Win: 30 euro kaarttegoed bij Kaartenhuis

Win: € 30 shoptegoed bij Kaartenhuis om bijvoorbeeld uitnodigingskaarten voor een kinderfeestje te bestellen (geldig tot 31 december 2018).

Helaas, deze winactie is afgelopen!

Gefeliciteerd Yessica!
Wanneer: 1 oktober tot en met 15 oktober 2018
Hoe: Laat weten via een reactie wanneer jij uitnodigingskaarten wilt versturen.

Uitnodigingen sturen via Kaartenhuis

Deze maand is het feest. Want mijn dochtertje wordt drie jaar. We trappen af met een winactie van Kaartenhuis. Bij een feestje, horen kaartjes! Uitnodigingskaarten, felicitatiekaarten of bedankkaarten, het past heel goed bij verjaardagsfeestje. Of je nu een prinsessenthema hebt voor een kinderfeest of stoere ridders wilt uitnodigen, je hebt genoeg keus. Doordat je zelf de kaarten kunt personaliseren, wordt het een design dat echt bij jouw kinderen past. Wij gaan voor een thema vol met My Little Pony’s. De taart wordt ermee versierd en ook de traktatie op het kinderdagverblijf wordt helemaal: regenbogen en pony’s, wel met ‘gezonde’ rozijntjes erbij, denk ik, haha.

my little pony verlichtende vriendjes

Ze is nog te klein voor een kinderfeestje. Dat doen we als ze vijf jaar wordt. Wel nodigen we natuurlijk familie en vrienden uit. Dus uitnodigingskaarten hebben we wel gemaakt. We sturen alle verjaardagen van onze twee kinderen al een fotokaart, met een foto van de jarige jet/job, van het afgelopen jaar als uitnodiging. Die bewaar ik natuurlijk ook van alle jaren. Ook dit jaar hebben we weer een mooie gemaakt. Via Kaartenhuis kun je ze naar je thuis laten sturen, of direct naar de genodigde. Dat is helemaal makkelijk, hoef je ook geen postzegels meer te kopen en je verstuurt het allemaal in 1x. Ik stuur er wel ook 1 naar onszelf. Want ik wil er zelf ook wel 1 bewaren. Wanneer je de uitnodigingen voor het kinderfeestje in pakketvorm bestelt, dan heb je al super leuke kaarten voor slechts € 0,35 per stuk.

uitnodigingskaart

De kaarten maakte ik op via de site van Kaartenhuis. Leuk op elk stukje een andere kleur voor de woorden, een foto op de voorkant, twee foto’s aan de binnenkant en de uitnodigingstekst. Het werd een heel leuk en vrolijk kaartje. Na het bestellen van de kaarten kregen we ze al gauw thuis gestuurd, met daarbij een velletje postzegels, zo konden we ze gaan versturen.

Ik had nog een kaart over, die heb ik achteraf verknipt, zodat ik hem kon gebruiken bij haar traktatie op het kinderdagverblijf. Dat paste heel erg goed.

Het bestellen ging heel simpel en makkelijk, het resultaat was top! We hebben veel complimenten over de kaarten gehad.

Winactie Kaartenhuis.nl

De winactie geldt op alle kaarten van Kaartenhuis, dus je hoeft er heus niet per se uitnodigingskaarten mee te maken, je kan het tegoed ook inzetten voor een felicitatie of beterschapswens bijvoorbeeld. Misschien ga je wel verhuizen of iemand in je omgeving. Je bent hier vrij in. Het tegoed moet wel voor 31 december 2018 zijn ingezet. Dus je kerstkaarten kunnen ook nog eens op deze manier de deur uit!

Bestel je de kaartjes voor 19.30 uur, dan worden ze dezelfde dag nog verstuurd. Dus dat is ook ideaal.

Veel succes met de winactie.

 

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Kaartenhuis
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

51 reacties op “Win: 30 euro kaarttegoed bij Kaartenhuis

    cbdkl

    (15 oktober 2018 - 20:58)

    Leuk uitnodigen met een kaart. De volgende reden is denk ik sinterklaas of kerst. Even bedenken wat we gaan doen, kaartje ontwerpen en het feest kan beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *