Welliebellies warmte knuffels

De meeste kinderen slapen graag met hun favoriete knuffel. Hoe fijn is het als deze knuffel lekker warm is, zodat ze ‘s avonds niet in een koud bed stappen? De opwarmknuffels van Welliebellies zien er niet alleen superleuk uit, ze geven ook warmte en een lekkere geur af. Ideaal bij kou, buikpijn of als troost.

Welliebellies warmte knuffels

De Welliebellies knuffels zijn eenvoudig op te warmen in de magnetron en geven hun warmte langzaam af. Ze zijn gevuld met speciaal geselecteerde en behandelde granen en een snufje aroma, zodat ze ook nog eens lekker ruiken. Omdat er geen heet water aan te pas komt, zijn de knuffels veel veiliger dan een ouderwetse waterkruik. Daarnaast zien ze er natuurlijk veel leuker uit! Omdat de vulling van de warmteknuffels uitneembaar is, zijn ze ook te gebruiken in combinatie met een koelkompres. Fijn voor koortsige kinderen of tijdens hete zomers.

Mijn dochtertje slaap met een zacht Welliebellies paard en mijn zoontje met een Welliebellies bever. Ze zijn zooooo enorm zacht en heel schattig. Dat smoeltje van die bever is al te aandoenlijk om naar te kijken. De kinderen vinden ze dan ook geweldig. Natuurlijk mochten de Welliebellies ook mee op reis naar Oostenrijk, want op skivakantie kan je heel koude tenen krijgen he.

Welliebellies warmte knuffels

Welliebellies Hulpje bij het inslapen

Er is voor elk kind een favoriete knuffel, want Welliebellies zijn er in verschillende soorten en maten. Denk aan warmteknuffels in de vorm van een aap, alpaca, draak, kat of eenhoorn. Naast grote en kleine knuffels zijn er knuffeldoekjes voor de allerkleinsten. Heerlijk om mee te knuffelen, troosten, warmen of koelen. Opgewarmd helpt het knuffeldoekje bijvoorbeeld bij het inslapen of bij buikpijn, gekoeld biedt het verlichting bij doorkomende tandjes.

Veilig voor baby’s en kinderen

Welliebellies zijn geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar. Alle gebruikte materialen zijn met zorg geselecteerd, getest en gecertificeerd op basis van relevante Europese richtlijnen. Aan alle details is gedacht. Zo zijn er geen kleine inslikbare onderdelen, zitten er geen schadelijke stoffen in de materialen en is de natuurlijke inhoud van de warmteknuffels als 100% veilig bevonden. Hiermee weet je zeker dat je kleine spruit jarenlang op een veilige manier kan genieten van zijn favoriete warmteknuffel.

Koelelement in de Welliebellies

Je kunt de warmtevulling uit de Welliebellies halen en het blauwe (koel) element erin stoppen. In de zomer prettig om af te koelen, maar ook wel fijn bij koorts, een kneuzing of een zwelling. Je kunt de koelelementen gewoon in de koelkast leggen, dan zijn ze altijd paraat…niet alleen voor de kleintjes ook als jezelf hebt gestoten.

Welliebellies warmte knuffels koelpack
Koelelement

Verkoopinformatie

De magnetronknuffels zijn te koop vanaf € 14,95 en o.a. verkrijgbaar bij De Online Drogist, Drogist.nl, Blokker en Internet-toys.com. Alle modellen hebben een uitneembare vulling, zodat je het omhulsel tussendoor kunt wassen. Kijk voor meer informatie over Welliebellies en verkoopadressen op www.welliebellies.nl.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

2 gedachten over “Welliebellies warmte knuffels

 • 3 januari 2020 om 19:39
  Permalink

  ik loot graag mee, deze speciale knuffels komen goed van pas, op troostmomentjes en als heerlijke knuffel

  Beantwoorden
  • 7 januari 2020 om 10:33
   Permalink

   Hoi Esther, het is geen giveaway 🙂 maar hij is heel handig, dus wie weet leuk om te shoppen binnenkort 😉

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *