Vtech KidiTalkies de leukste walkietalkie

Een walkietalkie voor kinderen is superleuk speelgoed. De KidiTalkies zijn meer dan alleen een walkietalkie, je kunt namelijk veel meer. Er zitten spelletjes op, die je tegen elkaar kan spelen, je kan berichtjes naar elkaar sturen, alsof je aan het appen bent en er zijn nog veel meer leuke functionaliteiten te vinden op deze KidiTalkies van Vtech.

KidiTalkies Vtech

Vtech KidiTalkies

Ik ben altijd op zoek naar het leukste speelgoed voor kinderen. Speelgoed waar ze niet op uitgekeken raken en het liefst ook waarmee ze lekker buitenspelen. Want, buitenspelen vind ik belangrijk en de kinderen vinden dat heerlijk. De KidiTalkies doen het zowel binnens- als buitens huis prima en ze zijn een echte cadeautip voor op vakantie.

Wij gaan graag op vakantie op een camping. Hoewel we geen echte kampeerders zijn die in een tentje slapen, maar een stacaravan of huisje huren, vinden we vakantie op een camping wel het leukst voor kinderen. Op een camping maakt een kind makkelijk contact en ben je heel veel buiten.

Met de KidiTalkies werd op onze vakantie in Frankrijk, dan ook druk gespeeld met de walkietalkies. Ze vinden het vooral heel leuk om vanaf een afstand plaatjes naar elkaar te sturen. Je kunt namelijk uit allerlei animaties kiezen.

Ook is het natuurlijk leuk om een spel te doen, waarbij je iemand moet zoeken en met elkaar overlegd waar je naartoe gaat. Voor onze vijfjarige kleuter was dit al goed te doen, onze dochter van drie jaar had daar nog wel wat moeite mee. Met name de term etherdiscipline, was ver te vinden, haha. Er werd veel tegelijk gepraat en dat gaat niet.

Details van de KidiTalkies

  • Stuur coole, geanimeerde berichten
  • 4 uitdagende spellen om met twee spelers tegen elkaar te spelen
  • Veilige, digitale communicatie met een bereik van 200 meter. KidiTalkie walkietalkies kunnen alleen verbinding met elkaar maken
  • Kies je eigen stem of één van de drie stemeffecten (hoog, robot, echo) wanneer je in de walkietalkie spreekt
  • Met schermverlichting: lees berichten en speel spellen, zelfs wanneer het donker is
  • Stevig en duurzaam design
  • Regelbaar volume
  • Automatische uitschakeling

Kindergadgets Vtech

Wij hebben van Vtech speelgoed al veel leuks getest. Een paar aanraders, nu ook met Sinterklaas die er weer aankomt zijn:

Vtech KidiZoom
Vtech KidiCom Max
Vtech Kidi Superstar Karaoke
Vtech Storio Max Kindertablet

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *