Win: 30 euro kaarttegoed bij Kaartenhuis

Win: € 30 shoptegoed bij Kaartenhuis om bijvoorbeeld uitnodigingskaarten voor een kinderfeestje te bestellen (geldig tot 31 december 2018).

Helaas, deze winactie is afgelopen!

Gefeliciteerd Yessica!
Wanneer: 1 oktober tot en met 15 oktober 2018
Hoe: Laat weten via een reactie wanneer jij uitnodigingskaarten wilt versturen.

Uitnodigingen sturen via Kaartenhuis

Deze maand is het feest. Want mijn dochtertje wordt drie jaar. We trappen af met een winactie van Kaartenhuis. Bij een feestje, horen kaartjes! Uitnodigingskaarten, felicitatiekaarten of bedankkaarten, het past heel goed bij verjaardagsfeestje. Of je nu een prinsessenthema hebt voor een kinderfeest of stoere ridders wilt uitnodigen, je hebt genoeg keus. Doordat je zelf de kaarten kunt personaliseren, wordt het een design dat echt bij jouw kinderen past. Wij gaan voor een thema vol met My Little Pony’s. De taart wordt ermee versierd en ook de traktatie op het kinderdagverblijf wordt helemaal: regenbogen en pony’s, wel met ‘gezonde’ rozijntjes erbij, denk ik, haha.

my little pony verlichtende vriendjes

Ze is nog te klein voor een kinderfeestje. Dat doen we als ze vijf jaar wordt. Wel nodigen we natuurlijk familie en vrienden uit. Dus uitnodigingskaarten hebben we wel gemaakt. We sturen alle verjaardagen van onze twee kinderen al een fotokaart, met een foto van de jarige jet/job, van het afgelopen jaar als uitnodiging. Die bewaar ik natuurlijk ook van alle jaren. Ook dit jaar hebben we weer een mooie gemaakt. Via Kaartenhuis kun je ze naar je thuis laten sturen, of direct naar de genodigde. Dat is helemaal makkelijk, hoef je ook geen postzegels meer te kopen en je verstuurt het allemaal in 1x. Ik stuur er wel ook 1 naar onszelf. Want ik wil er zelf ook wel 1 bewaren. Wanneer je de uitnodigingen voor het kinderfeestje in pakketvorm bestelt, dan heb je al super leuke kaarten voor slechts € 0,35 per stuk.

uitnodigingskaart

De kaarten maakte ik op via de site van Kaartenhuis. Leuk op elk stukje een andere kleur voor de woorden, een foto op de voorkant, twee foto’s aan de binnenkant en de uitnodigingstekst. Het werd een heel leuk en vrolijk kaartje. Na het bestellen van de kaarten kregen we ze al gauw thuis gestuurd, met daarbij een velletje postzegels, zo konden we ze gaan versturen.

Ik had nog een kaart over, die heb ik achteraf verknipt, zodat ik hem kon gebruiken bij haar traktatie op het kinderdagverblijf. Dat paste heel erg goed.

Het bestellen ging heel simpel en makkelijk, het resultaat was top! We hebben veel complimenten over de kaarten gehad.

Winactie Kaartenhuis.nl

De winactie geldt op alle kaarten van Kaartenhuis, dus je hoeft er heus niet per se uitnodigingskaarten mee te maken, je kan het tegoed ook inzetten voor een felicitatie of beterschapswens bijvoorbeeld. Misschien ga je wel verhuizen of iemand in je omgeving. Je bent hier vrij in. Het tegoed moet wel voor 31 december 2018 zijn ingezet. Dus je kerstkaarten kunnen ook nog eens op deze manier de deur uit!

Bestel je de kaartjes voor 19.30 uur, dan worden ze dezelfde dag nog verstuurd. Dus dat is ook ideaal.

Veel succes met de winactie.

 

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Kaartenhuis
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

51 gedachten over “Win: 30 euro kaarttegoed bij Kaartenhuis

 • 15 oktober 2018 om 20:58
  Permalink

  Leuk uitnodigen met een kaart. De volgende reden is denk ik sinterklaas of kerst. Even bedenken wat we gaan doen, kaartje ontwerpen en het feest kan beginnen.

  Beantwoorden
 • 13 oktober 2018 om 04:56
  Permalink

  Hoi hoi jaaahh leuk ieder jaar sturen wij over héél de wereld kerst kaarten,ik heb familie in Spanje wonen en in Amerika en ook Australië,én wat zou het leuk zijn om hun een prachtige kerstkaartjes te mogen opsturen ik heb me aangemeld voor de nieuwsbrief en ik doe ook mee via andere pages

  Heel veel succes met de loting

  Yessica?

  Beantwoorden
 • 10 oktober 2018 om 08:39
  Permalink

  Super leuk om de familie te verrassen met originele kerstkaarten!

  Beantwoorden
 • 9 oktober 2018 om 07:37
  Permalink

  Kaartjes sturen is mijn allerleukste hobby. Mijn oma’s, de buurvrouw van 85, mijn vriendinnen, mijn ouders en mijn zoontje worden regelmatig bestookt met een nieuw kaartje. Gewoon om ze te vertellen dat ik ze liefheb, of met de nieuwste foto van mijn zoontje voor mijn oma’s. Mijn hart maakt een sprongetje als ik weet en hoor hoe gelukkig een kaartje nog steeds maakt. We leven dan wel in een digitale wereld, maar van deze ‘papieren wereld’ neem ik nooit afscheid. Iets tastbaars is een waardevolle herinnering voor later. Het shoptegoed zou bij mij thuis heel goed van pas komen, dan kan ik de mensen om mij heen weer een glimlach op hun gezicht bezorgen :). Liefs, Carmen

  Beantwoorden
 • 8 oktober 2018 om 21:12
  Permalink

  Suuuppperrleuk! Deze week hebben we een fotoshoot met ons zoontje! Een foto willen we graag gebruiken voor de kerstkaarten! Dus dit tegoed komt super van pas. Nu duimen dat wij winnen!

  Beantwoorden
 • 8 oktober 2018 om 20:33
  Permalink

  Wat zou het leuk zijn dat tegoed te gebruiken voor ons verhuisbericht en meteen als bedank-kaartje van onze bruiloft met foto’s erbij

  Beantwoorden
 • 8 oktober 2018 om 19:37
  Permalink

  Kan met dit shoptegoed absoluut wat leuks doen, zou heel blij zijn met deze leuke prijs.

  Beantwoorden
 • 8 oktober 2018 om 12:07
  Permalink

  Komt goed uit zo in de maanden met een “R” : kerst, sinterklaas, nieuwjaar en veel verjaardagen!

  Beantwoorden
 • 8 oktober 2018 om 09:52
  Permalink

  superleuke actie!1 Mijn dochter wordt in februari 10 jaar; ik zou de kaartjes gebruiken om haar vriendinnen uit te nodigen voor haar feestje.

  Beantwoorden
 • 7 oktober 2018 om 20:25
  Permalink

  Ik zou leuke kaartjes kiezen om mensen die ik ken zomaar een leuk kaartje te sturen met een leuk berichtje van mij.
  Het is toch fijn om een plofje op de deurmat te horen en daar een kaartje te vinden.
  Dat vindt iedereen toch leuk, sinds een e-mailtje enz. heel normaal is.

  Beantwoorden
 • 7 oktober 2018 om 20:12
  Permalink

  Volgend jaar mei gaan wij trouwen. En ik heb deze week toevallig bij Kaartenhuis de leukste trouwkaart gevonden?. Deze winactie komt wel heel goed uit. Scheelt weer iets op ons budget??. En de kaarten willen we in december laten maken en versturen in Maart. De kaart die ik heb gevonden past helemaal bij ons. Ik ga duimen?

  Beantwoorden
 • 7 oktober 2018 om 20:06
  Permalink

  Lijkt me een leuk idee om daarvan kerstkaarten te maken en bij mensen uit de buurt die ik niet ken een kaartje in de bus te doen. Tegen woordig krijgen we allemaal steeds minder kerstkaarten want ze vinden het via WhatsApp/Facebook makkelijker, terwijl een kaartje voor de meeste meer betekend

  Beantwoorden
 • 7 oktober 2018 om 20:00
  Permalink

  Jaaaa!!! Voor Pim zijn en Ise haar verjaardag!!! Dat zou te gek zijn! De actie komt perfect uit qua datum!

  Beantwoorden
 • 7 oktober 2018 om 19:57
  Permalink

  Ik zal dan er voor kiezen om mooie kerstkaarten te maken. En dan ook bij mensen (waar ik geen kontakt mee heb) uit de wijk in de bus doen. Om ze fijne feestdagen te wensen

  Beantwoorden
 • 7 oktober 2018 om 19:50
  Permalink

  Ik zou kaartjes met herinneringen laten drukken voor het afscheidsfeestje van een vriendin binnenkort

  Beantwoorden
 • 7 oktober 2018 om 19:48
  Permalink

  Rond de Kerst kunnen we bekend maken dat ik weer zwanger ben. Wat is er beter dan dat tegelijk met de kerstkaarten te kunnen doen?! €30 tegoed is dus heel welkom!

  Beantwoorden
 • 7 oktober 2018 om 19:47
  Permalink

  We willen dit jaar voor het allereerst een kerstmarkt maken in onze tuin en daar onze familie en vrienden voor uitnodigen. Bij dit originele plan horen natuurlijk ook originele (uitnodigings)kaarten…..en als ik de website van Kaartenhuis zo eens bekijk moet dat helemaal goed komen!!!

  Beantwoorden
 • 7 oktober 2018 om 18:03
  Permalink

  Over een paar weken lig ik in een poosje aan mijn bed gekluisterd. Zodra ik weer mobiel ben, wil ik een feestje geven voor allen die mij zo gesteund hebben in de afgelopen periode. Wanneer dat precies zal worden , hangt nog een beetje van mijn herstel af, maar ik kan de uitnodigingen vanuit mijn bed alvast maken.

  Beantwoorden
 • 7 oktober 2018 om 13:07
  Permalink

  Ik zou ze gebruiken (mocht ik winnen) om mooie kerstkaartjes te versturen.

  Beantwoorden
 • 7 oktober 2018 om 12:34
  Permalink

  Wat super! Met drie verjaardagen in december en Sinterklaas en Kerstmis zou dit fantastisch zijn!

  Beantwoorden
 • 7 oktober 2018 om 10:00
  Permalink

  Iedereen die mij lief is verrassen met een mooie kerstkaart dit jaar!

  Beantwoorden
 • 6 oktober 2018 om 13:56
  Permalink

  Hoi, ik wil graag uitnodigingskaarten versturen voor mijn verjaardag op 31-10. Maar ook leuk om uitnodigingskaarten te sturen voor de kerstdiner aan mijn familie.

  Beantwoorden
 • 6 oktober 2018 om 08:32
  Permalink

  Oh wat leuk! Ik ben binnenkort jarig en zou graag de uitnodigingen via deze weg sturen. Veel leuker dan een appje!

  Beantwoorden
 • 5 oktober 2018 om 20:16
  Permalink

  Wat een leuke winactie! Uitnodigingen versturen voor mijn 35e verjaardag volgend jaar lijkt me wel wat, staat heerlijk officieel. Maar het tegoed zou ik graag gebruiken voor kerst- en nieuwjaarswensen, leuk om echt unieke kaarten te kunnen versturen!

  Beantwoorden
 • 5 oktober 2018 om 15:52
  Permalink

  Erg leuk om uitnodigingen te sturen voor de verjaardag van mijn zoon in november, doe graag voor hem mee.
  Zou heel leuk zijn.

  Beantwoorden
 • 5 oktober 2018 om 14:00
  Permalink

  Jarig in januari, daar wil ik de uitnodigingen dan wel voor inzetten.

  Beantwoorden
 • 4 oktober 2018 om 15:39
  Permalink

  Een mooie kerstkaart voor iedereen die ons gesteund heeft na het overlijden van onze lieve (o)pa dit jaar. Dat klinkt misschien een beetje ‘zielig’, om zo te willen winnen… maar het is echt het mooiste wat ik er mee kan doen! En we zijn dankbaar met alle zegeningen die er nog zijn!!

  Beantwoorden
 • 4 oktober 2018 om 11:31
  Permalink

  We sturen begin december onze familie een appje om ze uit te nodigen voor het Kerstdiner of voor Oudjaarsavond……maar een échte kaart via het Kaartenhuis is natuurlijk véél persoonlijker en leuker!

  Beantwoorden
 • 4 oktober 2018 om 10:12
  Permalink

  De 2ling van mijn vriend worden 1 november 9 jaar en mijn dochter wordt in januari alweer 10! Kortom, genoeg feest en dit zouden we dan ook gebruiken voor de uitnodigingen

  Beantwoorden
 • 4 oktober 2018 om 08:47
  Permalink

  Altijd welkom! Het lijkt me leuk om kaartjes te maken voor de uitnodiging van mijn dochtertjes 2e verjaardag!

  Beantwoorden
 • 3 oktober 2018 om 18:04
  Permalink

  Ik heb een lijstje mensen die een kaartje ‘verdienen’, omdat ze ziek zijn, eenzaam, of het moeilijk hebben… Daar zou ik mijn tegoed aan besteden!

  Beantwoorden
 • 3 oktober 2018 om 17:37
  Permalink

  Leuke actie ik wil ze versturen omdat ik in maart 12,5 jaar getrouwd ben en feestje geef

  Beantwoorden
 • 3 oktober 2018 om 12:18
  Permalink

  Ben zo slecht in kaartjes sturen, ideaal om met dit tegoed alles al klaar te zetten voor het hele jaar en niemand meer te vergeten te feliciteren en attent zijn.

  Beantwoorden
 • 3 oktober 2018 om 08:56
  Permalink

  Heel leuk dit, mijn kleindochter wordt volgende maand 6, dit zou super goed uitkomen.

  Beantwoorden
 • 2 oktober 2018 om 21:39
  Permalink

  Wat een leuke actie, ons dochtertje wordt 28 oktober 2 jaar dus dit is zeer welkom

  Beantwoorden
 • 2 oktober 2018 om 21:08
  Permalink

  De kasten van (overgroot)opa en (overgroot)oma staan al helemaal vol met leuke fotokaarten van onze kinderen! Maar er kan er zeker nog wel eentje bij.

  Beantwoorden
 • 2 oktober 2018 om 19:47
  Permalink

  uitnodigingen voor het kinderfeestje van onze dochter. Ze wordt 5 in november!

  Beantwoorden
 • 2 oktober 2018 om 17:37
  Permalink

  Voor mijn beste vriendin, die naar het buitenland gaat emigreren met haar gezin 🙁

  Beantwoorden
 • 2 oktober 2018 om 16:46
  Permalink

  Ik ga het tegoed gebruiken voor de uitnodigingskaarten voor Oma’s feestje.

  Beantwoorden
 • 2 oktober 2018 om 16:11
  Permalink

  Leuk voor het kinderfeestje van mijn zoon! Unieke kaarten maken die perfect bij hem passen, cool! 😀

  Beantwoorden
 • 2 oktober 2018 om 13:40
  Permalink

  Ik zou graag een kaart willen schrijven voor mijn dochter (8) om te laten weten hoe trots ik op haar ben en hoe ontzettend veel ik van haar hou. Zodat zij zich speciaal voelt, ze wordt gepest in de klas en allebei haar opa’s hebben allebei kanker dus ze heeft veel aan haar hoofdje maar ze is een prachtig mooi meisje dat een keer wat extra’s verdient

  Beantwoorden
 • 2 oktober 2018 om 12:53
  Permalink

  Hoe leuk!
  Ik zou het gebruiken voor het allereerste verjaardagsfeest van mijn kleinste mannetje!

  Beantwoorden
 • 2 oktober 2018 om 12:25
  Permalink

  Super leuke actie! Kaartenhuis heeft een mooie collectie kaarten! Volgende maand zijn zowel mijn man als dochter jarig. Hoewel ze pas 2 jaar wordt is ze gek op kaartjes! Het zou leuk zijn wanneer we voor deze dubbele verjaardag leuke uitnodigingen kunnen versturen aan de familie!

  Beantwoorden
 • 2 oktober 2018 om 11:39
  Permalink

  de kleinkinderen vinden een kaartje krijgen altijd feest, zelfs als ze op vakantie zijn stuur ik er een, de verjaardagen en de feestdagen komen er weer aan, zou mooi zijn als mijn naam hier als winnaar zou mogen staan

  Beantwoorden
 • 2 oktober 2018 om 11:17
  Permalink

  Leuk! of voor mijn dochter haar verjaardag of voor haar communie!

  Beantwoorden
 • 1 oktober 2018 om 18:59
  Permalink

  Ideaal, de kleine meid is in januari jarig en net voor Kerst zal het kaartje de deur uitgaan!

  Beantwoorden
 • 1 oktober 2018 om 11:55
  Permalink

  Wat leuk !! Onze dochter wordt volgende maand 7 jaar en het zou leuk zijn eens bijzondere uitnodigingen te kunnen versturen !! Unicorns en glitters zijn favoriet hier !!

  Beantwoorden
 • 1 oktober 2018 om 10:54
  Permalink

  mijn zoon gaat dit jaar nog verhuizen dus deze kaartjes zullen dan goed van pas komen

  Beantwoorden
 • 1 oktober 2018 om 10:52
  Permalink

  leuk, mijn kleinzoontje verjaart in december dus het shoptegoed zou goed van pas komen

  Beantwoorden
 • 1 oktober 2018 om 09:27
  Permalink

  Wauw leuk, voor uitnodigingen kinderfeestje in november!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *