Vichy Anti-dehydratatie Spray SPF 30

Een nieuwe must-have voor op het terras, het strand of in het zwembad. De Capital Soleil Beach Protect Anti-dehydratatie Spray SPF 30 is een gezichtsmist. Lekker verfrissend en beschermt tegen de zon.

Vichy Capital Soleil Beach Protect Anti-dehydratatie Spray SPF 30

De zomer komt steeds dichterbij, in vergelijking met afgelopen jaar hebben we helaas nog niet heel veel echt zonnige dagen gehad tot nu toe. Vorige week was het wel alweer heerlijk. Dus de zonnebrand mocht in huis gehaald worden en we zijn dus weer voorzien van fijne anti-zonnebrand. De zonnecrème en spray van Vichy werkt meteen verfrissend. Daarmee is het voor mij meteen de favoriet om mee te nemen naar het strand deze zomer. Ik houd van de zon, ik vind het heerlijk om veel buiten te zijn met mooi weer. Sporten, naar het strand en ‘s avonds barbecueën. Daarmee maak ik natuurlijk wel meer kans om te verbranden, dan wanneer ik de zon niet zo op zoek. Dus, ik smeer mij heel veel in. ‘s Morgens al met een zonnebrandcrème voor mijn gezicht. Dat doe ik standaard. De gezichtszonnebrandspray van Vichy is een heel fijne. Trekt meteen in!

Verdere gedurende dag herhaal ik factor 30, regelmatig.

Vichy zonnespray

Vichy mist

De Capital Soleil Beach Protect Anti-dehydratatie Spray SPF 30 werkt net als andere zonnebrandcrème of zonnespray. Je brengt het aan voordat je in de zon gaat en herhaalt dit nadat je in het water bent geweest, of als er weer enige tijd verstreken is. Meestal om de 2 uur. Het extra bijkomende voordeel, is dat het een frisse spray is. Dus het werkt ook verkoelend.

Over Vichy

Dankzij de samenwerking van artsen, dermatologen, gynaecologen en voedingsdeskundigen bezit Vichy een unieke inzicht in de huid van vrouwen van alle leeftijden. Elke dag inspireren onze bevindingen nieuwe ontwikkelingen in formuleringen en ingrediënten die elke vrouw helpen haar ideale huid te bereiken in elke levensfase.

What's on mama's mind opgestuurd artikel
Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Vichi Anti-dehydratatie Spray SPF 30
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *