Vision zonnebrand met kleur

Afgelopen week kon je geen moment naar buiten zonder in te smeren. Ik heb dan ook een hele fles zonnebrand er doorheen gesmeerd. Wij zaten elke dag wel op het strand. Hartstikke fijn dus dat ik de Vision Colored Kids Spray in huis kreeg afgelopen week. Ook nog eens het beste getest, precies wat we nodig hebben. Dankzij de kleurtjes nog leuk ook!

Vison zonnebrand

Consumentenbond beste zonnebrand

Vision Colored Kids spray SPF 50+ is door De Consumentenbond uitgeroepen als Beste uit de Test. Zo blijkt uit onderzoek dat De Consumentenbond onlangs uitvoerde naar zonnebrand speciaal voor kinderen. Vision scoorde met een 7,6 het hoogste cijfer en is daarmee als meest veilig en betrouwbaar bestempeld. In 2018 kwam Vision ook al als beste uit de test met hun Every Day Sun Protection SPF 30 Spray.

Verschillende zonnebrandmerken werden beoordeeld op basis van zorgvuldig laboratoriumonderzoek binnen verschillende categorieën, zoals werking en gebruiksgemak. Vision gooide hoge ogen op alle onderdelen. Zo biedt Vision Colored Kids spray SPF 50+ de hoogste bescherming, heeft het eerlijke claims op de verpakking, een hoog gebruiksgemak en is het product vrij van parfum.

Cathelien van der Marel, brandmanager Vision: “Om na 2018 nu wéér als beste uit de test te komen, ditmaal met onze zonnebrand voor kinderen, daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee. Kinderen verdienen de allerbeste zonbescherming en we zijn blij dat De Consumentenbond daarom Vision Colored Kids spray SPF 50+ adviseert. We gaan als Vision voor de beste kwaliteit!”

Vison zonnebrand

Toelichting onderzoek

Onderzoekers brachten een gelijke hoeveelheid zonnebrandmiddel met factor 50+ aan op verschillende testpersonen en lieten dit 15 minuten intrekken. De testpersonen werden vervolgens blootgesteld aan UV-stralingen, waarna de huid werd beoordeeld. Gemeten werd hoe lang het duurt voordat de huid rood wordt met het betreffende zonnebrandmiddel en hoe lang het duurt zonder. Aanvullend deden de onderzoekers technische laboratoriummetingen, om de ingrediënten van de producten nader te bestuderen. Aan de hand van de verschillende resultaten, werden de zonnebrandmiddelen beoordeeld en kwam Vision Colored Kids spray SPF 50+ als beste uit de test.

Over Vision

De producten van Vision zijn hoogwaardige zonnebrandproducten met de unieke LypoDefenseTM technologie. Deze technologie zorgt voor langdurige bescherming tegen de zon. Vision is zeer waterbestendig en 100% parfumvrij. De Vision producten hebben met vijf sterren de hoogst haalbare UVA-bescherming, volgens de onafhankelijke UVA star rating van Boots. Vision heeft een uitgebreid assortiment zonnebrandproducten voor het hele gezin, die je huid langdurig beschermen tegen zonnestralen.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Vision Colored Kids spray SPF 50+
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *