Webshop met houtenspeelgoed

Onze kinderen zijn gek op bouwen van tenten en hutten. Daarom zochten we deze prachtige tipi tent uit voor in het nieuwe huis. Ze vinden het maar raar dat we gaan verhuizen, hoewel ze er zin in hebben, zijn ze ook bezorgd dat we hun spullen hier achterlaten. Het traject van nieuwe kamers inrichten doen we dan ook mooi met ze samen. Samen behang of muurverf uitzoeken, samen bepalen waar het bed komt te staan en hun speelgoed. Ook komt er natuurlijk een plekje voor hun nieuwe tipi tent. Deze komt van Webshop De Hoop, een webshop met houtenspeelgoed, dat nog veel meer moois heeft. En ik mag € 50 shoptegoed weggeven aan iemand. Doe je mee?

webshop houtenspeelgoed

Winactie Webshop De Hoop

Win: € 50 shoptegoed
Wanneer: 13 t/m 21 juni 2020
Hoe: Laat hieronder in een reactie weten wat jij zou uitzoeken. Meedoen kan ook via Facebook of Instagram. Er wordt 1 winnaar gekozen. Voor winactievoorwaarden verwijs ik je naar de disclaimer.

Webshop houtenspeelgoed

TIPI TENT

Houtenspeelgoed is en blijft eigenlijk altijd het mooiste speelgoed. Hoewel mijn kinderen Lego, Duplo en poppen fantastisch vinden, hebben we dat ook zeker in huis. Een mooie combinatie. Webshop De Hoop heeft met name houtenspeelgoed maar je kan er ook de bekenede Schleich diertjes vinden of bijvoorbeeld een kruiwagen. Het houtenspeelgoed gaat van poppenwagen tot dokterset en van tipi tot muziekinstrumenten. Die muziekinstrumenten zijn overigens ook erg leuk.

De poppenwagen van mijn dochtertje gaat ook al lange tijd mee en wordt zowel gebruikt voor de poppen, als als kruiwagen door haar broer. Bij Webshop de Hoop hebben ze een mooie rode houtenpoppenwagen.

Benieuwd wat jullie zouden uitzoeken bij deze mooie webshop!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

37 gedachten over “Webshop met houtenspeelgoed

 • 20 juni 2020 om 18:26
  Permalink

  De muziekdoos met kikkers vind ik mooi en de loopfiets ook… wat is het moeilijk kiezen met zoveel leuk speelgoed ❤️Zou graag wat uitzoeken voor mijn dochtertje, dus ik doe mee 😃

  Beantwoorden
 • 20 juni 2020 om 15:07
  Permalink

  Erg leuk !!.
  Ik vind de Tipi tent voor de kinderen erg leuk, doe erg graag mee 🤗🤗 Groetjes Anneliese

  Beantwoorden
 • 20 juni 2020 om 08:56
  Permalink

  Wat een leuke webshop met allemaal mooie houten speelgoed. De keuze vind ik persoonlijk heel erg moeilijk. Er is zoveel leuks. Ik heb alles bekeken en wil graag iets uitzoeken voor mijn zoontje en mijn dochtertje. De keuze is gevallen op de ‘Loopbakfiets’ zodat ze ‘net als mama’ elkaar en ‘boodschappen’ kunnen vervoeren. Lijkt mij geweldig om dat te zien.

  Beantwoorden
 • 19 juni 2020 om 10:37
  Permalink

  De Woody Keuken, is een super leuke!!! Iets duurder maar staat gegarandeerd voor geluk. Met deze prachtige prijs kan mijn dochtertje’s dag niet meer stuk. Ook de houten regenboog is heel erg mooi om te zien!! Geef deze webshop dus een dikke 10 😀

  Beantwoorden
 • 18 juni 2020 om 15:31
  Permalink

  Wat een leuke spullen! Ik zou gaan voor de grijze tipi tent en de tuimeltoren. Mijn dochtertje wil er graag eentje net als haar neefje. Fingers crossed! 🍀🍀🍀

  Beantwoorden
 • 17 juni 2020 om 18:55
  Permalink

  er leuk voor de kids om binnen maar zeker ook buiten met wet leuks te kunnen spelen zoals een tent

  Beantwoorden
  • 18 juni 2020 om 20:18
   Permalink

   Wat gaaf! Mijn jongste zal een muziektafel fantastisch vinden en zijn broer vindt het stiekem ook leuk.

   Beantwoorden
 • 17 juni 2020 om 15:40
  Permalink

  Jeetje, wat moeilijk kiezen! Ik vind de boekensteunen sowieso erg leuk en zou daarnaast nog wat cadeautjes voor vrienden kopen die net een kleine hebben gehad/ in verwachting zijn.

  Beantwoorden
 • 17 juni 2020 om 12:00
  Permalink

  De houten werkbank zou echt heel leuk zijn voor mijn neefje.

  Beantwoorden
 • 17 juni 2020 om 07:53
  Permalink

  Wat een Super leuke winactie!!
  En wat een leuke site, hier ga ik binnenkort even wat cadeautjes bestellen. Voor de winactie zou ik voor de houten garage gaan. Super tof!

  Beantwoorden
 • 16 juni 2020 om 19:18
  Permalink

  De tipitent grijs met sterretjes zou heerlijk zijn voor de meiden om in te spelen!

  Beantwoorden
 • 16 juni 2020 om 18:42
  Permalink

  Wat een leuke winactie! Ik ga voor de Loopbakfiets😍

  Beantwoorden
 • 16 juni 2020 om 12:51
  Permalink

  Wat een leuke winactie! Mocht ik de gelukkige zijn, dan kiest mijn kleintje voor de rode keuken, in zijn favoriete kleur nog wel.

  Beantwoorden
 • 16 juni 2020 om 11:01
  Permalink

  wat een gave tipitent! daar doe ik graag voor mee

  Beantwoorden
 • 16 juni 2020 om 08:42
  Permalink

  Ik zou mijn dochter en haar vriendinnen allemaal trakteren op een leuke diabolo en een grote doos stoepkrijt. Aangezien deze zomer veel vakanties in het water vallen kunnen de meiden wel wat leuk speelgoed voor hun tuin/stoep gebruiken 😉

  Beantwoorden
 • 16 juni 2020 om 07:44
  Permalink

  de brandweerkazerne staat bovenaan het wensenlijstje van kleinzoon quinn

  Beantwoorden
 • 15 juni 2020 om 23:20
  Permalink

  Wat een geweldige winactie.
  Ik zou mijn drie kleinkinderen graag willen verwennen met een leuke boekensteun voor op hun kamertje.
  Die met trekker blauw, Lieveheersbeestje en vogel roze.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

  Beantwoorden
 • 15 juni 2020 om 22:03
  Permalink

  De tipi tent met de sterretjes is echt iets voor mijn kleinkinderen

  Beantwoorden
 • 15 juni 2020 om 22:02
  Permalink

  Wat leuk. De brandweerkazerne lijkt me wel leuk voor mijn zoontjes of een tipi tent. Ik loot mee

  Beantwoorden
 • 15 juni 2020 om 21:12
  Permalink

  Ik zou voor allebei mijn kindjes wat uitzoeken. De diabolo en een schepnetje voor mijn dochtertje. En voor mijn zoontje de muzikale hond met xylofoon. En de stapel piramide met gezichtje. Voor hen samen het constructieset. Voor de jongste nog wat moeilijk maar met hulp van zus, vind hij dat wel heel stoer.

  Beantwoorden
 • 15 juni 2020 om 19:53
  Permalink

  Wauw hier zouden mijn meisjes heel blij van worden, zeker als ze hun schleich paarden manage aan zouden kunnen vullen

  Beantwoorden
  • 15 juni 2020 om 22:36
   Permalink

   Poeh, wat lastig zeg, staan zo veel leuke dingen op. Ik ga voor de treinset of de blokkenkar.

   Beantwoorden
 • 15 juni 2020 om 19:02
  Permalink

  Ohhh mijn dochter is helemaal weg van de tipi tent.

  Beantwoorden
  • 15 juni 2020 om 22:07
   Permalink

   Zo veel leuke dingen,ik zou in ieder geval de stempelset Pas Patrol kiezen

   Beantwoorden
  • 16 juni 2020 om 05:50
   Permalink

   Om te beginnen
   Wil ik even kwijt wat een geweldige prijs je hier kan winnen.
   De tipi tent zou bij mijn kleinkinderen zeker de favoriet zijn
   Daar zouden ze dan samen in kunnen spelen want dat vinden ze fijn.
   Broer en zus van 4 en 2 jaar
   Het is echt een geweldig paar.
   Ook zouden ze zich er goed in kunnen verstoppen
   Om zo tijdens het spel verstoppertje hun oma te kunnen foppen.

   Groetjes van een hele trotse oma
   Jacqueline

   Beantwoorden
 • 15 juni 2020 om 18:49
  Permalink

  De tipitent donkerblauw met sterren is wel heel erg leuk.

  Beantwoorden
 • 15 juni 2020 om 18:26
  Permalink

  Leuk! ik ga voor de tipi tent mijn kinderen zijn gek op verstoppertje spelen

  Beantwoorden
 • 15 juni 2020 om 17:44
  Permalink

  Oh wauw wat een toffe shop!
  Ik denk dat ik zou gaan voor het balansspel en de tipi…leg ik zelf nog wel een beetje bij, hihi.
  Super leuk om hier te hebben voor de kleintjes van mn broers en zussen

  Beantwoorden
  • 15 juni 2020 om 20:57
   Permalink

   Wauw, wat een verschrikkelijk leuke winactie en veel leuks bij webshop de Hoop! Omdat ik erg veel mijn muziek hou, zou ontzettend graag de Sevi muziektafel voor mijn dochtertje willen 🙂
   Lieve groetjes Fenny

   Beantwoorden
 • 15 juni 2020 om 12:16
  Permalink

  Je kunt er niet vroeg genoeg aan denken, maar ik ga voor de kerststal haha. en 2 bamboeschepnetjes voor nu.

  Beantwoorden
 • 15 juni 2020 om 12:12
  Permalink

  Als ik de € 50 shoptegoed win dan zal ik bij Webshop De Hoop de Sevi Barbecue bestellen!

  Beantwoorden
 • 15 juni 2020 om 11:30
  Permalink

  Ik doe mee voor mijn nichtje Amaly, ik zou voor het shoptegoed haar willen verrassen met die mooie tipitent. Ik denk dat ze graag zou willen spelen in zo’n mooie tent.

  Beantwoorden
 • 14 juni 2020 om 16:41
  Permalink

  Super leuk! Ik zou de tandartstas en iets leuks voor buiten uitzoeken!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *