Win: Deryan bedtent voor kinderen

Win: Een Deryan bedtent (200×90 cm) in een kleur naar keuze

Gefeliciteerd TESSA!
Wanneer: 22 maart t/m 5 april 2019
Hoe: Laat weten welke kleur jij zou kiezen. Volg je ons ook op Facebook en Instagram?
Facebook: Mamasmind en Deryan
Instagram: @Mamasmind en @Deryan.shop

Bedtent deryan

Bedtent voor kinderbed

Een bedtent is letterlijk een tent op je bed. Kamperen in eigen huis wordt zo nog makkelijker en leuker, maar uiteraard is het bijzonder geschikt voor vakanties. Heb je een reisbestemming waar dengue of malaria voorkomt, of simpelweg een vakantieadres waar muggen graag een bezoekje brengen aan de slaapplaats, dan is de tent een veilig plekje.

Geen muggenbeten

De bedtent beschermt je kind tijdens het slapen. De tent is gemaakt van muggengaas om het kind te beschermen tegen insecten en andere ongedierte.

Bedtent deryan

Een veilig plekje

De bedtent maakt het extra plezierig voor je kind om erin te slapen of in te spelen. En je kan altijd zien wat je kind doet. Veel kinderen vinden het fijn om enige bescherming om zich heen te hebben, een wiegje heeft hoge randen een ledikant ook, maar een bed van 200×90 cm is meteen wel heel groot.

Bedtent deryan

Plezier met kamperen

Kamperen is nou eenmaal superleuk, dus een tentje is garantie voor veel plezier. Onze kinderen mochten in de voorjaarsvakantie kamperen in hun eigen slaapkamers. De tentjes werden snel en eenvoudig opgezet en het kamperen kon beginnen. Het geluid van de ritsjes bij het openen van de tentjes in ochtend, maakt dat je jezelf waant op een camping in een zonnig oord.

Gebruiksvriendelijk

De tent is makkelijk op te zetten. De tent wordt geleverd met tentstokken. Die zet je in elkaar en schuif je in de hiervoor bestemde gaten in het tentdoek. Van de twee tentstokken maak je een kruis over de tent heen. Bovenop de tent strik je de twee tentstokken aan elkaar vast.
Uiteindelijk zet je de stokken vast in de hoekpunten. Het is meteen een echte tent.

Het matras van het bed leg je in de tent. Als je de tent echt op het bed zet en daar wilt slapen, dan zet je de tent eerst op het bed. Schuif je de ene kant van het matras onder de tent naar binnen en vervolgens ook het andere gedeelte. Het zit aardig strak, wanneer je een dik matras hebt, maar past precies. Hierdoor staat de bedtent meteen mooi strak, wat er mede voor zorgt dat je kind niet uit bed kan vallen. Geen bedrekje meer nodig dus.

Bedtent deryan

Plaats je de tent op de grond dan doe je eigenlijk hetzelfde, maar heb je mogelijk wat meer ruimte om het tentje om het matras te schuiven. Een luchtbed dat stevig opgeblazen is, zou ook prima passen. Zo kan je ook lekker in de tuin liggen (mits het droog is en niet te koud).

In de tent zijn ook leuke en handige opbergvakken aanwezig. Prima voor je knuffels of andere waardevolle kinderspullen.

Bedtent deryan

Modellen bedtent

Het model waar ik hierover schrijf (tiener bedtent) is voor een matras van 90cm x 200cm en past over een volwassenen ledikant. De hoogte is 100 cm.

Het heet een tienerbedtent, vanwege het formaat. Natuurlijk is het niet per se voor tieners, maar wel ook zeker geschikt voor hen.

Je kind heeft voldoende ruimte om comfortabel te slapen en uit bed te stappen. De Bedtent Black heeft aluminium stokken in plaats van fiber stokken, deze zijn steviger en lichter.

Specificaties

Afmetingen: 200cm x 90cm x 100cm
Gewicht: +/- 1 kg
Leeftijd: +/- 2,5 – 13 jaar
Geleverd met draagtas.

In verschillende kleuren verkrijgbaar: groen, cream, paars/roze, black mash en blauw

Over Deryan

Enkele weken geleden maakte ik kennis met de oprichter en eigenaar van Deryan. Het bedrijf blijkt bij mij om de hoek te zitten. Superinteressant om een kijkje te nemen bij dit mooie familiebedrijf. Wanneer je meer weet over een bedrijf kijk je vaak ook anders naar een product. Een familiebedrijf spreekt mij altijd enorm aan. Je krijgt een goed beeld van hoe het product is gevormd en hoeveel energie erin is gestoken.

De demonstraties van de producten was ook erg leuk. Ik ben heel erg onder de indruk van de popup tentjes en travel cots. Hopelijk kan ik jullie daar binnenkort ook eens wat meer van laten zien!

Winactie Deryan bedtent

Doe je mee met de winactie? Laat dan hieronder een reactie achter. We vinden het leuk als jullie ons ook volgen op de bovengenoemde social media. Plaats je hieronder een reactie, maar zie je hem niet direct verschijnen? Dan heeft dat te maken met het spamfilter van de blog. Geen zorgen, je reactie wordt zo snel mogelijk goed gekeurd en verschijnt online.

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Deryan bedtent
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

80 reacties op “Win: Deryan bedtent voor kinderen

  co

  (8 april 2019 - 18:38)

  gaaf! dat zullen ze leuk vinden! ik doe graag mee!

  Guusje

  (5 april 2019 - 22:48)

  Wat een leuke en vooral kindvriendelijk oplossing voor mijn dochtertje. Ze is altijd de pineut wanneer de muggen weer in het land zijn. Het zou echt top zijn deze, in cream of zwart mash te mogen winnen voor haar. Wat een avontuur om een beschermd en eigen plekje te hebben waar ze heerlijk in kan slapen.

  Nathalie Buttiens

  (5 april 2019 - 21:40)

  Laat me denken aan mijn eigen kindertijd, toen maakte ik altijd tenten met mijn neef. Mooie oplossing.

  Carina

  (5 april 2019 - 21:23)

  Wat een gave tent, leuk voor mijn zoontje, in de kleur blauw!

  E. Wout

  (4 april 2019 - 22:08)

  Ik doe graag mee 🍀

  Lotte van Breukelen

  (4 april 2019 - 21:05)

  Wat een geweldige actie!! Helaas geen budget om op vakantie te gaan wegens omstandigheden maar we bekijken het altijd positief! Met deze geweldige tent gaan we gewoon in huis kamperen!! Wat zal onze kleine dat geweldig vinden! Zeker als we wat vriendjes uitnodigen ❤️

  Alyt van der Heide

  (3 april 2019 - 21:03)

  Kamperen in eigen bed ziet bij dochter zeker zitten. Maar vooral “mugvrij” slapen is hier heel.prettig aan. Doe graag voor haar mee.
  Kleur: roze/paars

  Marian Zw

  (1 april 2019 - 22:20)

  Geweldig! Dit gaat mijn zoontje zo leuk vinden…en deze mama blij dat ze niet meer op muggenjacht hoeft in de zomer. Ik zou de blauwe kiezen.

  Monique Weber

  (1 april 2019 - 19:54)

  geweldig dan kunnen de dames in de kamer spelen en kamperen ik maak heel graag kns

  Sharon de Ridder

  (29 maart 2019 - 13:55)

  Zo, dit is handig! Mijn dochter wordt altijd lekgeprikt door de muggen, dus die wordt hier heel blij van (in roze natuurlijk) 😃

  Micky Besselink

  (29 maart 2019 - 09:34)

  Mijn dochter vindt tenten geweldig! Deze bedtent is haar dan ook op het lijf geschreven

  Suzan

  (28 maart 2019 - 22:22)

  Mijn dochtertje en haar beste vriendin logeren graag bij elkaar. Dan kunnen we dit opzetten. In de zomer hebben we vaak last van jeuk. Dan kan ze dit ook gebruiken.

  Imy

  (28 maart 2019 - 14:57)

  Jeetje, hier wist ik het bestaan echt niet van! De bedtent zou ontzettend goed van pas komen gezien dat ik met mijn 2 kinderen binnenkort naar mijn Somalische schoonfamilie afreis met mijn man. Ik zie wel een beetje tegen de reis om, zeker omdat het malaria gebied is waar de familie in Kenia woont en mijn zoontje nog maar 4 is. Deze bedtent zou dus echt ontzettend goed van pas komen, zeker ook omdat mijn zoontje eigenlijk het liefste wil kamperen.

  Best of both worlds dus 😉

  sebastiaan troost

  (27 maart 2019 - 20:30)

  Asjemenou wrijf mn ogen net uit rn wat zie ik tot mijn groote verbazing…..Mama,s mind

  Je kan een een geweldige prijs winnen nee dat kan toch niet die moet je toch gewoon betalen rechtstreeks uit je portemonnee zou je denken.
  Maar nee mama,s mind in bedrijf geeft iedereen maar dan ook iedereen de mogelijkheid om deze GEWELDIGE PRIJS te winnen!
  Geweldig en ontzettend bedankt daarvoor.
  Hulde voor mama,s mind

  Natuurlijk ben ik van de partij en duim ik mij een ongeluk voor deze ultieme prijs van
  mama,s mind

  Nina Haven

  (27 maart 2019 - 15:36)

  Voor onze 6-jarige zoon maak ik graag kans op een bedtent.
  Niet alleen voor in de vakanties, maar ook om gewoon in zijn bed te kunnen kamperen. Hij maakt overal tentjes (kleden over de tafel, kleden over de bank en de stoelen…), dus in een bedtentje zou hij zich helemaal thuis voelen. Ik zou de kleur silver voor hem kiezen…

  Ilona

  (27 maart 2019 - 14:53)

  Wat een superleuke oplossing, waar je twee vliegen in één klap mee slaat!
  Ten eerste is het dé oplossing tegen de muggen die onze zoon jaarlijks lek prikken.
  Ten tweede wil hij zo graag eens zélf kamperen in een tent, met deze bedtent zou dat kunnen!

  Femke Wiebers

  (26 maart 2019 - 16:31)

  Nou, wat een leuke actie!
  Ik wist helemaal niet dat dit bestond. Wij zijn steeds aan het rommelen met een klamboe. Dit is veel handiger en kusser/leuker voor ons zoontje! Wij maken dus graag een kans. Fijne dag!

  chris de haas

  (26 maart 2019 - 15:33)

  ik doe graag mee! Lijkt me super leuk om te winnen voor mijn dochter. die wil niet anders dan in een tent slapen. ( op vakantie). maar dan kan ze dit nu het hele jaar doen.

  wendy van zetten

  (26 maart 2019 - 12:10)

  😍😍Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt mijn lieve nichtje zeker heel blij zou heel graag een prachtige roze bedtent willen winnen wie wil dat nou niet 🙂 #Pureverwennerij van een roze bedtent wordt ze zeker mega blij 💞 Nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik deze fijne prijs zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan de verrassing voor haar nieuwe kamer beginnen🍀💕🍀#FingersCrossed

  Elianne

  (26 maart 2019 - 11:38)

  Oeps, nu laat ik twee berichtjes achter.. Wij zouden dolgraag de roze tent winnen!

  Wat zou dit goed van pas komen! Onze grote meid (1,5) ‘moet’ vanwege de komst van een broertje of zusje over een week of 10 naar een andere kamer met een groot bed. Het is alleen nog zo’n kleine meid! Deze tent zal haar zeker wat meer geborgenheid geven, en ons ook een fijner gevoel!

  Elianne

  (26 maart 2019 - 11:37)

  Wat zou dit goed van pas komen! Onze grote meid (1,5) ‘moet’ vanwege de komst van een broertje of zusje over een week of 10 naar een andere kamer met een groot bed. Het is alleen nog zo’n kleine meid! Deze tent zal haar zeker wat meer geborgenheid geven, en ons ook een fijner gevoel!

  Danielle

  (26 maart 2019 - 10:00)

  Wat ontzettend handig!
  Wij zijn al fan van Deryan, we hebben de babybox altijd veel gebruikt. Op vakanties, het strand, weekendjes weg, in de tuin…. echt onmisbaar! Leuk om er op deze manier achter te komen dat ze een familiebedrijf zijn. Dat wist ik niet!
  Deze bedtent klinkt ook ideaal, vooral nu ons zoontje te groot is geworden voor de Babybox. Kamperen in eigen bed, geweldig toch? Dat zal hij leuk vinden. Ik denk dat we deze ook veel zouden gaan gebruiken, voornamelijk tijdens (verre) reizen. Ik maak dan ook graag kans 🙂

  Marja

  (25 maart 2019 - 22:33)

  Wat leuk. Ik doe graag mee

  Sofie

  (25 maart 2019 - 21:04)

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje

  J. Jonker

  (25 maart 2019 - 20:09)

  Dit is precies waar wij op hoopten. Overal ziet men de klamboe voor de kinderkamer. Die hadden wij dus ook. Totdat we een keer ‘s ochtends de klamboe nog wel zagen hangen maar de onderkant om ons kind gewikkeld. Gelukkig was er niets gebeurd maar die klamboe ging weg. Liever een muggenbult dan een gestikt kind. Inmiddels is ons kindje wat ouder en zijn er uiteraard nog steeds muggen. Helemaal in de buurt van water. Ook bouwt ze graag zo nu en dan een tent in haar kamer. Dit is dus helemaal perfect. Ik heb haar zojuist de kleuren laten zien en ze gaat voor silver (en op een goede tweede plaats purple).

  Sandra

  (25 maart 2019 - 20:01)

  Jaa ik doe graag mee! Lijkt me super leuk om te winnen voor mijn stoere neefje! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *