Vriendschapskaarten Greetz

Een kaartje verstuur je met een verjaardag, om iemand beterschap te wensen of ter ere van een bruiloft of uitvaart. Er zijn natuurlijk meer redenen te bedenken om een kaartje te sturen, maar een kaartje naar een vriendin sturen is een heel goed idee. Vriendschapskaarten bij Greetz kun je ze vinden in het assortiment.

Vriendinnen een kaartje sturen

Op moment is het niet mogelijk om uiteten te gaan, een filmpje te pakken of om met je vriendinnen een avondje op stap te gaan, laat staan een weekendje weg. Zelf zou ik eigenlijk met drie andere vriendinnen een weekend weg naar Noordwijk gaan. Helaas, hebben we dit moeten verplaatsen, want 4 verschillende huishoudens in 1 huisje, dat is nu net niet de bedoeling. Omdat we elkaar missen en niet uit het oog willen verliezen is een kaartje sturen naar elkaar nu eigenlijk een heel goed idee. Een complimentje per post, omdat je weet dat je vriendin het zwaar heeft, haar baan misschien wel kwijt is geraakt, of zich simpelweg zo verveeld. Een tegoedbon voor een avondje stappen met zijn tweeën of zomaar een kaartje, omdat je elkaar lief vindt.

Je leukste foto moment op kaarten

Een heel leuk idee vind ik om de leukste foto’s van je vriendinnen te verzamelen en op kaartjes te versturen. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om 1 keer per maand jullie mooiste herinnering, die op foto is vastgelegd, te versturen naar elkaar. Superleuk om te doen, aan het eind van het jaar heb je allebei 12 mooie momenten op foto ontvangen. Geweldige manier om herinneringen op te halen. Kan je niet kiezen, dan kan je ook met collages aan de slag. Heel leuk om op zoek te gaan naar foto’s van dat jij een je vriendin gingen stappen of een vakantie in Lloret del mar of waar je ook heen ging in de zomer om te feesten, haha. Of foto’s van dat jullie samen buiten speelden, dat je zelf nog klein was. Superleuk om zulke herinneringen te delen met elkaar en je komt ook nog eens wat tegen, wat je misschien wel bijna vergeten was. Of wie weet heeft je vriendin nog een pareltje liggen van een foto waar jullie genoten van een tienertour of ander uitstapje.

Vriendschapskaarten van Blond Amsterdam en studio Pets

Bij Greetz vind je trouwens echt heel leuke kaartjes speciaal voor vriendschappen. Blond Amsterdam bijvoorbeeld met de vrolijke en kleurrijke Blond illustraties en Studio Pets met lieve en grappige gefotografeerde dieren. Erg zit veel leuks tussen.

What's on mama's mind samenwerking

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *