Video van Sint 2022 – Sinterklaas en Snoetje de hulppietenhond

Als jaren maken wij gebruik van de Video van Sint, elk jaar spreekt Sinterklaas weer een nieuwe persoonlijke boodschap voor onze kinderen en ontvangen we een dvd met het videobericht van Sinterklaas. Dit jaar staat de Video van Sint helemaal in het teken van “Sinterklaas en Snoetje de hulppietenhond”

Wat is er nieuw aan de Video van Sint 2022?

Wie de video van Sint nog niet kent, hieronder leg ik uit hoe het werkt, wie hem al wel kent, de video van Sint heeft dit jaar ook wat leuke nieuwe toevoegingen. Zo zijn er weer verstopplekken toegevoegd, ook grappige, zoals bv ‘in de koelkast’ (leuk om te gebruiken in combinatie met de Pakjes Puzzel Speurtocht). Er is ruimte voor 10 personen per bestelling en keuze uit ruim 450 onderwerpen, waaronder 150 splinternieuwe onderwerpen (ook voor volwassenen).

Natuurlijk kan je alle onderwerpen vooraf beluisteren, voordat je bestelt. Wat het bij ons altijd heel goed doet in de Video van Sint zijn de persoonlijke foto’s. Hoe? Wanneer? He? Hoe komt Sinterklaas aan deze foto’s? Er zijn twee verschillende persoonlijke foto’s te uploaden per persoon voor in het Grote Boek dit jaar en je kan drie algemene foto’s uploaden (dus een vakantiefoto of een gezinsfoto, foto van je huisdier etc.).

Dans en zing dit jaar mee met het populaire Sinterklaasliedje “Pieten feesten op de daken”

Video van Sint 2022

Hoe werkt Video van Sint?

Allereerst, het gaat om een persoonlijk videobericht van Sinterklaas van ongeveer 14 minuten die je op DVD krijgt of Download. Je gaat zelf de videoboodschap samenstellen door de persoonlijke vakken in te vullen. Zo geef je de namen op van de kinderen voor wie de boodschap is. Dat kunnen je eigen kinderen zijn, je kleinkinderen, maar ook neefjes en nichtjes of wie je ook wilt verrassen. Je kunt namelijk de video zo ver uitbreiden als je zelf wilt. Een extra kind (of volwassene) toevoegen kost € 3,95, daarna kun je nog meer personen toevoegen voor een lager tarief. Per persoon kun je vervolgens allerlei beschrijvingen toevoegen, bijvoorbeeld je kind gaat voor het eerst naar school of hij heeft een prijs gewonnen bij voetbal.

Er zijn dropdownmenu’s waaruit je je selectie maakt. Bijvoorbeeld: Compliment – Helt mee met koken. Hobby – Hockey, en zo meer. Vervolgens gaat het productiebedrijf achter de Video van Sint er voor je mee aan de slag. Dat doen ze heel snel, want je krijgt al heel gauw daarna mailtjes met de videoboodschap en de dvd ligt niet veel later in de brievenbus.

 • DVD of Download of Compleet (download + DVD met veel extra’s)
 • Tijdsduur ongeveer 14 minuten, bij meerdere personen iets langer
 • Kiezen uit 6 onderwerpen waarvan 2 optioneel
 • Sint verklapt de verstopplek (optioneel) of anders een neutraal einde
 • Prijs gelijk aan vorig jaar
 • Download – binnen 1 uur te bekijken
 • DVD – Verzending binnen 24 uur via Post.nl (dus niet binnen 24 uur bezorgen)
 • Voor België bezorging 3 – 4 werkdagen

Sinterklaas noemt je naam in Video van Sint

Video van Sint 2022

Van elke persoon dat je opgeeft noemt Sinterklaas de naam in de video. Dat is natuurlijk helemaal geweldig voor kinderen. Wat leuk dat Sint je bij naam noemt! Hij weet je leeftijd, maar je mag ook uit 450 onderwerpen kiezen waar Sinterklaas over vertelt. Bijvoorbeeld je bent lief, of er is net een broertje geboren. Je houdt van Pannenkoeken en voetbal. Sint kan ook nog een opvoedtip meegeven, van minder schermtijd tot helpen met de afwas.

De Video van Sint is elk jaar weer een succes.

Extra’s bij te bestellen

* Post van Sint met 5 verschillende postkaarten en 1 spoed-envelop
* Pakjes Puzzel Speurtocht met echte houten puzzelstukjes die de weg wijzen naar de pakjes. Dit geeft het feest een extra tintje.
* 5 Karaokeliedjes met Danspiet
* 5 Verhaaltjes van Sint (download)

What's on mama's mind opgestuurd artikel

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

20 gedachten over “Video van Sint 2022 – Sinterklaas en Snoetje de hulppietenhond

 • 22 november 2022 om 12:01
  Permalink

  Lijkt me echt super gaaf, dit maakt pakjesavond wel echt compleet. Onze dochter gaat hier vast van genieten, doe dan ook graag mee voor het “heerlijk avondje”

  Beantwoorden
 • 19 november 2022 om 20:51
  Permalink

  Superleuk! Mijn zoontjes hebben vorig jaar zo genoten van deze video. Hoe kan Sinterklaas toch zoveel weten? Hoe leuk om ze dit jaar opnieuw te kunnen verrassen!

  Beantwoorden
 • 19 november 2022 om 19:20
  Permalink

  De video van de Sint lijkt mij zo leuk voor mijn kleinkinderen en als oma kijk ik graag mee, ik verheug mij al op de blije gezichtjes

  Beantwoorden
 • 19 november 2022 om 13:22
  Permalink

  Leuk voor mijn nichtje, haar eerste keer dat ze echt Sinterklaas meekrijgt.

  Beantwoorden
 • 19 november 2022 om 12:12
  Permalink

  Ik doe graag mee voor mijn vriendin die net is verhuisd naar Duitsland. Zo kan de sint toch nog bij hen komen!

  Beantwoorden
 • 19 november 2022 om 09:17
  Permalink

  Geweldig leuk voor onze twins van net 4 die de braafste kindjes zijn ( tijdens Sinterklaas tijd) en Sint letterlijk op handen dragen voor de Sint doen ze alles ahahahahah

  Beantwoorden
 • 18 november 2022 om 15:31
  Permalink

  Lijkt me super leuk voor onze kleine boef en zijn nichtjes. Geweldig als we bij oma Sinterklaas vieren!

  Beantwoorden
  • 18 november 2022 om 17:15
   Permalink

   Graag zou ik deelnemen aan deze wedstrijd. Leuke actie

   Beantwoorden
 • 18 november 2022 om 14:51
  Permalink

  Leuk, ik doe graag mee! Wij vieren al een aantal jaar samen pakjesavond bij opa en oma samen met onze kinderen en hun neefje en nichtjes. Het lijkt mij geweldig om de avond te mogen starten met de video van Sint. Waarschijnlijk is dit het laatste jaar dat onze dochter nog geloofd, een leuke afsluiter lijkt me!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *