Vtech badbabypop een pop voor in bad

Met Bobby wordt badderen een groot feest! Een speelgoedpop dat een jongetje is in plaats van meisje, overigens wel net zo leuk voor meisjes om mee te spelen, maar ook heel leuk voor jongens. Een badbaby met een douchekop die echt werkt!

Babypop voor in bad van Vtech

It’s a BOY!

Beschuit met blauwe muisjes, want er is een baby geboren bij VTech! It’s a boy, we noemen ‘m Bobby. Bobby is dol op badderen, dit Vrolijke poppenmannetje uit de Little Love collectie krijgt er nooit genoeg van. VTech voorzag de kleine ‘badboy’ van slimme techniek, verborgen kwaliteiten waarmee hij poppenpapa’s en -mama’s prikkelt om van het badritueel een feestje te maken.

Babypop voor in bad van Vtech

Saai wordt de badbeurt geen moment met Bobby, voorzien van watersensor weet dit slimme mannetje of hij wel of niet in bad zit en na een druk op zijn bolle buikje reageert het ventje meteen. De interactie tussen hem en zijn poppenouder(s) is weergaloos. Bobby zingt, kent zinnetjes en woordjes en reageert altijd op zijn badmaatje. Die laatste wordt zo alleen maar wijzer, in denken, doen en kunnen.

Babypop voor in bad van Vtech

VTech gaf de jongst telg een speciale douchekop mee die, nadat hij in het badwater gedompeld en gevuld is, vanzelf begint te sproeien. Kliederen met water en sop blijft verrukkelijk, (ver)zorgen en nadoen eveneens. Ook een stoer broekje en een comfortabele badcape horen bij de standaarduitrusting van Bobby en zorgen voor nog meer plezier na het badritueel. Gun je kleintje een badmaatje en Bobby nog een paar badeendjes en het feestje in de badkamer begint. Pak er voor jezelf maar een krukje bij, dit duurt wel even.

Alternatief badspeelgoed

Op een gegeven moment raken kinderen vaak wel uitgespeeld met hun bakjes en bootjes in bad. Dan zijn ze weer toe aan nieuw speelgoed. Er is veel leuks te vinden, maar een pop voor in bad hadden we nog niet eerder. Dus die was zeer welkom. Bobby gaat gezellig mee in bad en is ook gek op schuim, net als de kinderen.

YouTube – Bobby gaat in bad

De pop is een pop net als andere poppen Vtech. Hij kan praten, hij kent liedjes, maar Bobby heeft als extra bijkomstigheid dat hij in bad kan. Dat maakt Bobby een bijzonder leuk cadeautje voor kinderen van 1 tot 8 jaar!

Advies verkoopprijs: VTech Little Love – Bobby gaat in bad € 27,95.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Vtech badbaby jongens pop
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *