Vogue een Sinterklaascadeau voor jezelf

What's on mama's mind sinterklaasVind je het ook altijd lastig om voor jezelf cadeaus te bedenken? Sinterklaas komt eraan en dan wordt er vaak weer om een verlanglijstje gevraagd. Ik kan zelden iets bedenken, toch heb ik een tip:
Een verwenpakket! Wat dacht je van een heerlijke Vogue-set?

  • Ik testte drie producten voor een review voor Vogue. Vogue Women Enjoy.

    Bodylotion (€ 4,99)
    Foaming showergel (€ 4,99)
    Parfum deo (€ 2,99)

Wat zegt Vogue women zelf over haar “Enjoy”- lijn?:
Een heerlijke verzorgende geur die je de hele dag heerlijk fris houdt. Dit romantische en bloemige parfum van VOGUE enjoy zorgt ervoor dat je jezelf verleidelijk mooi voelt!

Alle drie de producten in deze review zijn uit dezelfde lijn en hebben dan ook dezelfde geur. De verpakking is kleurrijkWhat's on mama's mind vogue en straalt frisheid uit, vind ik. Je herkent de lijn heel goed, elke geur heeft zijn eigen opdruk en kleur. Zo zie je makkelijk welke producten bij elkaar passen. Ik vind het altijd lekker als geuren overeen komen. Dus wanneer je de douchegel hebt gebruikt, je ook dezelfde bodylotion en of deodorant gebruikt. Niet dat het een mix wordt van allerlei geuren. En je dus als een soort geurbom ergens binnenkomt. Sowieso houd ik ook niet van te sterke geuren.

Foaming Shower Gel

De Foaming showergel heb ik als eerste geprobeerd. Na de kou buiten, lekker warm onder de douche. Wat test ik altijd als eerste? Of het lekker schuimt!
Hij schuimt heel goed. Je krijgt echt een bolletje schuim op je hand, zodra je een klein beetje water toevoegt. Ook komt de gel er makkelijk uit. Je hoeft niet veel kracht te zetten, dat scheelt, want soms douche ik met een kleintje op de arm en heb ik maar één hand tot mijn beschikking. Het is ook eenvoudig te doseren. Zo kan je zelf bepalen hoeveel gel eruit komt.

Ik vind de geur heel fris en inderdaad bloemig (fris en een beetje zoet), net als de kleurrijk opdruk met bloemen dus.

What's on mama's mind vogue bodylotionBodylotion

Ik smeer 1 a 2 keer per dag bodylotion op, vooral in de winter is mijn huid droog. Na het douchen en voor het slapen gaan smeer ik sowieso mijn armen en benen in. De bodylotion van Vogue Women smeert erg makkelijk. Hij is niet vet, maar blijft wel lang werkzaam. De geur ruik je meteen, niet te sterk, maar wel lekker. Ik vind het een prettige bodylotion en de fles is handzaam. Redelijk smal en er komt niet te veel tegelijk uit. Prima bodylotion die heel goed past bij de foaming shower gel. Een goede combinatie/

Parfum deo

Een parfum deo gebruik ik eerlijk gezegd niet zo vaak, maar nu ik deze mocht proberen vond ik het eigenlijk wel heel makkelijk.
De parfum deo zit in een sprayflacon. De spray is makkelijk in te drukken, doordat je heel lichtjes maar hoeft te drukken. Het verneveld goed en is niet te krachtig. Je hebt dus niet meteen de hele badkamer vol gesprayt. Je kan eenvoudig doseren en verdelen.

De deodorant voelt zacht en prettig aan en laat geen witte strepen achter. Iets wat je natuurlijk sowieso wilt voorkomen. Want witte strepen zien er natuurlijk niet uit. Ik heb de deodorant ook voor het sporten gebruikt en hij maakt zijn belofte waar. Het werkt effectief en er waren achteraf geen vieze geurtjes om mij heen te bekennen. Je voelt je heerlijk fris.

 

 

 

 

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *