Warm in de babykamer? Kies een katoenen zomerslaapzak

What's on mama's mind zomerslaapzakVan 22 april tot en met 10 mei heb ik een leuke winactie voor twee zomerslaapzakken van Pacco op mijn blog.
Waar slaapt jouw kleintje in als het zo warm is? Mijn zoontje van 15 maanden slaapt altijd in een slaapzak.

Zijn kamertje ligt op het westen, waardoor het vaak warm is als de zon maar even heeft geschenen voor het slapen gaan. Rond deze dagen is het zo’n 21 a 22 graden in zijn kamertje, zelfs met het raam open. Wij kiezen dan voor een zomerslaapzak.

Veilig slapen in een zomerslaapzak

 

De zomerslaapzak van Pacco is van 100% katoen. Op de website van Pacco vind je achtergrondinformatie over veilig slapen. Daar wordt ook beschreven dat de een katoenen slaapzak de meest veilige manier van slapen is voor je kleintje. What's on mama's mind - zomerslaapzak pacco2

Het mooie aan deze katoenen slaapzak vind ik dat je echt voelt hoe luchtig hij is, het is erg fijn materiaal; niet stug, maar zacht voor je kleintje. Daarnaast is hij verkrijgbaar in veel leuke kleurtjes en patronen.

Hoe bepaal je de maat van een slaapzak voor baby’s?

Vind je het lastig om de maat te bepalen voor je kleintje? Katoenen zomerslaapzak PaccoDan heeft Pacco ook een goede tip voor je. De maat van de slaapzak is namelijk niet de lengte van jouw kleintje, maar van de slaapzak. Je meet het dus vanaf de schoudertjes. Is jouw kleintje 80 cm, zoals mijn dreumes nu aan het begin van voorjaar en zomer, dan past hij nog wel een tijdje in een zomerslaapzak van 90 cm. Eentje van 110 cm zou veel te lang zijn. Is jouw kleintje qua gewicht boven gemiddeld, dan kruipt de slaapzak ook sneller omhoog natuurlijk en stap je eerder naar een grotere maat. Lees de informatie op de site van Pacco goed, voor meer tips.

Katoenen zomerslaapzak PaccoOns kleintje ligt nu heerlijk te slapen in de grijze slaapzak met witte stippen. Waarschijnlijk is hij aan het dromen over zijn bezoek aan Burgers Zoo. Daar heeft hij een heerlijk dagje gehad. Vooral de Ocean vond hij fantastisch. Die grote vissen die over hem heen zwommen. Die komen vast in zijn dromen nog voorbij gezwommen “blub blub blub”.

Helaas de winactie is voorbij. Maar niet getreurd. Bekijk gauw de website van Pacco.

 

Opgestuurd artikel klein

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *