Webshoptips swap 4 It’s made by

De #babyswapnl en #peuterswapnl zijn momenteel in volle gang op Instagram. Moeders maken voorWhat's on mama's mind babyswapnl andere moeders en hun baby’s, dreumesen of peuters leuke pakketten vol met cadeaus. De cadeaus kies je op basis van het moodboard dat jouw swapmaatje heeft samengesteld.

Over het swappen

Swappen betekend niets meer dan ruilen. In ruil voor een pakketje maak je een pakketje. Jouw swapmaatje is de persoon voor wie jij een pakket maakt. Jij bent weer voor iemand anders het swapmaatje.
Hetgeen wat je swapt stelf je dus samen op wat de ander naar jouw idee leuk zou vinden. Vandaar ook het moodboard. Het makkelijkste is het wanneer de ander natuurlijk een heleboel instagramfoto’s heeft of al veel informatie heeft gegeven. Dan krijg je een goed beeld van de ander. Je koopt leuke cadeautjes, of je maakt ze of je stuurt iets wat je nog hebt liggen en waarvan je denkt dat jouw swapmaatje erg blij wordt.

Ik vind het erg leuk om voorbij te zien komen, omdat je ziet dat er zoveel mensen bij betrokken zijn. Maar je ziet ook vooral heel erg veel heel erg creatieve mama’s. Ze maken de mooiste dingen voor elkaar. Alle moodboards en alle swappakketjes bekijken vind ik het leukste van het swappen. Ik ben zelf een stuk minder creatief en handig, dus het is erg bewonderingswaardig voor mij om te zien hoe de anderen het doen.

Ook maak ik op deze manier kennis met een heleboel kleine webshops en moeders die er een lucratieve hobby op naast houden door hun prachtige items te verkopen. Een aantal webshops heb ik wat extra aandacht gegeven. Dit omdat zij de babyswapnl en peuterswapnl mede mogelijk maken.

Je hebt er al heel wat voorbij zien komen. Als je het hebt gemist bekijk dan de swap-pagina op mijn blog.

What's on mama's mind its made byIT’S MADE BY

Leuk dat ik mijn webshop hier voor mag stellen! Ik ben Yvonne, moeder van drie kinderen, en ben daarnaast druk met de webshop It’s Made By. Op deze website vind je diverse producten voor baby’s en kinderen met een mooi verhaal. Zo zijn er bijvoorbeeld de unieke, vrolijke voedingskussens die fair worden gemaakt in Cambodja, de koeltasjes van gerecycled materiaal met leuke designs waarin je kindje zijn/haar lunch mee naar school kan nemen of het populaire spel “de verzinfabriek”.

Verder staan er veel unieke en handgemaakte cadeautjes in de webshop. Op dit moment ben ik door verschillende leuke aanvragen druk bezig met het maken van producten van wolvilt. Kom je een kijkje nemen in de shop? Een aanvraag voor een op maat gemaakt product, hoor ik ook graag!

Veel liefs en swapplezier! Yvonne

www.itsmadeby.nl
Facebook: facebook.com/itsmadeby
Instagram: instagram.com/itsmadeby.nl

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *