Warme winterweken in dierentuin Dierenpark Amersfoort

Zoek je nog een leuk uitstapje voor jou en je kinderen in de kerstvakantie? Wij gaan naar Dierenpark Amersfoort, de dierentuin wordt omgetoverd tot een fonkelend winterpark vol sneeuw, kerstbomen en duizenden lichtjes.

Warme winterweken in dierentuin Dierenpark Amerstfoort

Warme Winterweken

Tijdens de kerstvakantie (22 december 2018 t/m 06 januari 2019) wordt het dierenpark omgetoverd tot een fonkelend winterpark. Deze weken warm je je tussen de dieren op aan het vuur, kun je met een gids mee op pad om binnen te kijken bij onze dierbewoners en geniet je van warme chocolademelk en duizenden lichtjes in een sfeervol park.

Midden in het park vind je Sleebaan de Pinguïn-duik, het Winterwoud is omgetoverd tot een Magisch Winterwoud en onze gidsen nemen je mee op pad langs de dieren en de verschillende binnenverblijven.

Warme winterweken in dierentuin Dierenpark Amerstfoort

Warme Winteravonden

TIP: Op deze data kun je van 16.00 tot 20.00 genieten van de Warme Winteravonden. Tijdens deze avonden warm je op tussen de kerstbomen en laat je verleiden door de geuren van stampotten, oliebollen, glühwein en nog veel meer lekkers en vertelt meneer Scrooge het Wonderlijke Winterverhaal op het Boerenerf. Tussen de 16.00 en 20.00 uur zijn er ook foodtrucks aanwezig, waar je verschillende hapjes en gerechten kan bestellen.

Wonderlijk winterpark

Tijdens jouw parkbezoek word je betoverd door een winterpark vol sneeuw, kerstbomen en duizenden lichtjes. Middenin het park vind je Sleebaan de Pinguïn-duik. Roetsj vanaf een ijzige ijsschots samen met de pinguïns naar beneden. Koning Winter tovert deze winter het Woud weer om tot Magisch Winterwoud. Door een wonderlijk samenspel van licht, geluid en magie wordt jouw dierentuinbezoek een wel heel bijzondere ervaring.

Winterwandeling

Benieuwd hoe de dieren met warmte en kou omgaan? Ga in de kerstvakantie met onze gidsen mee op pad, zij vertellen jou er alles over. De route voert langs de dieren en naar verschillende binnenverblijven waar je lekker op kunt warmen. Haal je gratis ticket bij onze winkel Jungleshop op de dag van je bezoek. De winterwandeling vindt elke dag van de kerstvakantie plaats om 12.00 uur en om 14.00 uur (op 1 januari alleen om 14.00 uur). Tijdens de Warme Winteravonden worden de rondleidingen vaker per dag gegeven.

Lever je kerstboom in

Maak de dieren blij met jouw kerstboom! Ook dit jaar hebben ze als afsluiter van de Warme Winterweken weer de kerstbomenactie. Jouw kerstboom is een heerlijk speelinstrument voor diverse dieren, om aan te knagen, mee te slepen of hun nagels aan te slijpen. Lever daarom op zondag 6 januari 2019 je (onbehandelde en echte) kerstboom in en krijg deze dag € 5,- korting op jouw entree of een gratis warme drank naar keuze.

Koop je kaartje online

Koop je ticket alvast online en laat je van 22 december 2018 t/m 6 januari 2019 verwonderen tijdens de Warme Winterweken.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *