Vtech babyspeelgoed

Persbericht- Vtech Drie keer leerzaam speelplezier voor ukkepukken

Welkom in onze wondere wereld vol kleur en muziek!

Voor baby’s zit de wereld boordevol verrassing, alles is nieuw, alles is spannend. De verbazing waarmee kleintjes de meest simpele zaken voor het eerst aanschouwen, nog een keer willen zien en dan nóg eens, blijft verrukkelijk! VTech levert al jaren speelgoed dat met dit gegeven aan de haal gaat. Kijken, uitdagen, proberen, oefenen en spelenderwijs steeds behendiger worden, fysiek en in het koppie. Dit voorjaar komt VTech met nieuwe gadgets die hiervoor speciaal ontwikkeld zijn. Het wordt nog lastig kiezen, uit zoveel leuks.

vtech baby speelgoed

Never a dull moment met de Koetje Boe Bal, die dankzij de bewegingssensor alert reageert op het kleintje. Even schudden en Koetje Boe speelt, ze is altijd in voor pret. ‘Speel met mij, dat maakt me vrolijk en blij’, duidelijker kan een koetje niet zijn. Ze kent kleuren en cijfers, maar zit ook vol grappige geluidjes. Ze communiceert voortdurend en kent 45 melodietjes en 3 gezongen liedjes. Een stevig en duurzaam koetje met karakter.

vliegtuig vtech

Nieuw, maar met een vette knipoog naar speelgoed van toen is het Avonturenvliegtuig. Speelgoed met een trekkoord, zodat het altijd volgt, binnen en buiten. Een kist(je) met equipement en een gezicht dat oplicht als een van de toetsen op de neus worden ingedrukt. Antwoord komt met vrolijk stuiterende lichtjes en geluiden. Een vliegbrevet halen kleintjes hiermee niet, maar over cijfers, kleuren en zelfs het weer hoef je ze straks niets meer wijs te maken. Wijs worden ze zelf wel, met meer dan 70 melodietjes, gezongen liedjes, geluiden en zinnetjes die hun Avonturenvliegtuig ze leert. De reis gaat beginnen!

Of wordt het toch een thuisblijvertje, gewoon fijn in de achtertuin met de Alfabet Lichtjeskever? Een lieve mini, handzaam voor piepkleine knuistjes, voor in de box, op het speelkleed en daarbuiten. Haar rug verandert doorlopend van kleur, rood, geel, groen en blauw. Dankzij interactieve voelsprieten en een bewegingssensor ontpopt het schattige kevertje zich tot een trouw, bewegelijk vriendinnetje. Vergeet haar muzikale skills niet! Met de allerliefste melodietjes en liedjes leert ze kleintjes alles over kleuren en letterklanken.

vtech baby speelgoed

Drie nieuwkomers die staan voor drie keer educatief speelplezier, wat willen de allerkleinsten nog meer!

Advies verkoopprijs:

VTech Koetje Boe Bal € 17,95,
Avonturenvliegtuig € 17,95
Alfabet Lichtjeskever € 13,95.

 

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Vtech babyspeelgoed
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *