Win een hangmat of hangstoel van Tropilex!

Win: Een hangmat of hangstoel van Tropilex
Gefeliciteerd Babs jij hebt gewonnen!
Hoe: laat hieronder weten voor welke hangmat of hangstoel jij zou gaan. Wie weet mag jij hem straks kosteloos bestellen.

What's on mama's mind tropilex hangmat

Het verschil tussen een hangmat en een hangstoel

Ik was eerder eigenlijk nooit bekend met het principe van een hangstoel. Tot ik er vorig jaar een kreeg van Tropilex. Inmiddels ben ik er meer dan bekend mee, doordat ik er regelmatig in mag relaxen. Meestal zie je hangmatten. Bij een hangmat denk ik ook altijd meteen aan een subtropisch paradijs of eiland. Een beetje Hawai-achtige taferelen.

Eigenlijk is het redelijk simpel uit te leggen wat het verschil is. Howel ze allebei van stof zijn en hangen, is de een meer een stoel om wat rechter op in te relaxen en de ander echt een doek waarin je kan liggen van top tot teen.

What's on mama's mind tropilex hangmat

Waar hang je de hangstoel of hangmat op?

Natuurlijk kun je een standaard kopen waarop je de hangstoel of de hangmat ophangt. Je kent de metalenconstructies mogelijk wel. Maar als je een tuin hebt waar bijvoorbeeld een schommel in staat of een paar stevige bomen, dan kun je hem daar natuurlijk ook aan kwijt. Wij gebruiken een liana ketting om de schommelstoel aan de balken van onze schommel te bevestigen. Ideaal, want zo hoef je niet nog een extra standaard in de tuin te plaatsen.

Uiteraard is het ook eenvoudig om de hangstoel in je woonkamer te hangen. Je kunt een grote haak in je plafond schroeven om hem op te hangen. Kun je relaxt tv-kijken vanuit je stoel.

What's on mamas mind tropilex hangstoel

Bij ons hangt hij dus mooi in de tuin. Voor de kinderen is er trouwens geen verschil tussen een hangmat en een hangstoel. Zij kunnen in allebei heerlijk languit liggen. Prima, vertoeven voor die ukkies. Als hij een beetje hoog hangt, kijk dan wel uit dat ze niet te hard gaan zwiepen, want voor je het weet liggen ze op de grond. Hier gaat het gelukkig goed, al is het soms wel vechten wie er in mag, maar ze kunnen er ook samen in!

Post Author: mamasmind

90 reacties op “Win een hangmat of hangstoel van Tropilex!

  Christin@

  (18 juni 2017 - 12:46)

  Hoi Babs , leuk dat je hebt gewonnen ,
  en nu maar zonnen .

  Kim

  (15 juni 2017 - 22:48)

  Gefeliciteerd babs

  Linda Smeets

  (12 juni 2017 - 23:12)

  Gaaf! Ik doe graag mee daar wij dit jaar niet op vakantie (kunnen) gaan en toch graag relaxed de vakantie willen doorbrengen. Leuk om dan om de beurt in de hangmat te mogen ‘schommelen’.
  Ik zou kiezen voor een hangmat met koele kleuren: ‘Margarita’ pine.

  Jill Boerland-Boon

  (12 juni 2017 - 16:08)

  Ik zou zeker weten voor een hangstoel gaan! Onze tuin wordt eind deze maand aangelegd in onze nieuwe woning. Het lijkt me super leuk en gaaf om samen met ons dochtertje (van inmiddels 10 maanden) lekker weg te wiegen. Daarnaast zouden we zeker de blits maken bij onze nieuwe buren!

   Jill Boerland-Boon

   (12 juni 2017 - 16:10)

   Helemaal vergeten te zeggen dat Bermuda Sunny degene is voor welke ik zou kiezen!

  Matanga

  (9 juni 2017 - 15:38)

  Ik zou gaan voor de Tropilex Hangmat ‘Martinique’ raspberry.

  Clau-dya

  (8 juni 2017 - 11:34)

  Wij hebben al een standaard hiervoor ergens overweg in de schuur staan dus hoog tijd om deze tevoorschijn te halen, want het is heerlijk om in zo’n hangmat te chillen in het zonnetje in de tuin en lekker weg te doezelen en mijn 2 dochters vinden het ook super leuk om erin te spelen.
  Mijn voorkeur: https://www.hangmatgigant.nl/hangmat-martinique-raspberry

  Tanja Kleuver

  (7 juni 2017 - 09:22)

  Wat een super actie van ‘What’s on mama’s mind?’!!!

  En om mijn eigen relax-moment te kunnen pakken in de tuin, zou ik kiezen voor een hangmat, een goed boek of tijdschrift erbij en genieten van het moment.

  Deze mama heeft genoeg aan haar hoofd met 3 opgroeiende kinderen en hoe lastig het soms ook is, soms moet je gewoon even tijd maken voor jezelf en met een hangmat van Tropilex in de tuin kun je dit moment vrij snel pakken. Lijkt me echt geweldig!

  Jose Looijs

  (6 juni 2017 - 20:38)

  De Amazonas hangmat vind ik echt prachtig! We gaan niet op vakantie dit jaar, omdat ik herstellende ben van een dubbele hernia operatie, dus dan moeten we er maar een feestje thuis van maken! En met zo’n hangmat waan je je toch in de tropen? Alleen dit jaar zijn die tropen lekker dicht bij huis in Hintergarten 😉

  Marianne

  (6 juni 2017 - 16:10)

  Wauw super gaaf. Ik zou gaan voor de Tropilex Hangstoel ‘Trinidad’ ocean. Heerlijk met onze kleine in de hangstoel luieren.

  Mirella

  (6 juni 2017 - 15:14)

  Zo’n fleurige hangstoel is echt wat voor mij. Misschien dat ik dan eens al zittend tot rust kan komen aldus een altijd actief vrouwtje!

  Chaja

  (6 juni 2017 - 15:07)

  Aaah wat leuk! Ik zou sowieso voor de hangmat gaan, in mijn nieuwe tuin staat die vast prachtig!

  melissa van stipdonk

  (6 juni 2017 - 10:03)

  Superleuke actie. We hebben hard gewerkt in onze (nieuwe) tuin (vorig jaar verhuisd) en dit zou de (welbekende) kers op de taart uuuhhh tuin zijn 😉 Ik zou deze kiezen: https://www.hangmatgigant.nl/hangstoel-bermuda-aragon

  Jikke

  (6 juni 2017 - 09:05)

  Heel graag de Hangstoel ‘Trinidad’ sunny
  kunnen we in onze tuin bij het nieuwe huis heerlijk relaxen en genieten van al het moois met onze 4 kinderen. Verheug mij nu al op de talloze keren voeden van m’n kleine mannetje in deze mooie regenboog

  Nancy van Heck

  (5 juni 2017 - 22:29)

  Zodat ik heerlijk relaxend lekker kan liggen bij mijn sta caravan.

  Ilse

  (5 juni 2017 - 22:01)

  Allereerst dank je dat ik via deze geweldige winactie jullie site heb gevonden. Een site waar ik nog vaak op ga kijken voor info enz. Maar even terug op deze super prijs. Mijn dochter van 10 wil al 2 jaar een heerlijke hangstoel. Ook voor mij zou het heel fijn zitten als ik even buiten kom. (Ik ben ernstig ziek) We vinden hangstoel-bermuda-orient prachtig. Nu duimen 😉

  Frieda

  (5 juni 2017 - 21:56)

  Hangmat ‘Margarita’ sunny viel mij op, dus dan zou ik deze kiezen.

  Marian

  (5 juni 2017 - 20:46)

  De ‘Bermuda’ sunny!

  maaike

  (5 juni 2017 - 20:41)

  Hangstoel ‘Palau’ candy vind ik wel erg gaaf! Vooral het feit dat je er wat rechter in zit lijkt me prettig!

  Anna

  (5 juni 2017 - 17:45)

  Ik zou de Trinidad’ ocean graag willen hebben,Lijk me geweldig om boeken in te lezen in de tuin.

  C. Heynen

  (5 juni 2017 - 16:22)

  Gea Jager

  (5 juni 2017 - 16:04)

  Hangmat ‘Grenada’ cult vind ik erg mooi

  Nancy Praat

  (5 juni 2017 - 14:36)

  Wat een leuke kleurtjes deze fleuren de tuin ook nog wat op, de kids zouden er inderdaad ook heel blij mee zijn, en s’winters kan hij ook nog leuk in huis hangen.

  J. Jonker

  (5 juni 2017 - 12:14)

  Wij gaan helemaal voor de Barbuda Natura! We hebben nu een aantal jaren keihard aan onze tuin gewerkt (zo’n 7 jaar) en het begint nu echt wat te worden! Zo hebben we het met meer dan 43 kuub aarde (en wat zand) en 1 kruiwagentje opgehoogd, bestrating zelf geregeld en het van een veld vol koolzaad om weten te turnen naar echte tuin! Tijd voor luieren! Daarnaast denk ik dat er hier nog een paar blij met de hangmat zullen zijn! Laat het mooie weer maar komen, wij zijn er eindelijk klaar voor!

  lottie

  (5 juni 2017 - 11:06)

  Ik zou graag gaan voor: Tropilex Hangmat ‘Ibiza’ earth
  Waarom ik ‘moet’ winnen: Ik emigreer binnenkort naar Australie, daar kan ik deze hangmat zeker goed gebruiken! (Lekkere warme en lange avonden relaxen + alsnog je blog lezen)

  Shar

  (5 juni 2017 - 10:30)

  Ik zou voor de hangstoel staan. 1 juli krijg ik sleutel van mijn nieuwe woning en daar zou hij perfect passen

  Marloes Wognum

  (5 juni 2017 - 10:15)

  Wauw!!
  Ik zou voor deze gaan!
  Amazonas
  Hangstoel ‘Relax’ vulcano

  Geweldig leuk voor in de tuin! Maar hij zal het ook super doen op de speelzolder in de winter!! Kunnen de meiden lekker in zitten als ze lezen oid.

  Rebecca

  (5 juni 2017 - 09:57)

  Wat mooi,
  ik maak heel graag kans op de Hangmat ‘Margarita’ sea.
  En dan ga ik mijn man hier mee verrassen. Hij wil zo graag een hangmat, om heerlijk in te relaxen en hij heeft het er al jaren over.
  Maar het komt er dan niet van om er eentje aan te schaffen, dus ik weet zeker dat hij hier enorm blij van wordt.

  Richard

  (5 juni 2017 - 09:19)

  Ik?
  Lounge?
  JA!
  Graag!
  Hangstoel….. a.u.b!

  Roxanne Gummels

  (5 juni 2017 - 08:51)

  O wauw! Ik zou de Hangstoel ‘Tropical’ pine lounge ontzettend graag in de kamer van mijn zoontje willen ophangen. Beschermd tegen weer en wind, maar er is iemand die er optimaal gebruik van gaat maken. Want wie wil er nou niet elke avond een boekje lezen in de hangstoel?

  Nelly

  (5 juni 2017 - 08:26)

  Ik zou gaan voor de Tropilex Hangmat ‘Martinique’ sea

  Lies

  (4 juni 2017 - 23:12)

  Onwijs leuk zeg!!! Ik zou gaan voor de Hangstoel ‘Tropical’ sea lounge!

  Anja

  (4 juni 2017 - 21:24)

  De Hangmat ‘Ibiza’ sunset zou super zijn. Deze past precies tussen twee bomen in onze tuin. Het lijkt me heerlijk om hier met een mooi boek in te liggen als de kindjes liggen te slapen :).

  anja

  (4 juni 2017 - 19:14)

  lijkt me super voor in ons nieuwe huis

  Anneliese de Waal

  (4 juni 2017 - 16:06)

  Ik doe graag mee voor de hangstoel, lijk me heerlijk zitten in de achtertuin, lijk me te gek om in te zitten.

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

  Nicolle

  (4 juni 2017 - 14:47)

  Wat een keuze! Ze zijn allemaal prachtig!

  Deze vind ik toch wel het allermooist:
  https://www.hangmatgigant.nl/hangstoel-belize-vulcano

  Net een grote operatie achter de rug. Zie me in deze beauty echt weer op krachten komen.

  Jennie

  (4 juni 2017 - 14:07)

  Wat een mooie hangmatten en hangstoelen! Lastig om een keuze te maken, maar ik zou toch gaan voor de hangstoel Amazones Palau bubblegum. Ik word daar zo vrolijk van. En staat mooi in de tuin en in huis!

  Paula

  (4 juni 2017 - 13:26)

  Hangstoel Beliza Vulcano is mijn favoriet, mooie kleuren die bij de rest van de tuin passen

  Els Black-Stoker

  (4 juni 2017 - 11:18)

  Super leuk een hang stoel voor in onze tuin lekker om in te lezen! Ik doe mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *