Win een muursticker van Tenstickers.nl

Uitslag winactie muursticker Marlies April 2015

What's on mama's mind - Ark van Noach Tenstickers.nl

 

 

 

Wanneer? Zondag 5 april tot en met zondag 26 april vond de winacties plaats.

Wat moest je doen om kans te maken? Als je wilde meedoen dan deed je het volgende:
– Laat hieronder een leuke reactie achter. Bijvoorbeeld waarom je wilt winnen, voor welke muursticker ga jij? Wordt het een dierensticker of zo’n leuke groeimeter etc.?
– Volg Tenstickers.nl op Twitter of op Facebook.
– Volg What’s on mama’s mind op Twitter of op Facebook.

Over TenStickers.nl
Bij TenStickers.nl vind je stickers voor elke ruimte in je huis; woonkamer, slaapkamer, babykamer, kinderkamer, wc en keuken. Je kunt kiezen voor gepersonaliseerde stickers, tekststickers, dierenstickers, groeimeters etc. De keuze is zeer uitgebreid. Op de site kun je ook met een andere kleur achter de sticker zien, hoe de sticker zou staan op jouw gekleurde muur. Harstikke handig.
De service is perfect, de stickers wordt gauw en netjes bezorgd. Je wordt per e-mail volledig van het bestelproces op de hoogte gehouden.

Voor mama’s
Hieronder tref je een aantal linkjes naar stickers die ik perfect geschikt vind voor mijn lezers:
– Dierenstickers
– Kinderkamerstickers
Groeimeters
Babykamerstickers
– Cartoons
Sprookjes
Krijtbordstickers
Speelgoed

Ik ben heel benieuwd welke jij kiest. Alvast heel veel plezier ervan. Bekijk ook mijn blogje over de groeimeter. En over nog meer muurstickers.
What's on mama's mind - Legoman TenStickers.nl

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

19 reacties op “Win een muursticker van Tenstickers.nl

  Jootje

  (26 april 2015 - 18:21)

  Wat zou ik graag een mooie kinder muursticker winnen voor op onze slaapkamer. Aangezien dochterlief en ik 1 slaapkamer delen, hoop ik hiermee haar het gevoel te geven dat dit ook écht haar slaapkamer is 🙂

  Wendy Broos

  (26 april 2015 - 13:36)

  Wij zouden gaan voor een mooie naam sticker! ons zoontje krijgt een nieuwe kamer omdat zijn zusje onderweg is!
  Bij een nieuwe kamer een super leuke sticker zou geweldig zijn!

  iris

  (25 april 2015 - 21:56)

  Oh! Ik heb een hele leuke gezien. Een meisje die ballonnen vasthoudt. Mijn dochtertje zou die fantastisch vinden. Ze moet over een poosje haar kamer afstaan aan de baby en dan kunnen we haar nieuwe kamer hiermee opleuken!

  Elisa

  (23 april 2015 - 19:27)

  O, wat leuk! Mijn dochtertje krijgt van de zomer een nieuwe slaapkamer omdat er een tweede aan komt. Tot nu toe hebben we veel wit en grijs voor het kamertje, maar we zijn nog op zoek naar wat leuke kleuren. Dat zou te gek zijn met een leuke muursticker!!!

  Nikki

  (23 april 2015 - 04:35)

  http://www.tenstickers.nl/stickers/sticker-boom-met-vogelkooitjes-5377

  We willen binnenkort gaan verhuizen voordat de baby komt, en deze sticker is echt geweldig!!

  Petra L.

  (18 april 2015 - 15:34)

  Wat een leuke actie en wat een gave stickers zitten erbij! Ik zou er voor mijn vriendin héél graag eentje winnen. Ze is nu zwanger en ik zou haar een sticker van een groeimeter willen geven, zou ze écht supergaaf vinden. En daar word ik dan weer blij van.

  Kim

  (17 april 2015 - 08:03)

  Ohhh wat een leuke stickers ik zou er 2 kiezen een krijtbord sticker voor op de speelkamer en de quote liefde is.. Wat een prachtige tekst die de spijker op zijn kop slaat

  Marlies van Leer

  (16 april 2015 - 19:42)

  wat leuk!
  Mijn dochter van 2 (bijna 3) is toe aan een nieuwe kamer. Met een mooie nieuwe muur(sticker)
  Wat zou het leuk zijn om deze te mogen winnen!

  Marieke

  (16 april 2015 - 05:58)

  Wat een leuke actie! Ik had de stickers veel duurder verwacht. Zou het super leuk vinden om een een setje te winnen met dieren. De kleine man doet al veel dieren na en wordt helemaal blij als hij bij de kinderboerderij komt. Aangezien het plekje op zolder helemaal wit is maar er wel wat vrolijkheid komen.

  Shy

  (14 april 2015 - 18:44)

  Ik ben nog op zoek naar een muursticker voor onze babykamer! Ik ga voor een dierensticker: ik heb al een leuke gezien!

  Girl from 1981

  (13 april 2015 - 21:16)

  We proberen al 1,5 jaar ons huis te verkopen en ons meisje is inmiddels al een dreumes. Hopelijk lukt het snel, zodat we haar babykamertje kunnen inruilen voor een peuterkamertje. Op pinterest pin ik me een ongeluk in een (geheim) mapje ‘sprookjeskamer’, want dat lijkt me een geweldig project voor in het nieuwe huis. Daar kan ze ook nog jaren mee vooruit. Naast prinsessenbedden en kleine elvendeurtjes (op de plinten) zou zo’n mooie kinderkamersticker uit de sprookjesserie niet misstaan. Zo lijkt me de kroon mooi bij het bed of het sprookjesboek in de boekenhoek. Ah, plannen en dromen…

  Roos

  (13 april 2015 - 20:35)

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee, mijn liefste ondeugende peuter heeft een heel groot deel van zijn behang eraf gekrabt, en als dat gerenoveerd is, wil ik graag een mooie muursticker op de muur. Welke dat zou worden weet ik nog niet, zo veel keus!

  Geraldien Bolt

  (13 april 2015 - 20:31)

  Wat een ontzettend leuke actie ! Heb gelijk een kijkje genomen bij Tenstickers.
  Als we winnen ben ik heel benieuwd wat zoonlief van bijna 8 uitkiest, keuze genoeg !! Onze duimen draaien 🙂

  Thea van Galen

  (13 april 2015 - 20:23)

  Leuke actie! Ik weet nog niet wat ik zou kiezen. Of ik kies alvast voor als mijn kinderdroom uitkomt of ik maak een vriendin ermee blij bij wie het ook heel goed terecht zou komen….hmmm twijfel 🙂

  els

  (13 april 2015 - 20:15)

  Super leuk! We hebben nog niet nagedacht over de niet meer baby kamer voor tyler dus dit zou een leuk begin zijn

  Karen Mee

  (13 april 2015 - 19:47)

  Jaaa! Wij willen al heel lang een stuk muziek in de woonkamer maar het komt er steeds niet van. Als ik win heb ik geen enkele smoes meer om het niet te doen en meteen een mooi cadeau voor mijn vriend zijn verjaardag 🙂

  Onzeweg

  (13 april 2015 - 19:42)

  Heel leuk zo’n muursticker! Mijn zoontjes kamer begint langzaam te veranderen van babykamer in peuterkamer. We hebben al een leuk autobed en wat nieuwe asseccoires en nu de rest van de aankleding nog, dus keileuk!

  Lisette de Vught

  (10 april 2015 - 13:50)

  Hoi! Mijn zoontje heeft zijn sticker van de muur getrokken

  Maaike

  (8 april 2015 - 13:05)

  Ik wil heel graag een leuke kinderkamersticker voor op de babykamer van mijn zoontje. Leuke actie!! Liefst iets met dieren trouwens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *