Win een gepersonaliseerde broodtrommel en drinkbeker

What's on mama's mind
Voorbeeld MyMepal

Win: De winnaar mag een campus lunchbox midi en campus schoolbeker personaliseren van MyMepal.
Gefeliciteerd Manon!

Hoe? Laat hieronder in een reactie weten wat jij op de lunchbox en schoolbeker gaat zetten.

Wie mijn blog al langer leest weet dat ik vaker blog over producten van MyMepal. Ik vind het immers ontzettend leuk om gepersonaliseerde producten in huis te hebben voor mijn kleintjes. Zo maakte ik al eens een lunchtrommel en drinkbeker met het geboortekaartje van mijn dochtertje en ook mijn zoontje heeft zijn eigen setje.

Bij MyMepal heb je meerdere producten die je naar eigen smaak en wens kunt personaliseren. Je kunt kiezen uit leuke bestaande afbeeldingen, maar je kunt ook helemaal naar eigen ontwerp je producten creëren. Een leuk idee vind ik bijvoorbeeld om een tekening gemaakt door jouw kleintje op de voorkant van de lunchtrommel te plaatsen. Maar je kunt ook kiezen voor een foto of zoals ik heb gedaan een (gedeelte van) het geboortekaartje.

Na de zomervakantie en na kerstvakantie stromen vaak een hoop driejarigen door naar de kleurklas, MyMepal Beker vera What's on mama's mind2omdat ze net vier zijn geworden of dit bijna worden. Naar school hoort er helemaal een mooie broodtrommel en drinkbeker mee te gaan natuurlijk. Maar er zijn genoeg andere momenten dat je een lunchsetje kan gebruiken.

Hoe werkt MyMepal?
Niks is leuker dan het personaliseren van cadeautjes voor je kleintje. Hoe leuk dat Sinterklaas wist wat zijn favoriete beker zou zijn. Zijn eigen tekening die je dochtertje aan Piet stuurde op haar lunchtrommeltje, hoe kan dat nou? Wat zul je je kleintje verrassen.

Bij MyMepal stel je zelf je lunchitem samen qua kleur en qua afbeelding.
Op hun inspiratie pagina vind je tal van leuke voorbeelden van bedrukte lunchboxes en bekers.

Je mixt verschillende kleuren. Zo maak je de dop van de drinkbeker gerust blauw terwijl de beker groen of roze is. Mix en match er maar op los. Je kunt direct zien hoe het eruit komt te zien, doordat de widget waarin je het opmaakt mee kleurt met de kleuren die je kiest.

Voor de winnaar!
De winnaar mag samenstellen een lunchbox midi campus en een schoolbeker campus. Hoe leuk is dat?
Wordt het een schoencadeautje of een cadeautje voor 5 december voor jouw kleintje?

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

67 reacties op “Win een gepersonaliseerde broodtrommel en drinkbeker

  centine blaakman

  (20 november 2016 - 18:33)

  Er blijft nog wel eens een brooddoosje op school achter dus dan zit er iemand zonder. Ik zou er Luna Roos en Thijmen op zetten met een hele mooie smiley. Degene die die dag zijn brooddoos kwijt is mag deze meenemen.

  Lesley Beekman

  (20 november 2016 - 09:22)

  Yes! Sinterklaas is in het land ??
  En mijn zenuwen zijn daar niet tegen bestand! ?
  Want ben zo’n enorme chaoot
  En stap vaak naast de boot….
  Wie wil ook alweer wat?! En hoe heet het ook al weer… ⁉
  En dan moet ik weer denken keer op keer?
  MAAR… nu komen jullie met deze actie ?
  En ik denk alleen maar #OH #MY #GOSH als reactie! ??
  Dus dat betekent dat jullie mij hoop geven ?
  Om zo met mijn dochter een gave pakjesavond te beleven ?
  Ik zou hier zo ontzettend blij mee zijn ??
  Om iets geschikts te geven is zoooo fijn ??
  En met gepersonaliseerde lunchbox die jullie nu weggeven.
  Gaat onze bijna vierjarige een mega gave pakjesavond beleven! ?
  Dus jullie kunnen mij hiermee wat rust geven ??
  En kan ik iets minder hectiek in mijn hoofd beleven☀
  Samen feest is het motto hier!
  En dit delen doen we met heel veel plezier!

  kempenaers

  (19 november 2016 - 16:34)

  zou leuk zijn voor mijn kleinzoontje die nu in het eerste kleuterklasje zit, zeker zijn naam en de rest mag hij zelf kiezen

  brants

  (19 november 2016 - 16:32)

  doe graag mee voor mijn kleinzoontje, mag zelf kiezen wat hij er graag op wil zetten

  Clau-dya

  (19 november 2016 - 12:57)

  Een mooi cadeau voor in de Sintzak en nooit meer het verkeerde bekertje of trommeltje terug in de tas van school

  Anouk schuurman

  (19 november 2016 - 01:21)

  Natuurlijk de naam en wat lekkere dingetjes appeltjes banaantjes hartstikke leuk!!

  Marja

  (18 november 2016 - 00:39)

  In ieder geval de naam van mijn dochter, verder langer over nadenken

  Ilse Cuijpers

  (17 november 2016 - 22:48)

  Dan al 1 voor 5 december die vanaf volgend jaar met zoonlief mee naar school kan! De afbeelding kan vanalles worden, misschien wel een actiefoto van Len die crosst over de crossbaan. Dan krijgt hij vanzelf honger denk ik!

  k v kammen

  (17 november 2016 - 14:40)

  Dit wordt een mooi cadeau daar mijn dochter bijna naar de basisschool mag.

  Linda Smeets

  (17 november 2016 - 03:44)

  Wat leuk en handig! Onze dochter mag binnenkort naar de peuterspeelzaal en dan is een gepersonaliseerde broodtrommel en drinkbeker ontzettend handig en gemakkelijk herkenbaar voor haar. Ik die daarom dan ook graag mee en zou kiezen voor een witte trommel met roze bloemetjes (waar ze van houdt).

  Tess

  (16 november 2016 - 23:10)

  Oooh een supermooi sintcadeau, vlak voordat Sven naar schoolgaat

  jantine

  (16 november 2016 - 22:53)

  Haar naam en een stukje van haar geboortekaartje lijkt me erg gaaf! Of misschien toch een olifant omdat ze daar helemaal gek van is! Lastig met zoveel keus:)

  Linda Raaijmakers

  (16 november 2016 - 19:35)

  Een schoencadeau voor ons nichtje Tess aangezien haar grote neef en nicht Lucas & Eva (onze tweeling) op 5 december jarig zijn 😀

  Marian

  (16 november 2016 - 14:38)

  Groene appeltjes, de tekst ‘Wish it was friday’ en de kleuren appelgroen, lichtblauw en roze!

  Sharon

  (16 november 2016 - 12:44)

  Wat heeft Mepal toch een leuk assortiment! Dit zou zeker een leuk 5-december-cadeau zijn!

  Anouk

  (16 november 2016 - 09:27)

  Voor mijn meisje zou ik kiezen voor vrolijke kleuren met een olifant er op. Daarnaast ook nog een glutenvrij logo zodat iedereen nog beter begrijpt waarom ze niet alleen naar school maar overal haar eigen trommeltje mee neemt

  necla

  (16 november 2016 - 00:29)

  inspiratiepagina is zeker inspirerend! mijn dochtertje zou dan zeker iets roze uitkiezen met haar naam erop en zoveel mogelijk glitters! hahha..

  elisa

  (15 november 2016 - 23:38)

  1 in haar schoen en 5 december zou super zijn

  Mirjam Hellingman

  (15 november 2016 - 23:33)

  Voor mijn dochter Sterre heel veel sterren!

  anja

  (15 november 2016 - 23:09)

  erg leuk voor mijn kleine toppertje

  JZ

  (15 november 2016 - 22:26)

  Leuk!!

  Mocht ik winnen voor mijn dochtertje, zullen wij samen kijken wat zij mooi vindt.

  Alicia Hofman-Voshol

  (15 november 2016 - 21:57)

  Wat leuk! Ik zou een setje samen stellen voor mijn oudste. Ideaal als ze zo haar eigen beker kan terug vinden.

  Floor Bing

  (15 november 2016 - 21:16)

  Wat een leuke producten van MyMepal! Wat ik erop zou laten zetten is kort maar krachtig: “Hap!”

  Nancy

  (15 november 2016 - 20:48)

  Wat een erg leuk setje dit wil ik graag winnen voor mijn lieve zoontje die erg veel van dieren houdt. En hij kan het heel erg mooi en goed gebruiken nu hij begin januari naar de peuterspeelzaal gaat.

  Noor

  (15 november 2016 - 15:12)

  van alle trommels en bekers zijn na anderhalf jaar school die van mepal degenen die het goed blijven doen. Ik zou er zeker de naam van m’n kind op laten zetten, en ik vind jouw idee van een tekening erop gemaakt door m’n kind een hele leuke!

  verheyen eveline

  (15 november 2016 - 14:46)

  kleindochter gaat volgend jaar naar school is daarom ideaal om het te winnen

  stina

  (15 november 2016 - 14:23)

  mijn dochter is helemaal gek van . Zou dus geweldig zijn als ze op 4 december wanneer we sinterklaas vieren een lunch set zou vinden met haar favoriete dier

  Sandra Benedick Elzinga

  (15 november 2016 - 14:10)

  Een mooie roze beker voor 1 van onze tweeling meiden zou mooi zijn!

  Nadia

  (15 november 2016 - 13:06)

  Mijn nichtje gaat over drie maanden haar verjaardag vieren. Een lunch-setje met Monster High figuren zou ze leuk vinden.

  melissa van stipdonk

  (15 november 2016 - 13:01)

  Wat leuk met bijv. een giraffe erop. zoontje jarno mag over 2 maandjes naar school dus hartstikke leuk en welkom dit!

  Wanda berg

  (15 november 2016 - 12:04)

  Wat leuk een handig nooit meer een drinkbeker of broodtrommel kwijt als mijn dochter haar naam er op komt met iets van paarden ze is een groot fan van paarden. Zou heel fijn zijn om dit te mogen winnen.

  Manon

  (15 november 2016 - 11:42)

  Dit wordt een super leuk schoencadeau. Mijn dochter van net 2 vind het nu al magisch dat je ‘s avonds je schoen neer zet, gezellig gaat zingen en dan zit er de volgende ochtend zomaar een cadeau in! Een diertje, haar naam en de kleur roze. Dan is ze helemaal gelukkig!

  Marjolijn

  (15 november 2016 - 11:33)

  Dat zou ideaal zijn. Ik plak nu een naamsticker erop maar dit is natuurlijk veel makkelijker. Ik zou in ieder geval dus haar naam erop zetten en een foto. Verder zag ik een vrolijke achtergrond met gekleurde hartjes.

  ilsiee prins

  (15 november 2016 - 10:47)

  Leuk! 😉 Wij doen vaak voor ons heerlijk avondje ook praktische cadeau’s… Een pyama, pantoffels, of inderdaad een nieuw trommeltje als ze die nodig zijn. Zal super zijn te winnen voor mijn meis… Een roze met een gezellig dier erop!
  Leuk!
  Groetje Ilsiee

  patricia

  (15 november 2016 - 10:29)

  Wat een leuke actie.
  zou natuurlijk fantastisch zijn voor 5 december. Ik denk dat alle kindjes dit geweldig zouden vinden. Ik zou kiezen voor haar naam met een leuke foto van haar en haar baby Zusje waar ze zo ontzettend trots op is.

  Aniek

  (15 november 2016 - 08:10)

  De naam en een dier is al voldoende

  Anita H.

  (15 november 2016 - 04:50)

  Een leuke print met blauwtinten en de naam denk ik. Leuk!!

  Will

  (15 november 2016 - 01:10)

  Heel Simpel: Een mooie blauwe met een witte rand met bovenop alleen de naam van mijn kleindochter.

  Matanga

  (14 november 2016 - 23:17)

  de naam van mijn dochter en een zebra

  Anita te Gussinklo

  (14 november 2016 - 23:03)

  Allereerst in zijn lievelingskleur blauw en ik zou hem echt persoonlijk willen maken d.m.v. een leuke foto & zijn naam “Tim”

  lehkamp

  (14 november 2016 - 22:36)

  haar naam met een poesje!

  Jan

  (14 november 2016 - 22:16)

  Piet Piraat voor onze zoon !

  Monique

  (14 november 2016 - 22:10)

  Piet Piraat! Mijn zoontje is daar helemaal fan van, dus dat zou ik voor hem er op willen zetten 🙂

  Peggy Elizen

  (14 november 2016 - 22:09)

  Mijn naam Kimi en een foto van een paard, wat op mijn manegepaard Mowgli lijkt.

  Suus Gro

  (14 november 2016 - 21:59)

  Jaylinn gaat dit geweldig vinden en mama ook.

  julia van empel-stamate

  (14 november 2016 - 21:45)

  een foto met super mario. Mijn zoontje vind dat leuk.

  anita

  (14 november 2016 - 21:16)

  mara

  Annelies Pietens

  (14 november 2016 - 16:36)

  er is zoveel keuze! ik weet nog niet wat ik zou kiezen, maar zxijn naam xavi komt er in ieder geval op 😀

  Marian

  (14 november 2016 - 12:41)

  Wat leuk voor mijn zoontje als hij naar de ‘grote’ school gaat! Er zal ongetwijfeld iets met auto’s op komen en natuurlijk zijn naam!

  tamara van der Smissen

  (14 november 2016 - 12:05)

  Mijn zoontjes zijn beiden idolaat van Star Wars, dus er komt zeker weten een storm trooper of darth vadeder op de set:-)

  wilma

  (14 november 2016 - 11:29)

  Een foto van onze hond zou ik erop zetten., daar is ze zo gek op 🙂

  Erika van Koert

  (13 november 2016 - 23:30)

  Wat leuk ! Mijn kinderen hebben beide al twee mepal setjes maar ik doe graag mee voor een jongetje van 5 die het goed kan gebruiken

  Paula

  (13 november 2016 - 23:29)

  Wat een leuke actie! Ik zou dit zo graag voor mijn jongste zoontje willen winnen! De broodtrommel en drinkbeker van MyMepal zou ik in de kleuren licht- en donkerblauw laten maken, met een gele kroon erop (past heel mooi bij onze achternaam 😉 ) en met de naam van mijn zoontje. Hiermee maakt hij zeker de blits straks op school!

  Kim Kusters

  (13 november 2016 - 22:20)

  Echt heel leuk zeg! Ik denk dat Hailey het geweldig zou vinden als er op haar beker staat:
  Deze beker is van prinses Hailey (en dan haar foto waarop ze een kroontje op heeft !)

  Tamara

  (13 november 2016 - 22:04)

  Wat tof dat je deze helemaal kan personaliseren. Ik zou er een mooie foto met naam van onze dochter opzetten; Emma!

  cindy pater

  (13 november 2016 - 21:55)

  Ik zal de naam van mijn kleine meid Miryana er op zetten aangezien er niks in de winkel ligt met haar mooie naam en ze binnenkort voor het eerst naar school gaat.

  Marjo

  (13 november 2016 - 21:09)

  Wat leuk dat je ze zelf kan samen stellen, ik wil het dan samen met rhodé maken. Ze ligt momenteel op bed maar de kleur zal in ieder geval roze met paars zijn en dan met een dier bijv hertje erop en. Haar naam!

  Laura

  (13 november 2016 - 20:48)

  Een eigen foto van mijn zoon met zijn favoriete superheld! 😀
  En natuurlijk zijn naam, dan komt hij nooit meer perongeluk met de verkeerde beker of het verkeerde bakje naar huis.

  Moniek S lootweg

  (13 november 2016 - 20:29)

  Het achtergrondje met al die lieveheersbeestjes vind ik schattig!
  En dan met een rode onderkant.
  Op de beker (ook in rood, dan naam van dochterlief, en misschien nog een extra lieveheersbeestje!

  haia

  (13 november 2016 - 20:04)

  Een foto lijkt me super leuk. Ook makkelijk om het te herkennen ( ook voor de juf). Kleur groen vind hij momenteel het leukste. Dat zou het worden denk ik. Voor mijn kleinste boefje die op 2, 5 j. naar school zal vertrekken.

  Suzanne Hin

  (13 november 2016 - 19:42)

  Wat ontzettend leuk! Mijn dochter Tess word bijna 4 en mag dan EINDELIJK naar de grote school. Ze kijkt er al zo lang naar uit, want ze wil net als haar grote zus zijn. Ook haar zus heeft een Mepal beker en bakje met haar naam erop dus dat verdient Tess dan natuurlijk ook. Hoe ze er precies uit gaan zien weet ik nog niet, maar hij zal iig roze zijn dat is namelijk haar lievelingskleur.

  Naomi

  (13 november 2016 - 18:46)

  Uiteraard ga ik voor dit ook een gokje wagen..ik zou een flamingo met haar naam erbij laten bedrukken..

  Marian Zw.

  (13 november 2016 - 18:32)

  Ik zou er een maken met de naam van mijn zoon en een stoere bandweer auto. Dan kan hij makkelijk zijn eigen spullen vinden tussen de spullen van nog 24 andere 1e groepers

  Anna

  (13 november 2016 - 18:14)

  Super leuk! Ik zou er een leuk diertje op zetten ☺️☺️

  tamara roos

  (13 november 2016 - 18:06)

  aangezien mijn zoontje dol is op de F1 en groot fan is van max verstappen, komt er zeker het redbull logo op en nr. 33.

  Cobi

  (13 november 2016 - 17:41)

  iets met smileys zegt mijn zoon, en ik zou er in ieder geval zn naam bij op zetten

  Marjanne

  (13 november 2016 - 17:21)

  Simpele maar alleszeggende tekst: MIJN KANJER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *