Win: 25 euro shoptegoed bij Kaya Sieraden

Win: 25 euro shoptegoed bij Kaya Sieraden

Gefeliciteerd Liesbeth! Stuur je een mailtje aan info@mamas-mind.nl  om je te melden?!
Wanneer: 22 oktober t/m 12 november 2018
Hoe: Laat hieronder weten wat je zou shoppen als je het tegoed zou winnen

kaya sieraden

Kaya Sieraden

Kaya Sieraden heeft de leukste sieraden voor jezelf en voor kinderen. Ik heb Kaya Sieraden voor het eerst leren kennen via Instagram, daar kwamen de mooiste kettingen, armbandjes en meer voorbij. Eerder dit jaar hebben we een heel mooie moeder-dochter-ketting laten maken, met daarin een persoonlijke tekst gegraveerd. Het resultaat was zo mooi en je hebt meteen een heel dierbaar cadeau.

Onze peuter geeft heel vaak aan dat ze net als mama oorbellen of een ringetje om wil. Dat ze dus iets moois van sieraden voor haar verjaardag wilt, is duidelijk. Ik heb met haar afgesproken, dat als ze vier jaar wordt, ze oorbelletjes mag. Ik denk dan dat ik een paar weekjes voor haar verjaardag gaatjes laat schieten bij haar. Uiteraard alleen als ze het dan nog steeds heel graag wilt en dan kan ze met haar verjaardag mooi nieuwe oorbellen in. Zelf ben ik erg allergisch voor Nikkel, daarom ben ik heel voorzichtig met waar ik voor haar sieraden bestel, het kan maar zo zijn dat ze het ook heeft, want volgens mij is dat erfelijk.

Voor nu hebben we een zilveren ketting en een ringetje uitgezocht.

Kaya zilveren ketting

Bij Kaya Sieraden hebben ze zoveel leuks. Het kettinkje met het lieveheersbeestje deed mij denken aan mijn lieveheersbeestjes ringetjes van vroeger. Ze is echter ook echt heel gek op konijntjes, vandaar dat het ringetje een konijntje is.

kaya sieraden zilveren kinderringetje

Er is ontzettend veel keus bij voor kindersieraden op de site van Kaya Sieraden, dus neus vooral rond. Wat zou jij doen met het 25 euro shoptegoed? De winnaar wordt na 12 november bekend gemaakt.

Om 25 euro shoptegoed te winnen, je kunt het inzetten als een kortingscode voor Kaya Sieraden, maar je kan ook iets helemaal gratis krijgen, afhankelijk van wat je uitzoekt. Je laat hieronder een reactie achter, mocht je reactie niet meteen zichtbaar zijn, dan komt dat doordat hij nog in het spamfilter zit. Hij komt vanzelf online, leuk dat je meedoet!

Het kettinkje met het lieveheersbeestje zoals hierboven samengesteld kost € 22,90.
Het ringetje konijntje: € 14,90.

Bekijk de website van Kaya Sieraden voor het uitgebreide overzicht.

 

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Kindersieraden Kaya Sieraden
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

69 reacties op “Win: 25 euro shoptegoed bij Kaya Sieraden

  cbdkl

  (12 november 2018 - 14:55)

  Zilveren Mini Disc ‘gegraveerde letter’ aan een ketting van mijn drie jongens zou prachtig zijn.

  Cindy Framke

  (10 november 2018 - 20:24)

  Wat leuk! Voor de kerst wil ik mooie oorbelletjes geven aan mijn 2 dochtertjes. Dus mocht ik winnen zoek ik voor het shoptegoed mooie oorbelletjes uit voor mijn dochtertjes met eenhoorntjes

  Carina Peters

  (10 november 2018 - 13:48)

  wat leuk! Leuke oorbel voor mijn zoontje.

  Els

  (10 november 2018 - 11:28)

  Ik zou 2 ringetjes shoppen voor elke nichtje 1

  Yessica leidner

  (10 november 2018 - 11:01)

  Hoi hoi wauw wat leuk😱 zoveel leuks gezien prachtige sieraden
  ons dochtertje heeft sinds enkele weekjes oorbellentjes ze trots dat ze is
  Hebben 8 weekjes geleden gaatjes laten schieten en iedereen mag het zien dat ze mooie oorbellentjes draagt maar ze wil héél graag lieveheersbeestjes oorbellentjes als wij zouden winnen zouden wij voor ons dochtertje 🐞 sieraden willen kopen

  Ik volgde jou al

  Veel liefs en een fijne weekend
  YESSICA KOOT (Leidner)
  Fb jessica jill john leidner
  Instagram Yessicaleidner
  Twitter yessicakoot1

  jacqueline de Waal

  (10 november 2018 - 06:25)

  Wat een GEWELDIGE sieraden doe heel graag mee

  Judith Van de laar

  (9 november 2018 - 22:35)

  O dat konijnen ringetje😍 wat super schattig. Ik zou het graag aan Sophie cadeau doen voor haar derde verjaardag. Dit meisje is gek op bling bling!!!!

  Christien

  (8 november 2018 - 10:58)

  Wat ontzettend leuk deze sierade voor jonge meisjes. Het doet me denken aan mijn eerste sieraden vroeger. Ik zou dit shoptegoed nu graag winnen om iets leuks voor mijnn

  Linda Smeets

  (8 november 2018 - 08:23)

  Wat leuk zo met de feestdagen in het vooruitzicht! En wat veel keus!
  Ik doe graag mee en ik zou kiezen voor de vrolijke Zilveren set ‘Flower Power’.

  Janneke

  (6 november 2018 - 23:21)

  Wat een geweldige sieraden! Hier is wel iets uit te kiezen!

  Marian

  (5 november 2018 - 15:31)

  Ik zou de zilveren ketting Unicorn voor Geertje nemen!

  Liesbeth

  (5 november 2018 - 08:50)

  Ooohhh dat zou gaaf zijn om iets heel moois aan ons petekind te geven. Heel graag een zilveren armbandje!

  Trotsema fati

  (3 november 2018 - 22:26)

  Ik doe heel graag mee voor mijn prinsesje!

  Katja Hendriksen

  (3 november 2018 - 14:12)

  Ik loot graag mee voor mijn stiefdochtertje, ze is DOL op sieraden!

  Nicol Rolefes

  (3 november 2018 - 10:52)

  Mijn dochtertje wil heel graag een ketting. Als we winnen mag ze hem zelf uitzoeken. Maar ik vind de ketting met het liefheerbeestje geweldig

  Jade

  (3 november 2018 - 09:33)

  Ik zet het in als korting voor deze geweldige armbandjes
  https://www.kayasieraden.nl/nl/kaya-sieraden-zilveren-armbandenset-infinity-parel.html
  Voor de dochters van mijn overleden vriendin.

  Sandra Benedick

  (1 november 2018 - 17:55)

  Wat leuk zeg
  Mijn twinnies hebben nog geen ringetjes dat zouden we dan kiezen
  Dan zullen we kiezen voor 2 https://www.kayasieraden.nl/nl/kaya-sieraden-zilveren-kinderring-crystal-purple-v.html
  We zullen het dan voor Sinterklaas bewaren #Minima

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *