Wat is Krimpfolie?

Krimpfolie, het allerleukste knutselmateriaal. Maar wat is het eigenlijk?

Krimpt krimpfolie echt?

krimpfolie is geweldig knutselmateriaal. Het zijn flexibele vellen. En als je deze in de oven legt, ja hoor krimpt het. Het wordt ongeveer vier keer zo klein en vijf keer zo dik. Krimpfolie is er in verschillende kleuren en maten. Bij ThuisinThema kun je losse vellen kopen maar ook kant en klare krimpfolie knutselpakketten. De losse vellen heb je in de kleuren oranje, blauw, wit, groen, geel, roze, goud en zilver. Ze hebben ook transparante krimpfolie. Deze krimpfolie is echt ideaal om iets over te trekken.

In een vogelvlucht Funny Monsters, Prinsessen, Unicorns, Dieren

krimpfolie
Foto: Thuisinthema

Wat erg leuk is bij ThuisinThema dat ze voor veel thema’s een knutselpakket hebben. Mijn oog viel direct op de Funny Monsters. Wat een grappige figuurtjes zijn dit. Heel kleurrijk. Ideaal voor Halloween. Maar bij mij zijn ze altijd blij met monsters, ook als het geen Halloween is. De prinsessen variant is hier ook een favoriet. Dingen knutselen uit een sprookje; Hoe leuk! In het Unicorn thema heb je maar liefst vier knutselpakketten. Ze hebben dan ook de voorgeprinte vellen. Erg handig als je kind nog niet zo goed kan tekenen. Het is dan eigenlijk gewoon een kleurplaat. Het thema Dieren viel hier ook goed. Het zijn leuk getekende dieren die iedereen eigenlijk wel kent. Sluit dus erg goed aan bij de belevingswereld van jonge kinderen. Ook bij de kleintjes.

De inhoud van de knutselpakketten met een thema is bij elk thema hetzelfde:
Dubbelzijdig sjablonenvel in het thema dat je kiest
2 A4 vellen krimpfolie mat transparant
4 magneetjes met een stickertje
2 sleutelhangers
De vellen mat transparant zijn een favoriet. De krimpfolie is transparant genoeg dat je makkelijk een tekening kan overtrekken. En op deze krimpfolie kun je kleuren met zowel kleurpotloden (ruwe zijde) als permanent markers of krimpfolie stiften (ruwe zijde en gladde zijde). In de winkel heb je voldoende accessoires en krimpfolievellen om de knutselpakketten verder uit te breiden.

Thuisinthema

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *