Vtech eenhoorns

Vtech laat je weer verbluffen met iets nieuws, een must-have voor de kleine dierenvriendjes!

Betoverend speelplezier met drie bijzondere Zoef Zoef Dieren eenhoorns

zoef zoef dieren eenhoorns

Kijk nou eens…! Dat zijn drie wel héél bijzondere vriendinnetjes! Hun namen? Vajèn, Malu en Tessa. De een heeft magische krachten, de ander kan vliegen en de derde woont in het Magisch Wonderland. Wat hen speciaal maakt? Het zijn eenhoorns! VTech neemt kleintjes mee in de wondere toverwereld van Zoef Zoef Dieren, een wereld waar fantasie, magie, leren en eindeloos spelen als vanzelfsprekend samengaan.

Een hit nu al! zijn deze kleine eenhoorns met zo’n torenhoog schattigheidsgehalte. Hun looks doen kleintjes smelten, hun zachte vormen en formaat -passend in het kinderknuistje- eveneens. Rest hun skills. Het sprookje rond de drie is bepaald niet zoetsappig, de dames staan hun mannetje, durven en kunnen van alles vanuit zichzelf, maar met de fantasie van de kinderen nog veel meer!

Vajèn, de Vliegende eenhoorn spreekt, zingt en haar gezichtje geeft licht van blijdschap. Met een druk op haar icoontje vliegt ze als het ware, het liefst zo hoog mogelijk. De oogverblindend roze Vajèn neemt kleintjes mee op droomvlucht. Malu, de Magische eenhoorn, houdt van spanning en magie. Haar blauwe uiterlijk werkt betoverend, haar energie en hang naar avontuur werken aanstekelijk. Ook Malu kreeg een icoontje dat, wanneer je hierop drukt, haar gezicht oplicht, je geluidseffecten hoort en vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes activeert. En dan Tessa de Tover eenhoorn, misschien wel de meest verwende eenhoorn ter wereld. Zij woont in het Magische Wonderland, een heerlijk speelparadijs waar fantasie werkelijk alle kanten op schiet. Alles beweegt, alles maakt geluid en alles speelt mee. Geen zin bestaat niet, spelen is altijd leuk, juist met vriendinnen als Vajèn en Malu!

VTech houdt van duurzaam en zorgde er daarom voor dat de nieuwkomers compatible zijn met de meeste al eerder verschenen speelsets van Zoef Zoef Dieren. De drie karaktertjes reageren op de meeste Magische Sensors van de speelsets, omgekeerd werkt het precies zo. Op hun beurt spelen ‘oude’ Zoef Zoef Dieren gewoon mee in het Magische Wonderland. Over duurzaam gesproken. Het slaat hier ook op de investering die je met dit speelgoed in kleintjes (1-5 jaar) doet. Zonder dat je het beseft geef je hun zintuiglijke ontwikkeling, motorische vaardigheden en fantasierijk spelen een boost van jewelste.

Advies verkoopprijs: VTech Zoef Zoef Dieren – Malu, de Magische eenhoorn en Vajèn, de Vliegende eenhoorn € 9,95 per stuk. Het Magisch Wonderland inclusief Tessa de Tover eenhoorn € 19,95

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *