Een week uit het leven van gastblogger Kim

Kim blogt ook in 2018 weer verder over het leven met dochter Nikita. Nikita gaat skiën en mag een mooie ski-outfit shoppen. Lees hier verder over de week van Kim en Nikita…

Week 2 van 2018 is alweer voorbij

En wat voor week. We hebben dinsdagavond de laatste skikleding ingekocht voor februari. Wij gaan voor het eerst skiën met Nikita. Althans de rest van de familie gaat skiën, ik zwaai wel naar ze vanaf het terras. We gingen shoppen en de warme kleding hebben we binnen. Kijk haar eens shinen in haar ski-outfit, klaar voor de winter en sneeuw!

Peuter van Kim gaat skien

Overal zat de penaten crème

Daarna heb ik het bed, dekbed, kastjes, deur en Nikita zelf schoon geboend. Alles zat helemaal onder de penaten crème. Nou ja, ik deed een poging tot schoon boenen. Drie dagen later is alles nog steeds vet, inclusief het haar van mevrouw zelf.

Belangrijk deze week. Note to self: laat geen blikjes en potjes in handbereik van je dochter liggen als je denk dat ze slaapt.

kind onder de creme

Beloningskaart zindelijkheidstraining vol

Ook hebben we een cadeautje gekocht voor Nikita, omdat ze supergoed op de wc plast en poept en haar beloningskaart vol met stickers was.

Donderdag de voorlopige koopakte getekend van ons nieuwbouwproject genaamd: huis.

gastblog kim nikita

Vrijdag gingen we langs de peuterspeelzaal waar ze volgende week meteen gaat proefdraaien. Verder zijn wij vrij lui geweest en Nik is deze weken brutaler. Ze wil overdag niet slapen en wordt dan echt onhandelbaar. In de houdgreep moet ze, ik verzin een verhaaltje en eindelijk valt ze in slaap op mij. Weg kan ik niet meer. Ze houdt me stevig vast. Ik blijf dus maar liggen. Net als toen ze baby was ligt ze heerlijk op mij. Dat wil ze steeds vaker weer. Ook ik ben moe van al het tegenstribbelen van haar. Samen rusten we zo uit.

Weer geen was kunnen draaien maar wel even van haar warmte genoten. Al met al veel spannende gebeurtenissen.

Please follow and like us:

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *