Win een prentenboek van Giraf en vriendjes

What's on mama's mind giraf schrijft !Win: 2x Een prentenboek van Giraf en Vriendjes naar keuze.
De winactie is afgelopen! We hebben twee winnaars.
Claudia D. en Melanie K. gefeliciteerd. Stuur een e-mail naar info@ mamas-mind.nl met je adresgegevens en nogmaals welk boek je zou willen hebben.
Hoe? Ga naar de website van Giraf en vriendjes en bekijk de 5 prentenboeken. Welk prentenboek van Giraf en vriendjes zou jij kiezen en waarom past deze goed bij jouw (klein)zoon of (klein)dochter? Natuurlijk mag je ook meedoen voor neefjes of nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes.
Laat onder deze blog je reactie achter.
Meedoen kan ook op instagram of facebook.

Over Giraf en vriendjes

Giraf, Krook, Zebra en Olifant wonen samen op het eiland van Giraf. Het is er heerlijk: er zijn bergen, fruitbomen, klaverweides, zonnebloemvelden, paden om op te fietsen en te spelen, meertjes om dammen in te bouwen en om het eiland natuurlijk de heerlijke blauwe oceaan.
Krook gaat er graag vissen of in zijn bootje op ronddobberen.
In de boeken van Giraf is het eiland altijd twee keer te zien, op de schutbladen.Voorin zie je wat iedereen doet voordat het verhaal begint. Aan het eind zie je hoe het verder gaat nadat het verhaal is afgelopen.

What's on mama's mind giraf en vriendjes

Over de schrijvers

Marie-Louise en Mark Sekrève schrijven en illustreren met heel veel plezier de boeken van Giraf. Ze schrijven de verhalen samen en tekenen daarna ook samen de illustraties. Krook is een beetje stout, zoals Marie-Louise. En Olifant is een nadenker, net als Mark. Stoer als Zebra zijn ze af en toe en Giraf, daar zit heel veel van beiden in. Hun hoofd zit nog vol nieuwe verhalen voor Giraf, dus illustreren ze vrolijk door.
Ze wonen met hun vijf kinderen en vier katten in een veel te klein, maar zeer gezellig huis in Den Haag

De prentenboeken zijn zo leuk dat er ook vertelvoorstellingen van zijn: Speciaal voor scholen, theaters en bibliotheken spelen de schrijvers en tekenaars van Giraf een vertelvoorstelling van de boeken van Giraf.

Benieuwd wat ik van de boeken vind? Ik schreef een review over het nieuwste boek: Giraf schrijft!

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

78 reacties op “Win een prentenboek van Giraf en vriendjes

  Yessica leidner

  (1 februari 2017 - 08:52)

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje jill die bijna 3 jaar word
  Ik heb geen voorkeur

  Kool Family

  (31 januari 2017 - 22:31)

  Oooh! Ik zou mijn zoon het grootste plezier doen met een “Giraf viert feest” want hij is helemaal in de ban van jarig zijn, feesten, balonnnen, slingers en vooral kaarsje uitblazen…!

  Shirley

  (31 januari 2017 - 20:34)

  Leuk! Ik doe mee voor Giraf gaat slapen om voor te kunnen lezen voor het slapen aan mijn nichtje.

  Bodil

  (31 januari 2017 - 16:42)

  Wat een vrolijke vriendjes heeft Giraf! Wij vinden (bijna) alle dieren leuk, maar giraffen zijn bij onze peuter en kleuter echt favoriet! Giraf leert fietsen lijkt mij een erg mooi verhaal. Leren fietsen is best spannend…. maar als Giraf het kan..!

  Fleur

  (31 januari 2017 - 10:24)

  Wij hebben het boek Giraf gaat slapen en dat lezen we regelmatig. Het is een beetje spannend, maar het kom gelukkig allemaal goed. Ik doe graag mee voor Giraf leert fietsen, want dat zou een goed voorbereiding zijn op het leren fietsen. Zodra de zon gaat schijnen, gaan we daar mee aan de slag

  Celina

  (30 januari 2017 - 11:53)

  Wat een leuke boekjes 🙂 ik doe mee voor giraf leert fietsen, mijn zoontje vind fietsen heel leuk.. nu nog op de driewieler maar zijn ‘grote’ fiets met zijwieltjes staat ook al klaar 🙂

  Aniek

  (29 januari 2017 - 11:13)

  Leuk, ik kies dan Giraf leert fietsen. We zijn daar nu druk mee bezig.

  Joanne

  (28 januari 2017 - 19:42)

  Wat veel reacties, maar gaan toch een poging wagen, niet geschoten is altijd mis :p

  Wat een leuke winactie.. Ik zou graag het boekje Giraf viert feest willen winnen voor mijn zoontje. In april word hij 2 en als hij het woord feest nog maar hoort gaat hij al springen en klappen dus jullie kunnen hem wel blij maken met dat boekje 🙂

  Lynn

  (27 januari 2017 - 08:29)

  Samen met mijn kleuter naar de covers gekeken andere de prentenboeken. Dan ben ik de tekstjes van eronder beginnen voorlezen voor haar.
  Spontaan koos een voor Giraf viert feest en Giraf gaat slapen.
  Het zijn dingen waar ze zelf voor gekozen heeft dus hopelijk wint ze de boekjes. Ze houdt van giraffen, net zoals mama. Dat maakte de boekjes al eens zo leuk 🙂

  Peggy

  (26 januari 2017 - 23:02)

  Het verhaaltje van giraf leert fietsen past helemaal bij mijn zoontje van 3 jaar, de giraf is zijn favoriete dier omdat hij geel is. Naast dat dit boekje over een giraf gaat zit hij zelf in de fase van leren fietsen. Dus boekje past helemaal in de beleving, ik doe dus graag mee met deze actie.

  Hamdi

  (26 januari 2017 - 22:53)

  Leuke, unieke boekjes! De tekeningen zijn zo leuk! Ik heb de kaften aan mijn zoon laten zien en per boek verteld waar het over gaat. Hij riep: ‘Giraf gaat slapen! Omdat ik ook in de nacht enge geluiden hoor en dan kan ik weten waarom’. Gevolg door: ‘Mama, ik heb nog nooit iets gewonnen. En ik doe wel steeds mijn best.’ Ik smolt gewoon, hij was niet verdrietig maar wel serieus aan het denken. Ik doe dus mee!

  Bianca Fenna

  (26 januari 2017 - 22:35)

  Super leuk zeg en dan ook zo’n leuke keuze. Ik ga voor Giraf schrijft. Dat is heel toepasselijk voor mijn jongste dochter. Met een grote zus in groep 5, probeert ze veel na te schrijven, maar aangezien ze zelf in de combinatie groep 1/2 zit, helpt ze de kleine / nieuwe kindjes om ook hun naam te leren schrijven. Echt super behulpzaam van haar. Ook jasjes dichtritsen en schoenen aandoen na de gym helpt ze graag mee volgens haar juf. Kleine grote meid.

  Linda Post

  (24 januari 2017 - 11:56)

  Wat een leuke boeken! Ik zou kiezen voor giraf gaat slapen! Dit zodat ik mijn dochtertje kan voorlezen en zij niet bang hoeft te zijn in haar eigen bedje!

  Esther esther

  (23 januari 2017 - 21:41)

  Ik zou heel graag een boekje willen winnen voor ons allen hahaha.omdat ze gewoon te leuk zijn voor groot of klein meiner.hale jongste dochter vind het gewoon super om te lezen en kijken maar mijn oudste dochter zou eruit kunnen lezen ze zit op de pabo om onderwijzeres te worden .dus super leuk voor 😃ons

  Els Black-Stoker

  (23 januari 2017 - 20:09)

  Ik zou gaan voor giraf leert fietsen want daar gaan we zeer binnenkort mee bezig!

  Jan

  (22 januari 2017 - 13:06)

  Giraf viert feest, maar alle boekjes zijn erg leuk !

  Karen Vonk

  (21 januari 2017 - 09:26)

  ‘Giraf en de krookeritis’ past bij mijn dochtertje omdat ze zelf ook erg zorgzaam is en soms ook wel krokodillentranen laat;-)

  Linda Smeets

  (21 januari 2017 - 04:17)

  Wat leuk en leerzaam! Ik doe graag mee voor onze dochter en hetprentenboek met de titel: ‘Giraf viert feest’ vind ik wel leuk en bij haar passen omdat ze binnenkort 4 jaar wordt en ze daar heel erg mee ‘bezig’ is.

  van erum maria louisa

  (18 januari 2017 - 19:36)

  ik heb geen voorkeur en als ik moet kiezen dan zeg ik Giraf viert Fest
  het zijn allemaal toffe boekjes

  Carla

  (17 januari 2017 - 14:07)

  Bijzonder leuke boekjes om te winnen voor de kleinkinderen.
  Heb geen voorkeur !

  Lisanne Boem

  (17 januari 2017 - 11:39)

  Hier is de giraf het lievelingsdier dus dat maakt de boekjes voor ons al geweldig. Maar omdat haar verjaardag eraan komt vind ik het boekje Giraf viert feest het allerleukste!

  Judith

  (17 januari 2017 - 11:03)

  Oohhh Giraf schrijft moet het worden! Mijn peuter is enorm bezig met letters en proberen te lezen en schrijven dus dit past perfect om nu voor te lezen!
  Ik doe dus graag mee!
  Groeten!

  Iris

  (17 januari 2017 - 10:15)

  Aangezien ik vanochtend om 6 uur al de verjaardag van zijn Nijntje knuffel aan het vieren was, denk ik dat onze zoon Giraf viert feest een erg leuk boek zal vinden

  maaike

  (16 januari 2017 - 10:52)

  Ik zou het heel leuk vinden om deze voor mijn neefje te winnen. Hij is bijna jarig, dus Giraf viert feest zou super leuk zijn voor zijn 3e verjaardag! Kunnen zijn grote nichten (mijn dochters) hem voorlezen ;).

  Albertine van Veldhuizen

  (15 januari 2017 - 01:38)

  GIRAF VIERT FEEST !
  Daphne zit in groep 2 bij de “giraffen” !
  (Andere kleuterklassen heten olifantjes en stokstaartjes)
  En bij meester Jeffrey (ja echt…een meester bij de kleuters….zo leuk….) is het altijd feest!
  Toen ze 5 werd heeft de meester een verjaardagsmuts geknutseld met een giraf erop…echt feest dus!

  Gerda Bakker

  (14 januari 2017 - 15:36)

  Giraf gaat slapen is leuk om voor te lezen bij het slapen gaan

  Adriana de Ruiter

  (14 januari 2017 - 08:20)

  Goedemorgen!

  Giraf viert feest past op dit moment het beste bij onze pleegzoon! Hij is een beetje down en we zijn bezig hem te leren dat iedere dag wel iets positiefs heeft… We proberen hem te leren te vieren wat hij vieren kan, positieve momentjes pakken als ze er zijn! Feest vieren past daar bij, feestjes MOET je vieren, zéker als je even niet zo lekker in je vel zit door alle nare grote mensen dingen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *