Vingers op de ramen

What's on mama's mind - Raam BabypleinJe kent het wel. Net je ramen gelapt, zitten daar een paar minuten later een mooie neus en handafdruk op zo’n 70 cm hoogte. Je kleintje is nieuwsgierig en door de ramen gluren is reuze spannend. “Bus, bus, bus” wordt hier de hele dag geroepen.

Nu de zon op ons appartement schijnt wordt de ‘schade’ wel erg zichtbaar. Wij hebben een hele zonnige woning, op de bovenverdieping van een appartementencomplex. Een heleboel ramen waar ’s morgens vroeg tot aan het eind van de dag de zon recht op staat. Je kunt je voorstellen dat met deze zonnige dagen de ramen extra opvallen, vol vinger- en neusafdrukken.

Nou is ramen wassen niet bepaald mijn favoriete hobby. (Mocht raam2dat voor jou wel zo zijn. Laat het even weten, ramen genoeg hier om te wassen). Maar het mag nu wel wat vaker met een kleintje. Wij hebben ook een glazen tussendeur van de woonkamer naar de hal. Ook daar een neus en twee handjes, op twintig verschillende plekken. Het zijn ook geen schone handjes. Soms een beetje appelmoes of wat tuinaarde.

Ik ben misschien niet de beste huisvrouw om tips van aan te nemen, maar ook ik krijg tips en die geef ik met alle liefde door. Met sommige middeltjes wordt het allemaal wat makkelijker schoon, dan met andere middeltjes.

Wat dacht je van deze handige glas & spiegel spray van HG (€ 2,85) en glazenwasser van HG (€ 3,79)?
Ik vind het erg goed spul en zeer effectief.

What's on mama's mind - Glasspray2 What's on mama's mind - Glas & spiegel spray Huishoudplein

Wij kunnen weer naar buiten kijken en ach zie nou, het is hartstikke lekker weer. Ik dacht even dat we matglas hadden.

HG kopen bij www.huishoudplein.nl
Op de website huishoudplein kun je dergelijke producten eenvoudig kopen. De glas & spiegel spray van HG krijg je nu trouwens gratis wanneer je een ander HG product koopt op de website. Voor de actie en voorwaarden moet je maar even op de website kijken. Het product komt automatisch in je winkelwagentje. Verzendkosten vanaf 25 euro gratis, anders € 3,95.

En bij je eerste bestelling van minimaal 25 euro krijg je nu ook een handig schoonmaakpakket cadeau.

What's on mama's mind - Glasspray

Opgestuurd artikel klein

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *