Voorverkoop gezinsabonnement 2019 Kinderpretpark Julianatoren van start

Wij gingen dit jaar naar Kinderpretpark Julianatoren, heb je ook al plannen om te gaan? Bekijk dan deze super aanbieding dan gauw. Want als je voor 30 september 2018 een jaarabonnement aanschaft krijg je korting en je mag dit jaar nog gratis naar binnen!

juliana toren

Voorverkoop gezinsabonnement 2019 Kinderpretpark Julianatoren van start

Tijdelijk verkrijgbaar met € 31,- korting en gratis toegang in 2018.

Met het gezinsabonnement van kinderpretpark Julianatoren geniet je met het hele gezin, ongeacht het aantal kinderen, een seizoen lang onbeperkt van alle attracties en evenementen. De voorverkoop van het gezinsabonnement 2019 is van start gegaan. Extra leuk is dat je met het gezinsabonnement voor volgend seizoen ook al toegang krijgt in september, oktober en november van dit jaar.

Gratis toegang bij andere parken

Eén van de meest bijzondere extra’s welke je krijgt bij het gezinsabonnement van kinderpretpark Julianatoren is de gratis toegang bij diverse andere dierentuinen en pretparken. Daarnaast krijg je flinke korting op de toegangsprijs van andere dag attracties. De deelnemende parken worden gedurende de wintermaanden bekend gemaakt door het kinderpretpark.

Gratis toegang bij evenementen

Het Apeldoornse kinderpretpark geeft houders van een gezinsabonnement gratis toegang bij al haar evenementen. Zo kunnen de bezoekers dit jaar al genieten van de verjaardag van meneer Kaasgaaf, Pipo de Clown, Fien & Teun, Thomas de Stoomlocomotief, Halloween en het Mega Sint Spektakel. De evenementen voor 2019 worden ook gedurende de wintermaanden bekend gemaakt.

Nieuw: 4 volwassenen gratis mee

Op het gezinsabonnement mogen maximaal vier extra volwassen personen gratis worden vermeld met een pasfoto. Zij krijgen ook een seizoen lang onbeperkt toegang tot het pretpark. Ontzettend handig als opa en oma vaak oppassen of wanneer de oppas met de kinderen een lekker dagje wilt komen genieten.

Gezinsabonnement verlengen

Huidige abonnementhouders van kinderpretpark Julianatoren kunnen hun gezinsabonnement tijdelijk extra voordelig verlengen voor seizoen 2019. Als abonnementhouder parkeer je overigens gratis je auto, krijg je 10 kortingsbonnen van € 5,- voor vriendjes en vriendinnetjes en krijg je een spaarkaart voor een vijfde kindermenu gratis.

Tijdens de voorverkoop kost het gezinsabonnement € 206,- (€ 31,- korting). Voor abonnementhouders 2018 kost het € 186,- (€ 51,- korting) om het gezinsabonnement te verlengen. Deze actie geldt tot en met 30 september 2018. De reguliere verkoopprijs van het gezinsabonnement 2019 bedraagt € 237,-. Meer informatie op www.julianatoren.nl.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Met korting naar de Julianatoren
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *