Vtech Toet Toet Auto’s op YouTube

What's on amma's mind vtech toet toetDe Toet Toet Auto’s van Vtech zijn hier momenteel weer favoriet. De garage, de parkeertoren en lanceerbaan staan elke dag in de woonkamer. We hebben een heleboel autootjes erbij, dus er wordt flink geracet.

Onlangs hadden we een knulletje van zes jaar op bezoek, samen met mijn zoontje van net twee heeft hij er ook fanatiek mee gespeeld. Het was erg leuk om te zien hoe die twee ondanks het leeftijdsverschil zo samen speelden. Dat ziet er naar uit dat mijn zoontje ook nog jaren plezier gaat hebben van dit speelgoed.

Tablet
Hoewel ik hem het liefst met zijn speelgoed zie spelen, mag hij van mij ook elke dag even op de tablet. Hij maakt er puzzels op en is er al ontzettend handig mee. Hij kan heel precies dingen aanklikken en puzzelstukjes verslepen. Maar hij kijkt vooral graag filmpjes op YouTube. Ook daar is hij erg handig mee.

Hij heeft er echter een handje van om filmpjes steeds weg te drukken en alles wat rechts op zijn scherm zichtbaar is aan te klikken. Hij klikt van filmpje naar filmpje. Heb jij ook zo’n kleintje die ineens naar het uitpakken van een kindersurprise ei zit te kijken? Of lolly’s van klei en Lego bouwfilmpjes? Zo ontdekte hij gisteren zijn nieuwe favoriet: Toet Toet Auto’s op YouTube. Zie hier waar hij naar kijkt;

Hoewel hij van mij lekker mag zappen tussen de filmpjes, houd ik wel graag een oogje in het zeil. Weet jij veel wat voor een gewelddadige trailer hij ineens zit te kijken. Maar naast de kinderfilmpjes, staan over het algemeen alleen maar meer kinderfilmpjes. En of ze er nou Nederlands, Russisch of Engels in spreken, hem maakt het niets uit. Het is allemaal even interessant; zo niet dan klikt hij nog even verder.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

2 gedachten over “Vtech Toet Toet Auto’s op YouTube

 • 10 februari 2016 om 22:24
  Permalink

  Zoon heeft voor zijn verjaardag eerste deel van toettoet gehad, super blij mee.
  Dochter is ook steeds filmpjes aan het kijken, ze steekt van al die Engelse teksten veel op!

  Beantwoorden
  • 12 februari 2016 om 19:41
   Permalink

   Ja daar zal hij dus ook nog jaren mee spelen Karlien, erg leuk zijn ze!! Grappig he dat die kleintjes al Engelse woorden leren.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *