Washimals Dierenkliniek Crayola

De vrolijke Washimals zijn je ideale huis- en reisgenoten

Washimals sets crayola

Verzamel nu alle Washimals van Crayola

Crayola zorgt deze zomer voor de leukste gezinsuitbreiding met de Washimals in handige meeneemsets. Verzorg gezamenlijk de nieuwste leden van de familie met de vrolijke afwasbare viltstiften van Crayola. Kleur jouw nieuwe huisdier in met mooie stippen, strepen of bedenk een compleet nieuw patroon. Geef elk diertje het gewenste design en doe hem in bad om hem te ontdoen van alle kleur en opnieuw te beginnen. Jouw lievelingsdiertjes kun je nu overal mee naartoe nemen in een koffertje met het thema dierenkliniek of schoonheidssalon. Handig voor op vakantie door de draagbare koffer waar alle spulletjes in opgeborgen kunnen worden.

Crayola inkleur dieren: Washimals

In het najaar van 2018 maakte Nederland kennis met de inmiddels populaire inkleurbare en afwasbare huisdierfiguren. De nieuwe Washimals zitten in een handig koffertje met het thema dierenkliniek of schoonheidssalon en veroveren met hun zachte vacht en lieve ogen direct jouw hart. Personaliseer je favoriete diertje door deze in te kleuren zoals jij dat wil met een uniek design! Het badje van de Washimals werkt als een echte douche. Even pompen en er komt water uit de douchekop waardoor het diertje nat wordt. Na wat schrobben en poetsen met de bijgeleverde borstel is je Washimal weer helemaal schoon en kan er opnieuw getekend worden. Je kiest zelf hoe je diertje eruit komt te zien; laat je fantasie de vrije loop!

Washimals zijn verkrijgbaar in een compacte en draagbare set, ideaal voor op vakantie. Zo kunnen kinderen hun dierenkliniek of schoonheidssalon overal opzetten. Elke set bevat twee dieren met een mooie vacht en verschillende viltstiften. Door het gebruik van de viltstiften krijg je een bijzonder 3D-effect. En met het water uit het sprayflesje kunnen gave tie-dye effecten gemaakt worden! Ook andere Crayola viltstiften zijn te gebruiken om de diertjes in te kleuren. Handig hierbij is dat de inkt van de viltstiften afwasbaar is van huid en kleding.

In de dierenartspraktijk kunnen de kinderen hun Washimal diertjes volledig onderzoeken op de weegschaal en de praktijktafel. De dierenartspraktijk set bevat een uithangbordje, onderzoekstafel, sprayflesje, badje en schoonmaakborstel. Ook kunnen de diertjes een heerlijke verzorgingsbehandeling ondergaan in de dierensalon. De salon set bevat een spiegel, droogkap, sprayflesje, badje, schoonmaakborstel én een podium om op te schitteren.

Crayola inkleur dieren: Washimals

De Washimals speelsets zijn verkrijgbaar bij Bol.com, Wehkamp en de betere speelgoedspeciaalzaken en webshops. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Verkoopadviesprijs: vanaf €14,99

De Washimal productlijn is verkrijgbaar vanaf € 11,99 tot € 24,99.
Dit najaar komt Crayola met een Washimalset met safaridieren.

Over Crayola

Crayola is wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 80 landen en al meer dan 115 jaar een inspiratie voor creativiteit van kinderen – sinds de eerste doos Crayola waskrijtjes in 1903 van de lopende band afrolde. Sindsdien is het portfolio van Crayola uitgegroeid tot een breed assortiment aan kleurartikelen, knutselsets en innovatief kleurspeelgoed. Crayola wil kinderen aanmoedigen om alles wat hen inspireert te uiten, talenten te ontplooien en vaardigheden te ontwikkelen wanneer zij ontdekken, verkennen, spelen en fantaseren. Crayola is voortdurend in ontwikkeling om dit brede assortiment aan leuke en innovatieve producten te verbeteren. Crayola heeft een milieuvriendelijk productiebeleid en maakt gebruik van zonne-energie en gerecycled plastic. Crayola gelooft dat wanneer je de creativiteit in een kind blijft prikkelen, zijn eigen ‘kleuren’ gaan leven en er grootse dingen kunnen gebeuren. Door kinderen te helpen om op een nieuwe en originele manier te denken, bereiden we ze voor op de toekomst.

Please follow and like us:

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *