Water drinken is gezond en leuk

De vierdaagse is helaas weer afgelopen. Ik ben zelf niet van het wandelen, maar ik vind de sfeer fantastisch en de zomerfeesten natuurlijk. Wij wonen aan het Kronenburgpark in Nijmegen. Daar is sinds een jaar of twee nu een Jazz-podium. We kunnen dus heerlijk swingen vanaf de bank en makkelijk eventjes in het park meegenieten.

201507022 MyMepal waterfles2 What's on mama's mindZwanger als ik ben kan ik natuurlijk geen biertjes drinken, maar wel veel water. In Nijmegen staan een hoop Vitens watertappunten, waar je vers drinkwater kunt tappen. Ideaal om dan even een flesje te vullen. Ook als je niet zwanger bent, goed tussen de alcoholische versnaperingen of frisdranken door.

Bij MyMepal heb ik twee hele leuke flesjes besteld. Handig voor in de stad, maar ook natuurlijk voor het sporten, op het werk of als je water voor je kleintje of huisdier mee wilt nemen.

Deze waterfles Ellipse is nieuw bij MyMepal en je kunt ze bestellen in 3 kleuren. Blauw, roze en wit. Vervolgens kun je ze personaliseren door een afbeelding en tekst er op te plaatsen. Zelf gemaakt of uit de rijk gevulde plaatjesbibliotheek op MyMepal.

Het personaliseren gaat heel eenvoudig. Je kiest op de website het product uit dat je wilt personaliseren. In mijn geval dus de waterfles. Je krijgt heel logisch de volgende stappen geïntroduceerd tijdens het creatieve proces.

201507022 MyMepal drinkfles bestelling  What's on mama's mindHier zie je bijvoorbeeld een andere voorkant. Ik heb veel geëxperimenteerd met wat ik er op wilde plaatsen. Mocht je inspiratieloos zijn, er staan leuke inspiratietips op de site voor je.

Naast de Ellipse waterfles, maakte ik ook JustWater drinkfles. Door de extra grote opening drinkt deze heel comfortabel, net als een glas eigenlijk. De inhoud is 500 ml, dus ideaal voor onderweg. Ook hier is het personaliseren hetzelfde, net zo eenvoudig. Ze kunnen ook in de vaatwasser, dat is altijd fijn om te weten natuurlijk.

What's on mama's mindJe kunt ze ook met vruchtensappen of wat anders dan water vullen natuurlijk. Ook deze fles kun je in roze, wit en blauw bestellen. Daardoor is het ook erg leuk als kraamcadeautje. Zo gauw de kleintjes wat ouders zijn gaan ze natuurlijk graag water drinken uit een waterfles met hun eigen naam erop.

Wil jij ook een waterfles of misschien een broodtrommel of ander lunchitem? Kijk gauw op www.mymepal.com.

Ik had tot 26 juli een winactie op de blog What’s on mama’s mind. De winnaar is inmiddels bekend.

 

 

Opgestuurd artikel klein

 

 

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

1 reactie op “Water drinken is gezond en leuk

    Thea van Galen

    (26 juli 2015 - 16:52)

    JA! die wil ik wel winnen, beter als een spa-flesje in mijn tas 🙂 dus ik duim heel hard 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *