasta reinigt effectief met de kracht van de natuur, en het bevat een sterk team. De kalk die we gebruiken werd miljoenen jaren geleden gecreëerd en wordt verzameld van de zeebodem en vervolgens verpulverd. Dit is tevens de reden dat onze tandpasta de natuurlijke lichtgrijze kleur van natuurlijke kalk heeft. Verder bevat onze tandpasta veel aloë vera, omdat dit helpt bij het beschermen van uw tandvlees en ze extra verzorging biedt. En als een extra bonus hebben we ook wat mirre toegevoegd, bekend vanwege de desinfecterende werking.

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Green matcha Utrekram

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *